אתם יודעים, יש בזה משהו מעוות!
עכשיו כשאתם מעלים את זה... הפרוייקט מתעסק במצויינות ומכוון להשפיע על החיים של המשתתפים בו. בין השאר לכוון אותם להצלחה בלימודים בתיכון. אנשים שההורים שלהם מסוגלים לשלם 1400 ש"ח לקורס, הם אנשים שמסוגלים גם לשלם על מורים פרטיים ורוב הסיכויים משכילים בעצמם ויכולים לעזור ולחנך ולקנות את ההצלחה של הילדים שלהם בתיכון. מי שבאמת זקוק לקורס לדעתי, בלי סטיגמות, לא כולם, אלה השכבות החלשות. שלא יכולות לממן שיעורים פרטיים. שבחיי היומיום שלהם הם רגילים להתפשרות, לחוסר ביטחון כי אתה לא מקבל את הדברים הטובים ביותר מהחיים. המצב הכלכלי שלהם רוב הסיכויים שמקרין ומשפיע על איך הם ייראו את עצמם ורוב הסיכויים שגם ההורים שלהם לא בדיוק משכילים. האחראיים על מיכא"ל חייבים למצוא פיתרון לעניין המימון! אחרת אתם לא מגיעים פה אל האנשים שבאמת צריך להגיע אליהם, שבאמת צריכים שיעזרו להם לקום ולבטוח בעצמם!!! אני עברתי את פרויקט מיכא"ל בחינם. אבל כשנכנסים לפרוייקט מיכא"ל לא באמת יודעים מה זה. אם זה לא היה ממומן לי לעולם לא הייתי משלמת 1400 שקל על משהו שאני לא יודעת מהו ואף פעם לא הייתי עוברת את הקורס. בכלל לא הייתי נותנת לזה מחשבה שנייה. אני בטוחה שיש המון שחושבים כמוני. וחבל.