מיזה?

Spectrum

New member
אומן=אמן.

והוא דוגמא טובה לדארק פיור. אכן אמריקאי (סאן-פרנסיסקו אם אני לא טועה). אמן דארק אנדרגאונד מטורף מאוד עם עבודה סבירה וסאונד חביב.

Spectrum

New member
רק שבטעות לא תעלו את הטענה

נישמע כמו "שריטות ורעשים סתמיים" כבר ראיתי תגובה כזאת פה על אמן דארק. זה נישמע גרוע כמו בנאדם חסר אוזן או ילד פול און שמתקרחן על סקאזי ואסטריקס המקסימים.

Mad Sorcerer

New member
אוי אל תתחיל פה ויכוח כזה עכשיו

בינתיים בסצינת ה"דארק" שלך יכולים רק לחלום על להגיע לרמת הפקה של ילדי הפול און, ותאמין לי שאני לא חסיד פול און

שמע

גם "החריטות" בדארק זה מוזיקה ,יש אנשים שזה לא נעים לאוזן... תסכים איתי שכל הסצינה הזאת באר"הב של הדארק סטייל(מובלי וחבריו) היא חסרת סאונד לגמריי(ומה שמפליא לי אותי עם הטכנולגיה שיש באר"הב) כ"נל גם לגבי הצד הרוסי(יש יוצאים מהכלל) יש "דארק"(בכוונה שמתי בסוגריים כי זה לא סגנון זה אווירה בטראק) שהוא נישמע גם מצויין מבחינת הסאונד,גם כתוב מוזיקלית טוב וגם מופק טוב....

Spectrum

New member
תיראה וויכוח בטח שלא. (סיכום)

אני לא בא להביא לדארק כליינטים או משהו בסגנון. אני אכלתי הרבה דברים בשביל להבין מה טוב לי... ככה שלא משנה לי מה יגידו אני סגור על עצמי ובטח שלא מושפע מאחרים. לדעתי כל "סצנת" הפול און היא מוטיב חזק של הרס במוזיקה בסטייל הפסיכודאלי הלוגי. במיוחד אמן כמו סקאזי הוא הרס לגמרי שאני בכלל לא מבין איך יש כאלה ששומעים את זה.! רוב הפול און (אתה מבין את הכיוון? נגיד "ממוסחר יותר"), יוצרים מוזיקה פשוטה כל ילד יכול לקום לעשות אותה וזה מה שקורה... כמו בארץ מתפתח מין משהו כזה (מורגש מאוד בכל איזורי הדרום-יוצאים משם גם קשרונות טובים אבל עדיין חסר הרבה מקצועיות ובסיס טוב.) שילדים מתקינים תוכנה ליצירה ללא שום מיקצועיות בא לייבל שגם הוא חסר מיקצועיות (קוםפאקט, יו אס טי איי, טראנסלוסנט זה רק שלוש דוגמאות יש ים ) משחרר דברים וזה מין בלאגן שקורה בכל התקופה האחרונה כל השנתיים שנה וחצי האחרונות היא הדרדרות של פול און לזנות כבר אין מיקצועיות. אל תדבר איתי על הפקה וכדומה.... אני לא יודע כמה ניסיון יש לך... לידיעתך לא היוצרים עצמם עושים פיניש הטראקים מגיעים ללייבל (משם זה יוצא אחרת לגמרי) עם הרבה כסף ומשאבים שם דואגים שהסאונד וההפקה יהיו מושלמים... ככה שיש כסף רמת ההפקה גבוה. ואין מה לעשות ללייבלים האלה יש מיחזור של כסף עצום ובעקבות זאת הכל נישמע אחרת. ככה שלא הכל הולך כמו שאתה יודע או אומר. ובטח שילדי פול און לא עיניין שלי הם בסך הכל ילדים וכמו ילדים הם זורמים ומושפעים מכולם... הם בדרך כלל לא יודעים מה הם שומעים לא מכירים ולא בעומק העיניינים. ולכן זה כך אין סיבה לכעוס עלייהם הם גודלים ומבינים אם הזמן. בדארק הדבר הוא לא תמיד ככה מחוסר תקציב ומשאבים אין כסף להרים הפקות גראנדיוזית ולעבוד על אולפנים מסיביים.... בקיצור באלגן שלם יש בטראנס בשנים האחרונות בז'אנר הזה ועוד כמה. הכל כבר חסר מיקצועיות ובעקבות הכסף ככה ניראים דברים. אני מאמין שהבנת את הטופיק וההבדל בין פול און לדארק שמה בפול און משחק יותר כסף... אבל יש לך אמני דארק ואני מדבר על הטופ שעובדים במיקצועניות עובדים על ציוד הכי יקר (אם זה מאקינטושים ומוניטורים דה באסט. וכרטיסי קול חיצוניים בסכומים עצומים וציוד חיצוני ממוחשב מהמתקדמים ביותר בוגרי בצפר לסאונד וכו וכו בקיצור אנשים שהשקיעו באמת הולכים עד הסוף עם דבר ופשוט לא מצליחים למכור זה מוזר וזה תוצאה של הבאלגן הנוצר יענו תעשה הכל פשוט וחסר מיקצועיות ותצליח)... בעבודה שלהם הכל מדוייק עבודה של חוכמה ולא רק קצב פול און מקפיץ בנייה צפופה על בסיס קצב מהיר... אין מה להשוות בכלל אז אני מתאר לעצמי מה היה קורה אילו היה יותר כסף שם להיתפח מה היה קורה. ולכן אני מאמין בדארק אם כי אני אוסיף שזה לא המרכז שלי בפסיכודאליה... יש עוד דברים שאני שומע אפילו עוד יותר מחתרתיים ועוד יותר חכם. זהו אין לי מה להגיד יותר מההסבר שלי לך.... בגדול, תיגדלו תבינו. תתפתחו תבינו מה הוא יסוד משם הכל יישמע לכם\ן אחרת. סלאמת.

