מיואשת מתמיד...

תקראי את ההודעה שלי

היא בדף הזה. אני הצד השני, הצד של בעלך. אין לך מושג כמה קשה כשהפנטזיה מפוצצת. קשה לך ולו. ממש לא כדאי לך ככה. המציאות טופחת וטופחת חזק ואז כבר עשוי להיות מאוחר מידי. את עלולה להפסיד המון. אל תעמידי פנים שזה כלום ושאת יכולה לנתק ושאת לא בוגדת. את בוגדת, את מסתירה ואם בעלך ידע, זה יכאב לו מאוד מאוד. לא משנה מה קורה בניכם, זה לא מגיע לו. זה לא הוגן ולא הגון וזה רע.

בא לבד2

New member
פשוט לנתק את הקשר אם אותו אחד

ולהמשיך להתקרב לבעלך ולדאוג שהיחסים ימשיכו להשתפר כמו שציינת. ואם את באמת מרגישה שלא רוצה קומי ותתגרשי.תנצלו את זה שאין עדיין ילדים כי אז הרבה יותר קשה. יכול מאד להיות שהפלירטוט אם הבחור זה רק בגלל שהוא יודע שאת נשואה ולא ממש יצא מזה משהו.וזה פשוט סוג של ריגוש אצלו לנסות להשיג אותך,ולומר הנה למרות שהיא נשואה הצלחתי להשיג אותה,ואף לשכב איתה.ואז פשוט לעבור למישהי אחרת. תתפלאי אבל יש גם כאלה.לבגוד זה הדבר הכי קל בעולם.אבל לא מומלץ.אני אישית סולד מאנשים שבוגדים. בהצלחה..

רוחנית1

New member
גם אני פעם סלדתי מאנשים בוגדים..

היום אני יותר ויותר מבינה אותם לצערי הרב מאוד

בא לבד2

New member
הא כן למה את מבינה אותם בדיוק??

לא טוב לך בבית קומי ותעזבי למה לבגוד? שימי את עצמך בצד השני בצד הנבגד בעצם. איך ההרגשה?

את לא בוגדת

נו בחייך - אם כל אחת שמתקשקשת עם גבר אחר במחשב בלילה, בזמן שבעלה ישן, היתה נחשבת "בוגדת" התור למוקד היה משתרע מפה ועד שיקגו. כשתעברי מדיבורים למעשים נדבר שוב.

V i n a

New member
../images/Emo20.gif בגידה או לא?

