חחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודע
G Gio inc New member 26/12/02 #77 סתומע!!! זה כבר לא חמוד שמליון... סתומות הכניסו לאופנה עכשיו לשמוע היהודימימ ולכתוב בלי אותית סופיותיות ולשחק אותה ילות קטנותות וחמודות... בכל הארץ... מטריד. אז הגעתי למסקנע : אתן סתומותות!!!
סתומע!!! זה כבר לא חמוד שמליון... סתומות הכניסו לאופנה עכשיו לשמוע היהודימימ ולכתוב בלי אותית סופיותיות ולשחק אותה ילות קטנותות וחמודות... בכל הארץ... מטריד. אז הגעתי למסקנע : אתן סתומותות!!!
O o0 Metallica 0o New member 26/12/02 #78 תירגע...למה לא להיות נחמד ? זה שטויות של בנות, שאנחנו אף פעם לא נבין ומה איכפת לך שהן שומעות היהודים ?
תירגע...למה לא להיות נחמד ? זה שטויות של בנות, שאנחנו אף פעם לא נבין ומה איכפת לך שהן שומעות היהודים ?
G Gio inc New member 27/12/02 #80 לא, זה לא שטויות של בנות עם שכל... זה שטויות של סתומות פריקיות וונאבי מסכנות.
S satlanit on high New member 27/12/02 #81 ספנקיו מיסטר..../images/Emo13.gif תודה רבה לך!.. עכשיו אני אוהבת אותך יותר מתמיד .. ו..אתה שווה!
O o0 Metallica 0o New member 22/12/02 #24 חההההה ../images/Emo13.gif נדפק לי הפאקינג איי סי קיו הזה... ועכשיו אני גם צריך לפרמט את המחשב הזה שעושה לי בעיות ! קיצר, החיים קשים
חההההה ../images/Emo13.gif נדפק לי הפאקינג איי סי קיו הזה... ועכשיו אני גם צריך לפרמט את המחשב הזה שעושה לי בעיות ! קיצר, החיים קשים
H Heavy Thought New member 22/12/02 #25 החיים קשים... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני מסכימה איתך על משהו
D DEATHRUCTION New member 22/12/02 #28 או נדפק לך האי סי קיו...מת לך הכלב אנשים מתים ברחובות, ברעב וכ´ו ואתה מתלונן שהחיים שלך קשיים?
D DEATHRUCTION New member 22/12/02 #33 ואללה.... השתמשת פה בציניות! ד"א באמירה החיים חרא אין שום ציניות1
H Heavy Thought New member 22/12/02 #34 הוא עשה פרצוף צוחק ( ) משמע ציניות, אם לא שמת לב. ומה אתה מדבר שטויות? כל דבר אפשר להגיד בצורה צינית...
הוא עשה פרצוף צוחק ( ) משמע ציניות, אם לא שמת לב. ומה אתה מדבר שטויות? כל דבר אפשר להגיד בצורה צינית...