מיכאל...בזבוז זמן

18אביטל

New member
נסכם

כמו שאומרים במיכא"ל זה לא קסם ואין שיטות פלא... בחיים אני לא אשכח את המשפט הזה... זה לא משהו שלומדים ופוף מצליחים ישר... אלו שיטות שצריך לתרגל ואין מה לעשות אם אחרי פעם אחת התיאשתם אז חבל... פשוט צריך לנסות שוב ושוב ושוב...

12111 מיכל

New member
קודם כול.....

אני לא חושבת שהפוריקט זה בזבז זמן זה נתן לי המון שאני מתכוננת למבחנים בזמן שחברות שלי לומדת בבית כול היום בזמן שאני לומדת 3 שעות ואני מוציא 90 בזכות הפוריקט והם 60 חברות שלי מדפדפת בסיכומים לפני המבחן בלחץ אז אני לא נוגעת בדפים פשוט חושבת על הסיפורים שלי ומקבלת צינונים טובים אם את אומרת שמיכא"ל זה בזבז זמן אז את לא יודעת כלום על מיכא"ל הוא את אחת מאנשים האלו שחוזרים הביתה סוגרים את הספרים עד הפוריקט הבא בלי לפתוח אותם או מאותם ילדים שלא פותחים את הראש לדברים אחרים שונים ממה שאם חושבים האמת גם אני הייתי כזאת פעם בהתחלה עד שהראו לי לקבל דרכים אחרות אני מכירה הרבה אנשים שבזכות מיכא"ל שהיו ילדים מופרעים והיום הם ילדים מצטיינים וטובים בזכות הפוריקט הזה אם את אומרת זה לא עוזר כנראה שאת לא פותחת את הראש שלך לאפשריות אחרות כנראה את חושבת שהשיטות שאת איתם לומדת אם הכי טובות ולא מתייחסת למיכא"ל ועוד משהו שאני יספר לך היה לי מבחן במורשת היה לי לזכור 50 תאריכים באמת 50 אני לא מגזימה וזכרתי את כולם בזכות השיטה של הזיכרון בהתחלה לא חשבתי שאני יצליח אבל לא לאט אני הצלחתי וקיבלתי במבחן 92 זה שאת מגיעה כול הזמן למפגשים ואת לא מצליחה זה משהו שלא בסדר אצלך ולא משהו שנמצא במיכא"ל אם התמדת כמו שאת כותבת את אמורה להצליח כמו שאני הצלחתי זוכרת כול בני האדם נולדים שווים ואין אדם טוב במתמטיקה או באנגלית המצינות נעשת בהמהלך הזמן וניצול של פונטיציל אישי תחשבי על מה שכתבתי..................... מצטערת אם יש קצת שגיעות אני צריכה ללכת.....

adi23e

New member
מיכל../images/Emo24.gif

את פשוט מדהימה! אני זוכרת אותך בהתחלה, והנה 50 מילים... אין עלייך!!!

AlmogT4

New member
מה ארגנתם התקפה או משהו ? P:

תשמעו, אף אחד לא הכריח אותכם לבוא לשם. לא אמרו לכם שהופ אחרי מפגש 1 אתם מצטיינים, זה לא הולך ככה. חבל שאתם חושבים ככה, מיכא"ל לא מתאים לאנשים שמוותרים ומהר ולא רוצים להשקיע,מיכאל מנסה לתת לאנשים האלו אמונה כדי שיעבדו וישקיעו, אם לא אכפת לכם מזה, זאת כבר בעיה אחרת. ועובדה שרוב בוגרי מיכא"ל קיבלו משהו מהקורס ושמחים מאוד שהיה להם חלק בדבר כזה. ומצחיק שאתם אומרים בזבוז זמן-הרי זמן הוא חלק כל כך גדול במיכא"ל.
. שיהיה לכם בהצלחה בכל מקרה גם בלי מיכאל.

cast a

New member
מאוד מאוד בזבוז זמן

מכיר כמה וכמה חברים שלי שבזבזו המון כסף מיותר ולא מוצדק על כלום, יצאו כמו שבאו. קורס טיפשי וחסר טעם.

newKiticat

New member
אני מעוניינת גם להביע דיעה

(הגעתי מעמוד הפורמים
) אני הייתי במיכא"ל בכיתה יא'. מאז כבר עבר לא מעט זמן- אבל אני עדיין זוכרת טוב את הקורס. הקורס נראה לכולם כמו משהו נורא מגניב- אבל כששמעו שמדובר על מפגשי 4 שעות מינימום כל פעם- הרשימה שבאמת רצתה הצתמצמה. בסופו של דבר גם העדפנו לשבת בחוץ ולהאריך את ההפסקה על פני לשבת בכיתה עוד שעה ארוכה. עדיין יש לי את הספרים מהקורס, ובסופו של דבר אני יכולה להגיד שלי אישית (מעבר לפן החברתי) הקורס לא נתן כלום. אני בטוחה עם זאת- של4 תלמידים שכן התמידו עד הסוף הקורס אולי תרם. מה לעשות, כשמלמדים אותך טריקים שכבר אתה יודע- אז אין מה לחדש. יש אנשים שיכולים להפיק המון מהקורס ואני בטוחה בכך- אבל יש אנשים שהקורס באמת לא תורם להם יותר מדי.....