זה באמת משנה? את מנסה להקל על המצפון שלך ולשכנע את עצמך שאת לא בוגדת. אז בואי נניח לרגע שאת צודקת. את לא בוגדת. זה משנה את המצב שבו את נמצאת? לחיות עם בעלך ולנהל חיים כפולים באותה העת, זה לא נשמע קל במיוחד. ואל תשלי את עצמך, את מנהלת חיים כפולים. יש לך את החיים שלך עם בעלך, את האינטרקציה היומית איתו, את רגשות האשם שלך, את המשחק שאת משחקת בכדי שלא ירגיש.. ויש לך את אלי. לשם את מכניסה את כל המחשבות שלך, את הרגשות שלך, את הפנטזיות שלך, ולאט-לאט גם את הלב שלך. כפי שאמרתי- לא נשמע קל במיוחד. אז אולי במקום להתעסק בהגדרות תפלות- תנסי להתעשת ולמצוא פתרון למצב הזה, שבכל מקרה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. ביקשת שלא נכתוב לך לעזוב את המכר החדש. בוודאי שלא אומר לך לעזוב אותו ולהתקרב אל בעלך. זה תלוש מהמציאות. את מתאהבת בו, את חושבת עליו כל שניה פנויה שיש לך, ובפוסט שלך אין אפילו פירור של רצון מצידך לשקם את הקשר עם בעלך. אז תנסי לחשוב בהגיון ולנסות להסתכל כמה צעדים קדימה. הלא אם תשאירי את המצב כמות שהוא- לא יקח הרבה זמן וכבר תוכלי להצהיר רשמית שאת מאוהבת באלי.. כבר לא רק כמעט. לא צריך להיות גאון בכדי להבין שבמוקדם או במאוחר המצב יתחיל לגלוש לאסמסים, טלפונים דחופים יותר ויותר, ופגישות חפוזות. המאמץ שלך להסתיר את הכל מבעלך- יכפיל את עצמו, אם לא ישלש את עצמו. תהיה לך עבודה מאד מאד קשה. ועכשיו בואי ואנסה לפנות לפן הלא אנוכי שבך. חשבת כמה בעלך מפסיד כאן ? הוא לא יודע שאשתו מנהלת חיים כפולים, מתאהבת בגבר אחר ומפלרטטת איתו כשהוא ישן.. הוא לא יודע שאשתו משתעשעת ברעיון של גירושים. הוא לא יודע שהנישואים שלו פחות או יותר נגמרו והוא תלוי בחסדיה של אישתו שתטרח להודיע לו על כך ולשחרר אותו לחופשי. זה נשמע לך פייר כלפיו? או שאת בכלל לא נוהגת לחשוב על הצד שלו בעניין, כי את עסוקה בסיפוקים האישיים של עצמך.. תעשי חושבים עם עצמך: את באמת יכולה לראות את עצמך שוטחת את המצב לפני בעלך, מתנצלת מעומקי נשמתך ומודיעה לו שאת מוכנה לעשות הכל על מנת לתקן את הקשר ביניכם ולתת לו צ'אנס נוסף, גם אם זה אומר להתנתק מאלי, ללכת לטיפול זוגי וכ'ו? אם לא- תהיי הוגנת כלפיו, תני לו להחליט מה הוא היה רוצה לעשות. הכדור צריך להיות אצלו בידיים, מאחר ואת כבר לא שם, איתו, ומפחדת להפסיק לרקוד על שתי חתונות ולהתמודד עם ההשלכות. זה הדבר הנכון לעשות. בקשר לאלי- חביבתי, את תגלי מהר מאד שהפרפרים בבטן הם יצורים שנקראים "אורחים לרגע", ובפרט כשמסכת החשאיות תרד מהנושא והכל יהפוך להרבה פחות מרגש ולהרבה יותר שגרתי- רק אז תוכלי באמת לשבת ולהתבונן לאחור על כל שהיה, ועל הצעדים שעשית בצורה אובייקטיבית והגיונית, ולא כאישה מאוהבת\חצי עיוורת- ואני מקווה בשבילך שלא תתחרטי. בהצלחה.

רוחנית1

New member
עם פורום כזה מי צריך חברות??? אני אחשוב על כל

מה שנאמר פה. נגעתם לי בלב בחיי.. כאילו הבנתם איפה אני נמצאת, ומה אני חווה. אני כולי דמעות

להחליף חברות זה זול

ביום שבו הפורום הזה יחליף את אלי, אז נדע שהתקדמנו
.

מה שאת לא ממש קולטת

כנראה, זה שאם את מפרקת את הנישואים ורצה לזרועותיו שלי אלי, יכול להיות שיהיה לכם טוב והוא באמת גבר חלומותייך, אבל הוא תמיד יהיה חשדן לגבייך ויבדוק אותך מעבר לכתף- האם משה או רפי עושים לך את זה.. לא נעים לחיות עם אדם חשדן אבל הוא כבר מכיר את ה"סחורה", הוא יודע למה את מסוגלת ולדעתי הוא לא ייתן לפרשת "אלי" לחזור. בנוסף, לא על כל משברון והתאהבות וירטואלית צריך לשבור את הכלים ולהתגרש. יש דרכים לעבוד על זה הרי התאהבת בו כבר,לא? העניין הזה של קצת לא טוב לי, אני כבר לא מסופק/ת חודשיים נראה לי תירוץ חלש מדי בכדי לפרק זוגיות וגם מה זה הפינוק הזה? על זוגיות טובה צריך לעבוד!!! מה שכן-אל תביאו ילדים אני מקווה שאת זה הבנת כבר..

רוחנית1

New member
אז יש עדכונים...

יצאתי היום עם בעלי לבילוי, לגמרי ביוזמתי.. ישבנו וכל הזמן שתקנו...........הרגשתי שנגמרו לנו נושאי השיחה. רק עבודה וכסף, עבודה וכסף... ובראש אני חושבת...כמה אלי מצחיק אותי, יודע מה להגיד, השיחות זורמות...חיכיתי רק להגיע הביתה ולמצוא אותו במחשב..אבל כבר מאוחר אז הוא לא פה.. בקיצור, איך אני ממשיכה מפה? אני כבר הבנתי את כל מה שכתבתם על זה שאלי הוא רק פנטזיה, ושלדבר איתו מידי פעם זה לא כמו לחיות איתו ושזה לא משקף. אז איך משקמים יחסים שנשחקו מהשגרה????????????????? אוף!

