מיזה?

Nofale

New member
חומר ישן ?!

החומר הישן היחיד שיש להם זה אולי החשיש שבארון.. כי הם גג קיימים שנה וחצי

Nofale

New member
ממש לא

טוב אולי חלק ב2004-2005 Salvian Effect זה קטע שיצא לפני לא הרבה זמן קטע מעולהה שלו ואננדה זה לא שזה כזה מיוחד שוב כמו שאמרתי הם פשוט מנסים להוציא את המיטב מעצמם חוץ מזה שאתה שולל כל אחד בהתחלה שלי פה אמרתי שאקווטיקה (Aquatica) הוא משהוא שאני מאד מצפה ממנו ואתה ישר בלי לתת צ'אנס אומר "לא זה מעפן זה ככה זה קלאב זה קקה ירקות" אולי ביציאות האחרונות שלו זה קצת קלאבי אבל בהתחלה של הפרוייקט הזה הוא היה מצוין

Mad Sorcerer

New member
אבל אקווטיקה באמת מעפן ../images/Emo6.gif

ועזובתי.. סתם ויכוח שלא מוביל לשום מקום

)(

Astrix vibe tribe hypersonic Father And Son skazi Bizzar contact Dali Psytekk Alien Project Void נקודה קטנה-רובם מצליחים אין ספק......חלק מהם עושים מוזיקה טובה וחלק לא....

orberman

New member
רייגעע רייגע לא הבנתי

נגיד אקס-נויז...שהם כולה שנה קיימים...הם רק התחילו אפשר לחשבו כמה הם מפורסמים וכמה מכירים אותם אז גם אם הם לא עושים כל מיני דברים מסחריים אתה יודע מראש לפני המוזיקה שהם מסחריים? לא הבנתייייי כל מה שכתבתם הם מסחריים בגלל המוזיקה הזאת שאולי אפילו נשמעת כמו קלאב? או בגלל שהם עושיפ נגיד פוסטרים מוכרים חולצות וכאלה? נגיד...גם אני רוצה לדעת...האומן Fatali...אהבתי את הוויניל שלו "נטורל" אז המוזיקה שלו נשמעת לא הכי פסיכודלית...אז הוא נקרא מסחרי בגלל הסגנון? הוא בגלל שהוא בBNE ומוכרים לו שמה חולצות וכאלה...?

orberman

New member
../images/Emo7.gif

אף אחד לא אוהב אותי חשבתי שגליה תיהיה חלק מחיי אבל הבנתי שזו סתם אשליה אני חי בחלום ונופלה אני יתקע בך רקטום בלי בושה כי זו המציאות הקשה!

Spectrum

New member
תגובה:bluster cruncher

א- כמובן שכוונתי היא לא בגיל אלה בניסיון וידע והבנת המוזיקה. ב- לא נכון מה שאמרת בקשר למאסטרינג וגם לא ניכנס לזה, מדובר בדבר מורכב יותר משני מילים. ג- הכוונה היא להיות מקורי ולהביא את עצמך לידי ביטוי בסגנון יחודי שלך (בקשר ליוצרים הצעירים. אני בעד יוצרים צעירים ומוכשרים זה מצוין) ד- בקשר לשלב המיצוי בסגנון מסויים שמצליח זה נכון ועד מאוד... רק שאני הסברתי את עצמי טוב, אני מגיע לשמוע מוזיקה כי אני אוהב אין דבר כזה "מסחרי" אני פשוט לא אוהב פול און רוב היוצרים נישמעים אותו דבר עם סאונד מונוטוני ומשעמם ועבודה פשוטה חסרת כל לוגיה(אך אני אציין שיש יוצרים מצויינים אבל לרוב זה נדיר). אני לא מושפע או משהו כזה אני פשוט אוהב את זה אין סיכוי שפתאום אני יגיד זה "מסחרי" מיציתי ודיי, לא ככה פועלים אצלי דברים אני דיי מנוסה בשביל לדעת מה טוב לי ולא הגיוני שפתאום שכולם יאהבו את זה אני פתאום לא יאהב, "כי זה כבר לא אנדרגאונד". מצב כזה יכול לקרות בעיקר לכאלה שלא סגורים על עצמם או זורמים עם זה כי זה טוב וזה מצליח וכולם שומעים. אני מקווה שהפעם הבנת את עמדתי. שבת שלום.

Mad Sorcerer

New member
שמע שמע שמע

כל הקטע של הדארק זה פשוט למכור לך מחתרתיות - בואו נצא נגד הפול און וניתן מוזיקה "רעה" ללילה בלי מלודיות, אבל בתכלס זה בסה"כ שילוב עלוב של סמפלים מהאינטרנט עם באס ליין של תו קצר אחד ו150 בי פי אמ - לא חוכמה, לא תיחכום ולא טיפת השקעה, הסגנון הזה הרבה יותר פשוט מפול און רגיל - שמה לפחות יש בניה מסויימת, הרמוניה מוזיקלית - פה אין לך כלום ובתירוץ עלוב שזה "פסיכודלי מודרני" ו"רק לילדים חסרי שמיעה זה יישמע כמו רעש", אני לא אומר שהכל שם זה זבל, כמו בכל סגנון יש גם שם יוצאי דופן ( the nommos למשל), אתה אומר שבפול און יש יותר כסף וב"דארק" פחות? חחח אז קח לדוגמה את דוף רקורדס גאוות סצינת הדארק בארץ שרק מנסים ליחצן את עצמם באירועים המוניים ולשלוח את האומנים שלהם לתקלט בכל חור, קיצר עזוב אותך מהשטויות שדארק זה מוזיקה חכמה, רוצה פסיכודליה אמיתית? תשמע סיימון, קוסמוסיס, טקסס פאגוט או לופוס אין פאביולה, שבת שלום

Spectrum

New member
תגובה:Mad Sorcerer

אני לא מרגיש שמוכרים לי כלום. אני יודע שזה טוב לי אני מוצא במוזיקה הזאת עיניין. אין לי שום תירוצים אלייך ידידי אני לא מנסה להכניס אותך לדארק, פול און זה המוזיקה שלך ואתה יכול להנות ממנה זה בטח לא מפריעה לי... the nommos הם לא הסגנון שלי ואני לא אוהב אותם. אני מחבב אמנים מצרפת, אוסטרליה, דנמרק, אנגליה וגרמניה וטיפה רוסיה. היוצרים הטובים בעייני בסצנה הם ECT & MASS זה יכול לתת לך הרבה אם אתה באמת מבין ביצירה העבודה שלהם היא מהמסובכת ביות עם מוטיבים מהרבה עולמות פסיכאדלים, כגון:רוק, ברייקביט ועוד. סיימון הוא היוצר האהוב עלי ביותר בכל הזמנים ככה שבקשר אליו אני מסכים איתך לגמרי שהוא ענק בלי שום קשר לדארק. אני גם שומע קוסמוסיס גם לופוס גם טקסס שומע הרבה מאוד סאומי סטייל וגם פאנקדליק, ראש מגוון ופתוח לדברים.

Mad Sorcerer

New member
אבל אמרתי..

אני לא שומע פול און ו ECT גאונים זה ידוע... חחחח קיצר עזוב תביא לי ליהנות בשקט מאחר צהריים רגוע של שישי לקראת מה שהולך להיות הלילה ...........

Spectrum

New member
חיחיחיחיחיחיחי

יהיה בצ'דר אח שלו.... יאללה שיהיה לכולם שבת שלום וסופ"ש של סרטים והזיות.

למעלה