מייישווו פההה?!

DEATHRUCTION

New member
אני לא שם לב לאיקונים המטופשים...

איך אפשר להגיד כל דבר...... למשל: אמא של חבר שלי נפתרה
זו ציניות?

Heavy Thought

New member
*נפטרה

ולא בצורה הזאת, אבל כן... כבר נתקלתי באנשים שאמרו ת´משפט הזה בצורה צינית. ואתה לא שם לב? אז תשים לב... כי זה משנה את כל התמונה.

חיחיחי אתה עדיין פה?

נימ נימ! עוד חסר חיים הצטרף! וואלקם מיי לורד! נימ נימ קיקי מוסר לך ברוך הבא!

DEATHRUCTION

New member
כמו ששמתם בטח לב....

אני לא נחמד+ אנטיפט וזה לא באשמתי....... אז כל מה שיש לי לעושת הוא לחיות מאחורי המסך

S h i R l e y

New member
יחי האנטיפטיות!

להיות אנטיפתט זה אחלה דבר! גם ציניות זו תכונה מבורכת למען האמת! זה תכונות שיעזרו לנו לעבור את החיים בלי להיפגע... אם התכונות האלה לא קיימות בכם אז תתחילו לפתח אותן - זה חשוב מאוד!!

DEATHRUCTION

New member
את לא אנטיפטית נכון?

כי אם היית כזו זה לא הייה נראה לך כל כך כיף.

S h i R l e y

New member
לא אמרתי שזה כיף...

אמרתי שזה טוב שיש את התכונה הזו כי זה מגן עלייך מכל מיני דברים... עזבו... אני מבינה את עצמי! ולא... אני לא אנטיפתית אבל אני צינית מאוד...

yuli c

New member
אני לא מסכימה איתכם!

קודם כל מי שבונה סביבו חומות שח אנטיפתיות וציניות בגלל שהוא פוחד להפגע הוא לא חי את החיים בשלמותם כי הוא לא מתמודד עם העולם הוא פשוט בוחר בדרך הכי קלה כדי שלא יפגעו בו... אני ממש לא בן אדם ציני ואני גם חושבת שהאנשים הצינים הם מאוד אומללים... שירלי את רק בת 16 וכבר צינית??? אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שתגיעי לגיל 50... אגב זה לא שאני בכלל נגד ציניות יש ציניות שזה בהומור וזה אחלה. זה תלוי אם הבן אדם בא בציניות בהומור שזה אחלה או שהוא בא בציניות כדי לקטול אחרים שזה ממש לא אחלה... אגב אני מצטרת אם פגעתי כאן במישהו (שירלי) אין לי כוונה לפגוע באף אחד, אני רק אומרת את דעתי בעניין הציניות בפורום כי יש מקרים שזה מבדר... אבל יש גם מקרים שזה סתם מעכיר את האווירה... וחבל שנהפוך להיות כמו בפורום אביב גפן... :))) סורי על המגילה...

Heavy Thought

New member
היי!

אני לא אומללה חומד. ציניות זו אחלה של תכונה, וכך גם אנטיפתיות. למרות שלהיות אנטיפת כל הזמן, לא משנה למי... זה די עצוב. אבל בכללי, כן, אנטיפתיות תגן עלייך מפגיעות שונות בחיים. אני צינית, ואני חיה את החיים שלי בשלמותם, תאמיני לי... זה נורא תלוי מאיזה נקודה מסתכלים על זה...

למעלה