תיראה וויכוח בטח שלא. (סיכום)
אני לא בא להביא לדארק כליינטים או משהו בסגנון. אני אכלתי הרבה דברים בשביל להבין מה טוב לי... ככה שלא משנה לי מה יגידו אני סגור על עצמי ובטח שלא מושפע מאחרים. לדעתי כל "סצנת" הפול און היא מוטיב חזק של הרס במוזיקה בסטייל הפסיכודאלי הלוגי. במיוחד אמן כמו סקאזי הוא הרס לגמרי שאני בכלל לא מבין איך יש כאלה ששומעים את זה.! רוב הפול און (אתה מבין את הכיוון? נגיד "ממוסחר יותר"), יוצרים מוזיקה פשוטה כל ילד יכול לקום לעשות אותה וזה מה שקורה... כמו בארץ מתפתח מין משהו כזה (מורגש מאוד בכל איזורי הדרום-יוצאים משם גם קשרונות טובים אבל עדיין חסר הרבה מקצועיות ובסיס טוב.) שילדים מתקינים תוכנה ליצירה ללא שום מיקצועיות בא לייבל שגם הוא חסר מיקצועיות (קוםפאקט, יו אס טי איי, טראנסלוסנט זה רק שלוש דוגמאות יש ים ) משחרר דברים וזה מין בלאגן שקורה בכל התקופה האחרונה כל השנתיים שנה וחצי האחרונות היא הדרדרות של פול און לזנות כבר אין מיקצועיות. אל תדבר איתי על הפקה וכדומה.... אני לא יודע כמה ניסיון יש לך... לידיעתך לא היוצרים עצמם עושים פיניש הטראקים מגיעים ללייבל (משם זה יוצא אחרת לגמרי) עם הרבה כסף ומשאבים שם דואגים שהסאונד וההפקה יהיו מושלמים... ככה שיש כסף רמת ההפקה גבוה. ואין מה לעשות ללייבלים האלה יש מיחזור של כסף עצום ובעקבות זאת הכל נישמע אחרת. ככה שלא הכל הולך כמו שאתה יודע או אומר. ובטח שילדי פול און לא עיניין שלי הם בסך הכל ילדים וכמו ילדים הם זורמים ומושפעים מכולם... הם בדרך כלל לא יודעים מה הם שומעים לא מכירים ולא בעומק העיניינים. ולכן זה כך אין סיבה לכעוס עלייהם הם גודלים ומבינים אם הזמן. בדארק הדבר הוא לא תמיד ככה מחוסר תקציב ומשאבים אין כסף להרים הפקות גראנדיוזית ולעבוד על אולפנים מסיביים.... בקיצור באלגן שלם יש בטראנס בשנים האחרונות בז'אנר הזה ועוד כמה. הכל כבר חסר מיקצועיות ובעקבות הכסף ככה ניראים דברים. אני מאמין שהבנת את הטופיק וההבדל בין פול און לדארק שמה בפול און משחק יותר כסף... אבל יש לך אמני דארק ואני מדבר על הטופ שעובדים במיקצועניות עובדים על ציוד הכי יקר (אם זה מאקינטושים ומוניטורים דה באסט. וכרטיסי קול חיצוניים בסכומים עצומים וציוד חיצוני ממוחשב מהמתקדמים ביותר בוגרי בצפר לסאונד וכו וכו בקיצור אנשים שהשקיעו באמת הולכים עד הסוף עם דבר ופשוט לא מצליחים למכור זה מוזר וזה תוצאה של הבאלגן הנוצר יענו תעשה הכל פשוט וחסר מיקצועיות ותצליח)... בעבודה שלהם הכל מדוייק עבודה של חוכמה ולא רק קצב פול און מקפיץ בנייה צפופה על בסיס קצב מהיר... אין מה להשוות בכלל אז אני מתאר לעצמי מה היה קורה אילו היה יותר כסף שם להיתפח מה היה קורה. ולכן אני מאמין בדארק אם כי אני אוסיף שזה לא המרכז שלי בפסיכודאליה... יש עוד דברים שאני שומע אפילו עוד יותר מחתרתיים ועוד יותר חכם. זהו אין לי מה להגיד יותר מההסבר שלי לך.... בגדול, תיגדלו תבינו. תתפתחו תבינו מה הוא יסוד משם הכל יישמע לכם\ן אחרת. סלאמת.