מיכלי המותק היקרה

Pocahontas3

New member
אין לי שום דבר נגד עפר אבל מצד שני

מותר למיכל להביע את דעתה ומה היא מרגישה כאן. יש כאן הרגשה שאתם מלקקים לשחקנים ומתחשבים רק בהם וגולשים האחרים לא. סך הכל הגולשים כאן הם אלה שעושים לכם את הפורום ואת הסידרה ומביאים להם רייטניג ופרנסה לשחקנים אז אני לא אומרת שעפר צריך להיות נחמד כל הזמן אבל אתם, צוות תפוז, לא צריכים להתייחס כך לגולשים ולהגביל אותם בצורה כזאת

chen456

New member
אני מסכימה עם אורלי...מי שחושב

ככה זכותו כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, אבל לכתוב את זה כל הזמן במקומות שהוא גם ככה קורא בהם לעיתים רחוקות זה לא מתאים...הוא כבר ספג את הביקורת הזו מכל עבר ודי!!! גם נמאס לקרוא את זה ואז את התגובות שלו על זה...זה לא רלוונטי וכל תגובה רק מחמירה ומדרדרת את המצב...חבל...

מה אתם לא מבינים...

א נ י ל א ב א ת י ל ב ק ר א ת ע פ ר אני באתי להגיד הוא טוב רע יפה מכוער... רציתי שהוא יקרא את ההודעה שלי ויענה לי זה הכל מה עשיתם מזבוב פיל.. עכשיו אני סתם יושבת פה ובוכה למה כי כולם חושבים שאני לא יודעת מה שאני באה ומספרת סודות מקצועיות על שכטר.. איפה סיפרתי על זה??? אני רק רציתי שהוא התייחס אלי (בכלל לא הייתם אמורים לקרוא את ההודע שלי) אלה רק שכטר אז די להפוך אותי לפושעת קרימינלית.. לא אמרתי את דעתי עליו לא אמרתי כלום אמרתי רק שאני רוצה לדבר איתו מה לא מובן..?? (ציטוט- אמרתי שהוא אמר שאין לו מצב רוח ואז אני הרגשתי שאני לא בסדר שאין לו מצב רוח- המשפט הזה אומר שאני מאשימה את עצמי בזה שהוא לא הרגיש טוב ולא שהוא סתם לא הרגיש טוב רק בשביל לא לדבר איתי, בכלל כל ההודעה הייתה לא בגדר כמה עפר רע אלה שאני רוצה רק לצור איתו דרך הפורום קשר!!) ואם הוא היה כל כך חרא אז מה יש לי לדבר איתו?? אזהוא שהוא לא חרא בגלל זה רציתי לדבר איתו.. אבל משום מה כולם פה הבינו שאני רק רוצה לרדת עליו ולגיד כמה שהוא מדעיל אז לא!!!!!!!!!!!!

גאד דמט איפה החופש הביטוי פה??

תנו לילדה להגיד את דעתה. זה פורום לא? אז נכון שהם בני אדם ושהם קמים ב5:30...אז מה? גם ההורים שלי קמים בשעות כאלה כל יום...זה אומר שהם לא מתייחסים אליי? שהם עצבניים? שאין להם כח? אולי לפעמים הם עייפים..אבל זה לא אומר כלום. אי אפשר להצדיק אותם כל הזמן..אז נכון ש"הכוכבים" עובדים קשה...אז יופי להם...משלמים להם על זה ככל שאני יודעת ~!!! חוצמזה בואו לא נשכח בזכות מי הם שם למעלה .. כן כן במיוחד אדון שכטר..בזכות המעריצות שלו...אז זהו? עכשיו הוא מרשה לעצמו לשים זין על כולן..??

אבל זה פורום רישמי שהשחקנים

נכנסים אליו וזה לא במקום שהם יבואו לפורום ויראו את זה... נכון שהילדה אולי צודקת אבל רציני כולה בנאדם!! תאמיני לי כל אחד יכול להיות לפעמים אוהב את הסביבה והכי סימפטי שבעולם ובימים כלשהם לראות שחור וכל מי שיתקרב אליו פשוט יצא פגוע!! בסדר זה קרה וזה רק מוכיח שאין אדם מושלם בעולם!! אז תביני למה היא מחקה את הפורום וזכותך לאהוב את שכטר או כל שחקן אחר או לא... שני

chen456

New member
אולי הם מתייחסים אלייך כי הם...אמממ

...ההורים שלך?? עפר הוא, לדעתי, לא אבא שלך (מסכימה איתי?) ואין לך שום קרבה אליו ולכן גם אין לך זכות לבקר את מה שהוא עושה או מרגיש...

טוב אז ככה

הבנתם אותי לא נכון.. מאה פעמים אני אומרת לכם אני לא מעריצה שלו ועוד בנות חושבות שאני כן.. מאה פעמים אמרתי שאני לא באה לתת עליו ביקורת ואתם אומרים שאני כן... אז תשמעו אני לא באתי לתת ביקורת על אף אחד ולא על שכטר.. כניראה הבינו אותי לא נכון כולה רציתי שיראה את ההודעה שלי ויענה לי, כי יש לי משהוא חשוב להגיד לו.. שיהיה מאוחר להגיד לו בפעם אחרת.. וסתם אתם הפכתם אותי לאיזו פושעת שעוברת על זכיות המדינה וממש יש לי דמעות בעיינים.. (באמת) ואם שוב פגעתי במישהוא אז אני רוצה לבקש סליחה.. ואני לא אכתוב את זה יותר (אני לא אכתוב בפורמים יותר כי אז סתם יעשימו אותי ואחרי זה אני ירגש חרא עם זה) אז שוב סליחה!!!!

pirk

New member
אני חושבת שקצת נסחפתת ../images/Emo4.gif

אני לא בדיוק יודעת מה כתבת, אבל אף אחד פה לא מאשים אותך ברצח.. פשוט אמרו שזה לא לעניין ולא בגלל זה את צריכה להפסיק לכתוב בפורום הזה או בפורומים בכלל..

נכון את צודקת מאמי

נכון את צודקת מאמי.. אני בחיים לא קיללתי או משו כזה.. כי אני יודעת שאם אני הייתי במקומם להיות במחשב זה יותר מידי ובגלל זה אני אוהבת את כולםם...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גו אורלי
גו אורלי
גו
גו
גו

נכון מאמי את צודקת

נכון מאמי.. את צודקת גמני חושבת ככה ואני אוהבת אותםם כי אני יודעת שאם הייתי במקומם לא היה לי זמן במחשב אז לפחות הם נכנסים ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותם!! אז זהו..

למעלה