מייישווו פההה?!

yuli c

New member
זה בסדר...

גם אני מוצאת רק חסרונות באנשים אנטיפתיים...

yuli c

New member
נראה לי...

שלא ממש הבנת מה שהתכוונתי לאמר... אצל רוב האנשים הציניות והאנטיפתיות זה מסכה כלומר הם משחקים אותה קשוחים כי הם פוחדים להפגע לדעתי מי שפוחד ולא מתמודד עם החיים פשוט בוחר בדרך הקלה ביותר אבל תעשי מה שבא לך חומד... אני רק אמרתי את דעתי... בקשר לציניות זה נכון שזה תלוי מאיזה נקודה מסתכלים על זה כי אם זה בא בהומור אז זה סבבה! אבל אם זה בא מתוך חוסר ביטחון עצמי כדי לקטול אנשים אחרים אז זה מאוד אומלל... זהו...

Heavy Thought

New member
אצל חלק, אצל אחרים לא.

לא שאני מעודדת את האנטיפתים למיניהם... אני רק אומרת.

Heavy Thought

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

אנטיפת!

S h i R l e y

New member
אז ככה...

הרצון לא להיפגע ולעשות משהו בשביל הרצון זה ממש לא פוגע ביכולת לחיות חיים שלמים וטובים... זה פשוט יוצר חיים אחרים. בעינייך פחות טובים ובעיניי יותר טובים - זה עניין של השקפה וכנראה יש לנו השקפות שונות ואני מכבדת את זה. הציניות שלי נובעת מארועים שאני באמת לא יספר בפורום אבל אני לא מוצאת בציניות שום דבר רע ובבקשה אל תגידי שאני אומללה... את לא חיה את החיים שלי ואם כן היית חיה אותם אני בטוחה שהיית מוצאת אותם די נחמדים... אני אישית נהנית מהם מאוד ולא מרגישה שהציניות שלי מונעת ממני דברים! כנראה שעד גיל 50 רמת הציניות שלי תעלה, אני אהיה בן אדם סגור, אדיש ושלא נעים להיות לידו וקרוב לודאי שעד אז האנטיפטיות והציניות ישתלטו עליי ואני אתאבד בכלל... נו באמת! את באמת חושבת שמצבי יהיה כל כך גרוע בגיל 50? תודה על התתחשבות אבל הסירי דאגה מליבך... מצבי בגיל 50 כנראה יהיה יותר טוב משלך! שיהיה לכולם לילה טוב!

yuli c

New member
חומד...

רק התכוונתי לאמר שחבל שכבר בגילך את כ"כ צינית לדעתי את צינית במובן השלילי של המילה... אבל תעשי מה שבא לך אני ממש לא באה לקטול אותך ואני מאוד מצטערת בשבילך שהגעת למצב הזה... אז חומד ממש לא בא לי לריב תעשי מה בראש שלך ושיהיו לך חיים טובים! ביי ביי

S h i R l e y

New member
דארלינג...

אין לי שום כוונה לריב איתך... אני מכבדת לחלוטין את מה שאת חושבת ואני בן אדם די פתוח כך שאם מה שהיית אומרת היה משכנע אותי לנסות להיות קצת פחות צינית אז הייתי מנסה אבל באמת שזה לא שיכנע אותי עד כדי כך... אני שמחה שאת לא באה לקטול אותי כי אני לא באה לקטול אותך וזה שמישהו חושב משהו שונה ממך זה לא קטילה. זה פשוט הבעת דעה וחבל שאת לא יודעת להתמודד עם זה שיש אנשים שיחשבו שונה ממך... וחוץ מזה , אנחנו לא רבות! אנחנו מנהלות דיון אז אל תגידי שלא בא לך לריב איתי... פשוט תגידי שלא בא לך לנהל דיון או שאין לך כוח או שאת יודעת שאין מה להוסיף או שאת פשוט יודעת שאני צודקת! שיהיה לך באמת יום טוב וחיים טובים... ואל תיפרדי כל כך מהר כי נראה לי שאנחנו נשאר בפורום הזה עוד קצת זמן וחבל שיהיו רגשות לא נעימים בין חברי הפורום...

yuli c

New member
חומד...

תראי אני לא מכירה אותך לכן גם אין בכוונתי לנסות לשכנע אותך... אני רק הבעתי את דעתי על אנשים שהם ציניים במובן השלילי של המילה ככה שאין לך מה לאמר שאני לא משכנעת אותך כי זאת גם לא הייתה הכוונה שלי כי אני לא מכירה אותך בשביל לנסות לשכנע... חוצמזה אני יודעת להתמודד עם אנשים שחושבים אחרת פשוט אני חושבת שהויכוח הזה לא מוביל לשום מקום חיובי.[ חוצמזה אני לא רבה עם אף אחד אני באה לפורום בשביל הכיף ולא בשביל לריב עם אנשים לכן אני גם לא מנסה לשכנע אותך. אני רק יכולה להגיד לך שגם אני עברתי בחיים הקצרים שלי לא מעט דברים קשים ואני עדיין בן אדם נחמד וטוב ולא ציני ככה שציניות זה עניין של אופי והחלטה וחבל מאוד שזאת ההחלטה שלך. אין לי שום דבר אישי נגדך ואני מאחלת לך חיים טובים... ולא אני לא אומרת את זה בציניות...

yuli c

New member
תלוי...

יש ציניות שזה בהומור וזה אחלה. ויש ציניות שזה דרך חיים שזה ממש לא אחלה... :)

S h i R l e y

New member
אין לך שום דרך לקבוע את זה כי...

את לא צינית! ברגע שתהיי צינית תוכלי להביע את דעתך אם זה נחמד או לא...

yuli c

New member
מסכימה איתכם...

לא נראה לי שהשרשור הזה הולך להביא לאיזשהו מקום חיובי... :)

yuli c

New member
מסכימה איתכם...

לא נראה לי שהשרשור הזה הולך להביא לאיזשהו מקום חיובי... :)

yuli c

New member
שירלי...

את לא מכירה אותי ככה שאת לא יכולה לקבוע אם אני צינית או לא. מי שמכיר אותי טוב יודע שאני צינית בהומור. ואני חושבת שציניות בהומור זה דבר מאוד נחמד... שירלי תראי גם אני יכולה לענות לך הרבה פעמים בצורה צינית ומגעילה כמו שענית לי לא מזמן ולהיות צינית במובן השלילי של המילה. אבל זאת לא הכוונה שלי כי האופי שלי זה להיות בן אדם חיובי ולא להעכיר את האווירה בפורום... יש מבין?

S h i R l e y

New member
אוי נו באמת...

כמובן שאני לא צריכה להכיר אותך טוב... אנירק צריכה לקרוא מה שאת כותבת : "אני ממש לא בן אדם ציני ואני גם חושבת שהאנשים הצינים הם מאוד אומללים...". אז כנראה שאני צינית בכל מובן המילה , על הצדדים השליליים וגם על החיוביים... אני שמחה מאוד שאת בן אדם כל כך טוב , את חיובית ומקסימה ויש לך רק כוונות טובות אבל איש חכם (וכנראה גם ציני) אמר : הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות... שיהיה לכולכם יום נפלא! ואני מקווה שהרבה אנשים ציניים יצחיקו אתכם ויעשו לכם יום טוב ואז תראו שאנחנו לא כל כך אומללים כמו שיולי פה חושבת שאנחנו! תודה ושלום!

למעלה