מיהו שמאלני (מאמר)

MoOsHoN16

New member
לא יודע אם אתה שווה תגובה

כי אתה פשוט רושם שטויותבלי כיסוי (כמו כל השמאל) והוכחת את מה שרשמתי אתה פשוט לא מבין את מהות הסיכסוך לא מבין את המנטליות (בהקשר למזרחים זה לא קשור), ועדיין לא תופס שזה סיכסוך דתי והמאבק לא על שעול אדמה בשטחי 67 אלא על ארץ ישראל כולה! שמעת פעם על תוכנית השלבים? *זה שמדינות ערב לא תוקפות אותנו זה ממינעים פוליטיים בלבד אבל השינאה עדיין קיימת, הוכחה לכך שאפילו באפגניסטאן אלפי ק"מ מכאן שונאים את ישראל!

Johnny the Doe

New member
הוא שמע על תכנית השלבים, לפחות ממני

אולם לצערי אני לא זוכר שקיבלתי ממנו התייחסות ישירה לנושא זה.

EverMan

New member
תתפלא מושון , אני מבין לא פחות

ממך , ולפי הדיבור המתנשא שלך , אני מרגיש שאפילו יותר. (דוגמת קורייש למשל). ואתה מכליל ועושה דילגיטימציה לבן אדם בגלל ההשתייכות לאזור מסויים - ובכן , צר לי לבשר לך ... לא מקובל עליי ! אתה רוצה לדבר - תדבר ! אבל אתה לא תדבר איתי בצורה כזו שאתה תדבר כמו : "אתה פשוט רושם שטויותבלי כיסוי (כמו כל השמאל)" אתה רוצה לדבר , תדבר ! אבל אבל אתה לא תדבר ככה איתי. רוצה להסביר לי למה זה סכסוך דתי ? בעוד שאתה רואה שמה שהם מדברים עליו זה לאום ? רוצה להסביר לי למה זה סכסוך דתי ? בעוד שאתה רואה שמדינות האיסלאם השיעי לא מתערבות ? בבקשה ממך ! המאבק פה לא על א"י כולה... ופה הראש הקטן והקונספירטיבי שלך פשוט לא מבין ... אין פה קונספירציות , אין פה מזימות כלל עולמיות של דת סודית כלשהי , אין ! פשוט אין ! ותתפלא - באפגניסטן אולי שונאים את ישראל כקוץ בתחת (זה קורה שיש לך מנהיג שיעי) , אולי שונאים את הכיבוש של הפלשתינאים , אבל לא שונאים יהודים.... וזה שאתה מנסה להסביר לי שוב ושוב את הקונספירציות שלך , באמת שלא יעזור. תתפלא - אני מכיר מספיק ערבים ואת המנטליות שלהם , אני פגשתי מספיק פלשתינאים בחיים שלי. אני מכיר מספיק את טיב הסכסוך, ולהבדל ממך אני לא צריך לשמוע את זה מהרדיו או מכל כלי תקשורת. אלה מידע של ההיסטוריה והסכסוך ומהמציאות העומדת כיום.

Ouri_s

New member
מאמר גרוע...

מאמר של ימני , אין בו שום טיפת אובייקטיביות , אתה מסית וטוען עובדות מראש ללא שום בסיס... לא ציפיתי למשהו האחר האמת.

EverMan

New member
את האמת , היה ניתן להוסיף בסוף

המאמר את המשפטים הבאים : במהלך כתיבת כתבה זו לא נפגעו בעלי חיים. במהלך כתיבת כתבה זו לא נפגע החור באוזון. כל קשר בין הכתיבה לבין המציאות מקרי ביותר.

EverMan

New member
אבל פה הבעיה !

שמישהו עלול להיפגע. שאתם מציגים אגף שלם בתור "בוגדים" ובתור "אופוריסטים" , אתם גורמים לסתימת פיות , ואתם עלולים לגרום למישהו להיפצע ואפילו להרצח. שאתה קורא למישהו בוגד , אתה קורא למשפט בו , ואם לא נעשה משפט בו - משפט שטח חייב להעשות. וזה מסוכן. פשוטו כמשמעו.

אהרן5

New member
שני דברים

א) מי שסותם פיות זה אתם. לכן אני קורא לאנשי פורום מרצ נבלות. הם הרוויחו את התואר הזה בכבוד - אחרי שחסמו אותי באישורו של כבוד היו"ר (יוסי שריד). ב) אני אומר את האמת שלי, גם אם יש חשש שמישהו יפגע. אם אתם רוצים שאני אפסיק לאמר שאתם תומכים בטרור - פשוט תפסיקו לתמוך בטרור. זה הרבה יותר פשוט מאשר לסתום לי את הפה, לחסום אותי, או להפחיד אותי שמישהו עלול להיפגע. הערה: אני תמיד מדגיש כמה דברים: א) שאני מתנגד כמובן לכל סוג של אלימות. ב) שאלימות לא תצליח לסתום פיות, בטח לא לשנות דעות, ולא תביא שום תועלת לשום צד. ג) השמאל עושה הכל מתוך כוונות טובות ואמונה שלמה שהוא פועל לטובתנו.

EverMan

New member
בקשר לפורום מרצ כבר ההברתי לך

ומרצ הם לא נציגי השמאל עלי אדמות ! וגם לא הדעות של השמאל. ב.אנחנו תומכים בטרור !? תסלח לי ?! אני תומך טרור ?! אתה רומז שאני בוגד במדינה הזו ?!

למעלה