מיכלי המותק היקרה

chen456

New member
הא? יש לך בעיה עם משהו? אז תגידי

אל תנסי להראות חכמה...כי זה יתברר לך ההפך...

m o r s h

New member
אנחנו לא מכריחים אפאחד לכתוב פה..

לפורום יש חוקים, מאוד ברורים.. הם כתובים בתקנון. אנחנו רשמנו אותם, בתור המנהלים של הפורום. כל הכותבים בפורום הסכימו לתקנון, אנחנו רואים את ההסכמה שלהם בעובדה שהם כותבים כאן.. מצטער שאני אומר את זה בצורה הכי בוטה שיש אבל ככה אנשים מבינים- מי שלא מסכים לתקנון או בכלל לחוקים הברורים של הפורום הזה שלא יכתוב כאן. יש חוקים- קבענו אותם.. החוקים הבסייסים לא נבחרו בצורה דמוקרטית אין מה לעשות. אתם לא מסכימים לחוקים או יותר נכון את לא מסכימה לחוקים.. אל תכתבי כאן (שוב מצטער על הבוטות פשוט רק ככה מבינים).

mary17

New member
את יכולה לעבור ליס אם בא לך../images/Emo41.gif

אימפריית הוט לא תיפול אם תעזבי

Pocahontas3

New member
בתור אחת שמכירה כמה חברה מבפנים

וחוץ מזה אתם כנראה לא קוראים מספיק באינטרנט. כי יש שמועה כזאת

חני 21

New member
ש - מ - ו - ע - ה !!!!!!!!!

שמועה היא רק שמועה כל עוד אין לה הוחכה. יש לך הוחכה בשבילינו???????????????????????????

Pocahontas3

New member
תודה על התמיכה ! ../images/Emo13.gif וזה לא מהיום

שתפוז עובדים בגישה הזאת של סתימת פיות

Pocahontas3

New member
דרך אגב מערכת המסרים שלכם פתוחה

למנהלים והם יכולים לקרוא את המסרים האישיים וגם למחוק. אז לכולם כדאי לפרסם את האימייל שלכם ועדיף לכם להתכתב באימייל. זה יותר בטוח

חני 21

New member
שאלה לי אלייך...

נניח ואת שחקנית מפורסמת. איך תגיבי אם תיכנסי לפורום על סרט שעשית ושם יהייה כתוב שאת רעה\ מגעילה ועוד כל מיני לכלולכים? (ואני מתכוונת להעלבות\קללות, לא לביקורת!!!) ובבקשה אל תמכרי לי שאת היית מקבלת את זה בהבנה כי אז את פשוט שקרנית (נו הנה אני קוראת לך שקרנית זה לא מרגיז אותך...?) מאמי קצת תחשבי לפני מה שאת אומרת תאמיני לי זה יעזור לך בהמשך החיים.

Pocahontas3

New member
בדיוק כמו שיוכלים לדבר עלי כך ברחוב

אולכתוב כתבות בעיתונים וביקורות רעות כך גם אפשר פה. כך שאני לא הייתי עושה כלום. כל החוכמה זה לא להסתיר ולהשתיק אלא להתמודד עם זה פנים מול פנים. ותאמיני לי שמי שלא חשב כך זה לא הזיז לו וגם לא התייחס אליה. אז מי שמתנהג כמו ילדים קטן זה צוות תפוז

ואווואוווו תירגעי...

אף אחד לא הכריח אותך להתחבר להוט... ואין פה שום הגבלות פשוט אורלי צודקת בכל מה שהיא אמרה... (לדעתי היא צודקת)

Pocahontas3

New member
זה כן הגבלות. כל טענה כל שהיא

מוחקים כאן. לא ייתכן שלא יתנו לאנשים לכתוב מה על משהו שלא מוצא חן בעיניהם.

למעלה