pilpelmemule

New member
אני אשתדל לא לחזור

על דברים של אחרים. לא יותר מידי בכל אופן. זה יהיה ארוך. כמה פעמים יצא לי לומר לחברים שלי שזה עזר לי והאמת שזה היה די אומלל מה שהם אמרו.. לפעמים אנשים שלא היו שם חושבים, כמוך כנראה, שזה מקום שלומדים בו להיות חכמים. זה לא. המון חברים אמרו לי שעושים לי שטיפות מוח ושמלמדים אותי שטויות לא מועילות וכל מיני כאלה.. אבל בכללי לא הבנתי אותם. מה הם רוצים? חשבתי שרק מי שלא היה שם לא יבין אבל הבנתי, לפני לא הרבה זמן שהמון אנשים חושבים ככה. גם אנשים מהקבוצה שלי. והייתה תקופה שחשבתי שאולי יש סיכוי קטן קטן קטן קטן קטן שהם קצת צודקים. אבל לא. דאמט. זה עזר לי כל כך... באמת. אני עוד לא מאמינה שאשכרה עמדתי מול כל הכיתה ועשיתי את המשימה ההיא עם השפת אם.. אני, אחת האנשים האחרונים שהיו עושים את זה. והופעתי עם סולו תופים!! כן!! סולו!! מול 3 שכבות!! ואני גם אופיע מול כל בית הספר. בשבילי זה כבר המון. אני מפחדת פחות. מהמון דברים. אני מבינה שאמונה באמת עוזרת. פעם הייתי מכשילה את עצמי עם חוסר אמונה. אני מבינה שרק אם משקיעים מתקדמים.. ושאפשר להגיע לאיזה מקום שרוצים. אני יודעת שאם הצבתי לעצמי מטרה אין סיבה שאני לא אגיע אליה חוץ מחוסר אמונה שלי או חוסר השקעה מצידי. מיכא"ל נתן לי המון.. מתמטיקה.. המקצוע שהכי שנאתי בעולם מכיתה ב' בערך.. אני עכשיו כל כך נהנית בשיעורים עכשיו.. בלי להגזים.. זה שהצלחתי לעשות שלושה פרקים בחוברת לעב"ם שיפר לי כל כך את הביטחון בקשר למתמטיקה ושגם אני יכולה.. אין לכם מושגג כמה.. אנגלית.. שיטה מעולה! אבל אני גם ככה אוהבת שפות.. השיטה של המחיקון!! עם הסיכומים!! קיבלתי מאה מתישהו בלשון והבעה בגללה.. חחח יאיי
ידע כללי!!!! עזר מאוד! אני מבינה כל מיני דברים שלא הבנתי לפני זה!! בקיצור.. כל דבר כמעט שהיה שם עזר לי בדרך כלשהי. אז עצה שלי.. תבזבזו שם את הזמן אם אתם יודעים איך מבזבזים אותו

pilpelmemule

New member
חחח כתבתי פעמיים עכשיו

"אני עכשיו כל כך נהנית בשיעורים עכשיו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... תמחקו עכשיו אחד
אתמול התנדבנו בבי"ח ופגשתי את הילדים הכי חמודים בעולם. היה מ-ד-ה-י-ם.

12111 מיכל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif.....

אני לא יודעת מה לעשות קיבלתי 0 במתמטיקה היום היה לי מבחן ושכחתי הכול שכחתי איך לעשות מערכת משוואות ועוד דברים ולא עשיתי כלום התרגיל ריכוז לא עזר לי כול ה90 דקות של המבחן היה לי בחילה ועכשיו אני מפחדת לרדת להקבצה ב' חייבת לספר למישהו.....

noagdfan

New member
../images/Emo24.gif מיכליי

לא נורא, יהיה בסדר. תמיד יש מועד ב' ואת יכולה גם לדבר עם המורה ולהגיד לה שהיית נורא בלחץ והיה לך בלאק-אאוט. יהיה בסדר

pilpelmemule

New member
לא נורא! תבקשי מועד ב'.

או תיקון מבחן או משהו.. תספרי למורה שלך והיא בטח תבין..[או שאולי המורה הוא זכר? הוא יבין?] וזהו.. אל תדאגי
ו..העיקר שאת יודעת שאת יודעת את זה
[משפט מוזר]

12111 מיכל

New member
זהו ש....

המורה שלי היא לא מבינה היא לא תיתן לי לעשות מועד ב' מועד ב' ניתן רק אם הייתי חולה ולא אם הייתי לחוצה וחוץ מזה אני לא היחידה שזה קרה לה ואם היא תיתן לי היא תצטרך לתת לשאר לעשות והיא לא תוכל לתת לשאר הילדים שנלחצו

למעלה