מיכלי המותק היקרה

מיכלי המותק היקרה

השרשור שלך על עפר נמחק ואני אסביר לך מדוע. זה קצת מפתיע אותי שדברים כאלה באים ממך מאחר שאני ואת מכירות כבר תקופה לא מבוטלת. בתור אחת שנמצאת בקרביים של מנחי אקזיט, את, יותר מהאחרים צריכה כבר לדעת ולהבין שהשחקנים הם בסה"כ בני אדם. כן... אקזיט הסכימו לפתוח את שערי האולפנים שלהם ולאפשר את כניסת הקהל לתכניות - דבר שמאפשר להרבה צעירות שחולמות על עפר ושאר המנחים לחלום, להתרגש ולפנטז על הרגע המרגש, אבל יש דבר אחד שאתם שוכחים - כוווולם בני אדם. האם אין לכם ימים שאתם לא רוצים לדבר עם אף אחד? אין לכם ימים שאתם עצובים או נורא עייפים או סתם לא מרגישים טוב? אז אתם משקיעים את האנרגיות שלכם בעבודה ועושים אותה בצורה הטובה ביותר, אבל כשהמצלמות נכבות אתם פשוט מחפשים רגע אחד של שקט. אני נורא מצטערת - שרשורים מעצבנים וחסרי רגישות כאלה ממש לא מתקבלים בעיני. מדובר בבני אדם שקמים בכל יום ב - 05:30, לומדים טקסטים ועובדים קשה מאוד. אל תשפטו אף אחד ותפסיקו לקחת כל דבר בצורה אישית! הם אוהבים אתכם, חולים עליהם ומתים עליכם ולראייה גולשים בפורום כל הזמן (גם אם הם סמויים). אתם חלק מאוד חשוב מהטלנובלה וחלק מאוד חשוב מהפורום המ-ד-ה-י-ם הזה, אבל הודעות כאלה פשוט עושות טעם רע. די... בואו נפסיק עם השטויות האלה. אנחנו ממש לא פאקצות. לילה טוב ואני מקווה שנהניתם משי קפון המהמם - הוא פשוט מדהים. אוהבת אורלי

SofyTofy

New member
אורלי, קראי את הבלוג../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

(אין לי מושג על איזה שירשור את מדברת...
) http://www.tapuz.co.il/hot3/viewEntry.asp?EntryId=369456

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהיה שרשור שעבר לעמודים

הקודמים. לא משהו שיעשיר את הידע שלכם יותר
העיקר - אירוח מדהייים

mary17

New member
חחח אורלי כפרעלייך../images/Emo41.gif

תגידי שהעתקת את מה שאני כתבתי זה בסדר.... חחחחחח ותבדקי מסרים!!

Pocahontas3

New member
אתם חוצפנין ממדרגה ראשונה.

בא כבר להקיא מהפורום הזה מי אתם חושבים שאתם ? אתם רק גורמים להרתע מלהסתכל בטלנובלה הזאת אם זה הסוג של האנשים שעושים את הטלנובלה וצופים בה אז אני מתביישת שאני נמנית על בין אלה שצופים בטלנובלה הזאת. ההגבלות שלכם עוברות כל גבול וכבר נמאס מהקונספרציות שלכם בשביל הנוחיות שלכם ושל אנשי ההפקה והשחקנים. בינתיים אתם צריכים להגיד תודה שאנשים בכלל כותבים כאן וצופים ונותנים לכם את הרייטניג. אף אחד לא מתחשב בנו שבעצם אנחנו (מנויי "הוט") הם אלה שמפרנסים אותכם! במקום זאת אתם מתייחסים אלינו כמו אל זבל בדיוק כמו שהממשלה עושה לאזרחים בדינה שלנו. אתם פשוט יורקים לצלחת ממה אתם אוכלים

pirk

New member
וואי בחיים לא תפסיקי להתלונן?!

מאז שאת פה כל שרשור יש תגובה שלך עם תלונה!! אם את לא נהנית פה וכל האנשים פה הם רק חוצפנים וזה כבר "מוציא לך ת'חשק לראות ת'טלנובלה" אז תלכי מפה כבר!! אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לפה ולמרות כל התלונות את פה!!

חני 21

New member
אבל למרות כל מה שאמרת...

הנה את כאן בפורום... ואת רואה את הטלנובלה.. אף אחד לא מחריכ אותך לעשות אז זה... אנחנו מדינה חופשית מותק.

Pocahontas3

New member
אם המדינה חופשית אז איך יש פורום

שמשתיק פיות ולא נותן חופשיות ?

Pocahontas3

New member
את טועה בגדול !אסור אולי לקלל קללות

ולהגיד על מישהו שהוא בן___ וכו' כי אפשר לתבוע על הוצאת דיבה. אבל מותר להגיד על מישהו שהוא מתנהג מגעיל, מכוער ושלא סובלים אותו וכו'. פה זה לא רוסיה

חני 21

New member
מאמי אני מניחה שעדיין

לא עשית בגרות באזרחות... חופש הביטוי מותר כל עוד הוא אינו פוגע!!!!!!!! להגיד למישהו - אתה מכוער, מגעיל וכד' זה פוגע. ו

chen456

New member
חני 21, את כל- כך צודקת בדיוק עמדתי

לכתוב על הבגרות באזרחות...

למעלה