אני אשתדל לא לחזור
על דברים של אחרים. לא יותר מידי בכל אופן. זה יהיה ארוך. כמה פעמים יצא לי לומר לחברים שלי שזה עזר לי והאמת שזה היה די אומלל מה שהם אמרו.. לפעמים אנשים שלא היו שם חושבים, כמוך כנראה, שזה מקום שלומדים בו להיות חכמים.
זה לא. המון חברים אמרו לי שעושים לי שטיפות מוח ושמלמדים אותי שטויות לא מועילות וכל מיני כאלה.. אבל בכללי לא הבנתי אותם. מה הם רוצים? חשבתי שרק מי שלא היה שם לא יבין אבל הבנתי, לפני לא הרבה זמן שהמון אנשים חושבים ככה. גם אנשים מהקבוצה שלי. והייתה תקופה שחשבתי שאולי יש סיכוי קטן קטן קטן קטן קטן שהם קצת צודקים. אבל לא. דאמט. זה עזר לי כל כך... באמת. אני עוד לא מאמינה שאשכרה עמדתי מול כל הכיתה ועשיתי את המשימה ההיא עם השפת אם.. אני, אחת האנשים האחרונים שהיו עושים את זה. והופעתי עם סולו תופים!! כן!! סולו!! מול 3 שכבות!! ואני גם אופיע מול כל בית הספר. בשבילי זה כבר המון. אני מפחדת פחות. מהמון דברים. אני מבינה שאמונה באמת עוזרת. פעם הייתי מכשילה את עצמי עם חוסר אמונה. אני מבינה שרק אם משקיעים מתקדמים.. ושאפשר להגיע לאיזה מקום שרוצים. אני יודעת שאם הצבתי לעצמי מטרה אין סיבה שאני לא אגיע אליה חוץ מחוסר אמונה שלי או חוסר השקעה מצידי. מיכא"ל נתן לי המון.. מתמטיקה.. המקצוע שהכי שנאתי בעולם מכיתה ב' בערך.. אני עכשיו כל כך נהנית בשיעורים עכשיו.. בלי להגזים.. זה שהצלחתי לעשות שלושה פרקים בחוברת לעב"ם שיפר לי כל כך את הביטחון בקשר למתמטיקה ושגם אני יכולה.. אין לכם מושגג כמה.. אנגלית.. שיטה מעולה! אבל אני גם ככה אוהבת שפות.. השיטה של המחיקון!! עם הסיכומים!! קיבלתי מאה מתישהו בלשון והבעה בגללה.. חחח יאיי
ידע כללי!!!! עזר מאוד! אני מבינה כל מיני דברים שלא הבנתי לפני זה!! בקיצור.. כל דבר כמעט שהיה שם עזר לי בדרך כלשהי. אז עצה שלי.. תבזבזו שם את הזמן אם אתם יודעים איך מבזבזים אותו