Spectrum

New member
-

ומבינים אם הזמן=ומבינים עם הזמן. אבל בקטנה אל תשימו לב לשגיאות קטהות זה קורה לי לפעמים מכתיבה על מקלדת. איתכם הסליחה.

כמה נקודות.....

הקטע של המסטרינג והשינוי סאונד שהלייבל עושה טראק שהוא מחורבן מהבסיס שלו גם מסטרינג לא יישנה ואתה יכול לשמוע זאת באלפי דוגמאות....כיום יהיה לך סאונד לא תהיה מוזיקה אתה תימכור,יהיה מוזיקה יהיה סאונד סביר גם תימכור...הלייבלים לוקחים בחשבון שאתה תשתפר עם הזמן ויש מה לבנות עליך... עניין הלייבלים-נכון שיש לייבלים שלא מסננים מוזיקה ומוציאים מכל מה שבא ליד ....אבל גם בדארק זה ככה יש מלא זבל ויש איכות עניין הילדים-גם בדארק יש ילדי שפעת זה לא מחלה ששייכת לפולאון ותיודע מה יש לי נקודה שאני רוצה שתחשוב עליה-למה בסצינת הפרוגרסיב או הפסייביאנט אין ילדי שפעת? מהמישוואה הפשוטה שגם שם חושבים על כסף... בתכלס הם גם בדארק מוכרים לך משהו-רק שזה בהרגשה מחתרתית .... עניין המיקצועיות-לא חייב "ברזלים" כדי ליצור טראנס טוב אתה צריך ידע טכני ומוזיקלי(לראייה קוסמה ז"ל) עניין המוזיקה השולטת בסצינה-כרגע זה פולאון מיסחרי ,הוא יגיע לרמת מיצוי ויירד ככה זה בכל סוג מוזיקה ,גם ב"דארק" זה ייקרה בסופו של דבר הם יגיעו לרמת מיסחור ואז תתלונן למה זה ככה...כי ככה זה עובד- כסף תלא מצפה מילד "דרומי" ללכת ולעשות טכנו טראנס או דברים מורכבים שלא מוכרים ומשווקים אותך...(במיוחד שאין להם בסיס כלכלי מוצק) עניין התיגדל תבין-זה לא קשור כלל וכלל אני מכיר בני 40 שומעי פולאון ומצד שני ילדים בני 16 ששומעים דברים מתוחכמים..... (אם התכוונת לגדילה ולהתבגרות עם סמים יש מצב תצודק)
-אבל ההבנה הזאת מתבטאת במה טוב לך בשעת דליקה לא מה טוב לך וכלכלי ליצור....

goaguy

New member
סתם שאלה

תן לי 10 אומנים שלפי דעתך עושים פול און מסחרי סתם אני רוצה לדעת. ועוד משהוא בסט שיצא לפני כמה ימים VA-White_Label_Republic__Mixed_By_John_00_Fleming-2CD-2005 ישנו טראק חדש של MFG ואווווו משהוא טוב.

Mad Sorcerer

New member
אומני פול און מסחרי:

astrix skazi x noize vibe tribe (אם אפשר לקרוא לזה טראנס בכלל) ananda shake gatka talamasca hypersonic gms psysex (החדשים שלהם) בעע הרשימה עוד ארוכה

Nofale

New member
תיקון לגביי אננדה

אולי בישבילך זה מסחרי גם אני לא הכי מת על זה אבל הם מנסים להפיק את המיטב מעצמם , זה שהכישרון שלהם לא בשמיים זה לא אומר שהם לא מתאמצים.. טלמסקה גם לא ממוסחר...

Mad Sorcerer

New member
ממוסחר בטירוף ../images/Emo8.gif

מה שכן החומר הישן שלו בנזונה, לגבי אננדה - אין שום דר מיוחד במוזיקה שלהם

Mad Sorcerer

New member
קח כמה טובים שלו

time simulation tribal journey jungle storm musica divinorum magnetic fields insanity drops of madness

למעלה