אלי זו לא הבעיה שלך

הבעיה שלך היא שיש לך חיים משעממים - אנשים כמוך צריכים לפחות חבר אחד שיש לו חיים מעניינים, מישהו שלוקח אותם למחוזות רחוקים ואקזוטיים, שדרכו הם יכולים לחיות את החיים שתמיד רצו.

אמרת את זה בעצמך -

את יושבת עם בעלך ואין לכם על מה לדבר - זו בעיה. הקשר עם אלי נותן פיתרון אבל הפיתרון חלקי ובעייתי - חלקי כי את חייבת להסתיר אותו מבעלך ובעייתי כי הוא מושך למחוזות הרומנטיקה והבגידה. ובמילים אחרות - בעיה של שיעמום בחיים אפשר לפתור בכמה דרכים, ברובן קלות, נוחות ובטוחות יותר מאשר להחזיק מאהב וירטואלי.

collie

New member
אני חושבת שבגלל שאת כל הזמן חושבת על אלי

את לא נותנת סיכוי לבעלך כל הזמן רוצה סיבות למה כדאי לך להיות עם אלי. אבל את יכולה לפגע מאד. אני בטוחה שהכרת את בעלך היה לכם כיף ביחד ולכן התחתנתם. את לא יודעת איך אלי הזה יהיה באמת ביחסים אמיתים. אולי גם אחרי כמה זמן לא יהיה לכם על מה לדבר. אני חושבת שאת צריכה לתת סיכוי לנשיוים שלך ולהפסיק את הקשר עם אלי אבל באמת להפסיק את זה ולתת את כל צומת הלב לבעלך. רק אז את תוכלי לדעת אם את רוצה להיות עם בעלך או לא.

שירה35ג

New member
תיפרדי מבעלך, ותעברי לגור בדירה אחרת.

שום דבר רע לא יקרה. להפך! בכך תצילי את בעלך מחיים שלמים עם אשה שלא מאוהבת בו. את לא צריכה ישר להתגרש. את גם לא צריכה לספר לו על הבחור החדש. תגידי שאת צריכה קצת לחשוב על מערכת היחסים, תשכרי משהו קטן בגרושים ותעשי חושבים. קורה שמתאהבים במישהו אחר. מה לעשות? זה לא מכוונה רעה. כל עוד אין ילדים-רוצי על זה! הגשימי את אושרך. מה כבר יכול להיות? מקסימום תגלי שגם הבחור החדש לא משהו. אז תעברי הלאה. כנראה שהתחתנת לא מאהבה. למה להרוס לעצמך את כל החיים?

העין3

New member
מה עושים עכשיו...?"

שלום רוחנית. עברת משבר עם בעלך ולדעתי אתעוד נושאת כעסים. עכשיו זה הזמן להחליט איך מתקדמים... אם את רוצה את האדם החדש לכי על זה ואל תחשבי רגע נוסף... ליבך אומר אחד וגופך אומר אחרת... בהצלחה.

רוחנית1

New member
הנה האס אם אסים התחילו.............

אז יש התפתחויות... רבים מכם אמרתם שאוטוטו יתחילו האס אם אסים...אז הנה היום זה קרה, הוא שלח לי. וככה התכתבנו מספר דקות (לא משהו רציני במיוחד) ובכל זאת הרגשתי צורך למחוק את ההודעות מהפלאפון. למרות שלא נכתב שם שום דבר חשוד! סתם לא בא לי על שאלות, אם יהיו. בעלי גם לא מסתכל לי בפלאפון אבל ליתר ביטחון........... הוא יודע שאנחנו ידידים. ובכל זאתף עם שאר הידידים שלי אני לא מוחקת הודעות אח"כ............ בכל מקרה, השעה 2 בלילה ואני מחכה פה שהוא יתחבר למחשב כדי שנוכל לדבר..בעלי ישן. בקיצור, המצב רע.... איך מתנתקים? להגיד לו? הוא חושב שאנחנו רק ידידים ומבין שלא יהיה יותר מזה...............

רוחנית1

New member
איזו עיוורת הייתי????????????????????????????

היום אלי החליט לספר לי שהוא התחיל עם מכרה שלנו, מישהו שממש מזמן עבדה איתנו. לא יודעת איך נזכר בה פתאום... בקיצור, הוא לא רציני לגביי................................. מזל שלא פירקתי את החבילה, אני מרגישה ריקנות - מבינים אותי? :(

למעלה