מיהו שמאלני (מאמר)

אהרן5

New member
מיהו שמאלני (מאמר)

בעוד כך וכך שנים תכנה ההיסטוריה את תקופתנו: "תקופת הבלבול הגדול ביותר בהיסטוריה של האנושות". אנו חיים בתקופה בה חושך נראה כאור, אהבה נראית כשנאה, מלחמה נתפסת כשלום, הגנה עצמית נתפסת כרצח, תמיכה בשחיטת יהודים נתפסת כמוסר נעלה, זכויות טרוריסט נתפסות כזכויות אזרח, שחיטת ילדים מתקבלת כמעשה טבעי "מובן" ומתבקש, מאבק למען השמדתנו מתקבל ב"הבנה" כמאבק למען השלום. איך קרה שהגענו לבלבול כה גדול? איך קרה שהתבלבלנו עד כדי אובדן האבחנה בין תוקף ובין קורבן? איבדנו כל פרופורציה, החלפנו בין טוב ורע?... איך קרה שמי שצולף על תינוקות ולפעמים פוגע, נתפס על ידנו כצודק ומוסרי יותר ממי שצולף על מחבלים ולפעמים מחטיא?... איך קרה שבמו ידינו אנו, אנחנו נאבקים בכל מאודנו למען השמדתנו, אך משוכנעים ומאמינים באמונה גדולה שאנו נאבקים למען ה"שלום"? איך הגענו למצב שאפשר לכנותו: שיא האבסורד בהיסטוריה האנושית? איך?... מן הסתם עוד יכתב על כך רבות, אבל אל לנו לבזבז זמן. איננו חייבים להמתין לפרספקטיבה ההיסטורית כדי לערוך את חשבון הנפש שלנו. למען האמת, אם נהיה כנים עם עצמנו, רובנו כבר מבינים שמשהו פה לא בדיוק מה שחשבנו... האמת המרה (שלא לעד נוכל להמלט ממנה) היא: אידאולוגיית השמאל קרסה טוטאלית! כל החכמים הגדולים הם למעשה טיפשים! "המלך הוא עירום"! מן ההכרה הפומבית הזאת כולם חוששים ויראים ולכן הם פשוט שותקים... את התופעה המגוחכת והעצובה הזו נכנה בשם: שתיקת הכלבים http://www.yesha.org.il/site/tavnit-sml.asp?num=253506 נתחיל מכך שנבין כי השמאל היא אידאולוגיה "חזקה" מאוד. השמאל הישראלי היא אידאולוגיה שיש לה בסיס אדיר מבחוץ ומבפנים. "מבחוץ" היא מעין "סניף" של תרבות הנאורות מטעם העולם המערבי המודרני, ו"מבפנים" היא השלטת בקרב האליטות. כאידאולוגיה השלטת גם בקרב האקדמיה והתקשורת, התפשטה אמונה חזקה מאוד שמדובר ב"אידאולוגיה הנכונה", האידאולוגיה של החכמים, הנאורים והאינטיליגנטים (גם המוסריים, למה לא?...). אלא שתחושת הבטחון, הדבקות והאמונה בצדקתה ובנכונותה של האידאולוגיה הזו חצתה כל מישור של הגיון, והגיעה ממש למישור האישיותי (אנשים הפנימו את האידאולוגיה ממש אל תוך מבנה האישיות שלהם והפכו לחלק ממנה). השמאל, שלרגע לא פקפק בצדקת דרכו (האמונה בצדקת הדרך היתה ממש ברמה של ידיעה!), השתוקק להעניק גם לציבור הרחב מפירות חכמתו... הסכם אוסלו היה יקר לליבו ולכן הוא לא היסס להשתמש בכוחו: פה ושם עיוות את המציאות, עובדות שתאמו את ההשקפה השמאלנית - זכו להבלטה תקשורתית, ועובדות שלא תאמו - זכו לפרסום חד פעמי, מהיר ושולי (הכל כדי "לסייע" לציבור לבחור ב"השקפה הנכונה" שתוביל לשלום)... התופעה הזו בה אידאולוגייה כופה את עצמה על הכלל, נקראת: "טרור רוחני". בנוסף להצגה מעוותת של המציאות, התקשורת עסקה גם בדרכים נוספות: עשו לינץ´ תקשורתי ורצח אופי לנתניהו ומשפחתו, המציאו את מושג ה"גזענות" שהשתרש היטב והצליח לבלבל את כולם, הצליחו להנחיל בציבור את התפיסה ששמאלנים הם חכמים וימנים טיפשים, עד כדי כך שסלבריטאים ואנשי אקדמיה ימניים ממש פחדו "לצאת מן הארון" ולהודות בימניותם, מחשש למקום עבודתם ולתדמיתם. לא ארחיב כאן יותר בנושא, הקדשתי לכך מאמר שלם בנפרד. אגב, "האם התקשורת היא באמת שמאלנית"? ובכן, כנראה שכל עוד שהתקשורת היא "בעלת הבית", והיא הקובעת לנו על מה נדבר (ועל מה לא), מה מעניין אותנו (ומה משעמם), מן הסתם שאלה זו לא תזכה להגיע לסדר היום הציבורי אלא תשאר ברמה של "שיחות סלון"... האם באוסלו כביום כיפור היה שבוי הדרג המדיני שוב בקונספציה? גם משאלה זו התקשורת מנסה לחמוק, אך לא לעולם חוסן... הפעם זה כבר רק שאלה של זמן. קריסת קונספציית אוסלו פירושה קריסת השמאל כולו. כולם מנסים לברוח מכך, אבל מן האמת ההיסטורית אין מפלט... ובכן, ארועי המציאות הכניסו את השמאל לבעיה, המבוכה האידאולוגית היא אדירה. במקום להודות בקריסת האידאולוגיה, חלק התפכחו ושתקו, חלק מתלבט ואילו החלק שנשאר נאמן לדרך נסחף למצבים עגומים, שפשוט נראים כאולימפיאדה לשבירת שיאי האבסורד. אנשי השמאל ממש מתחרים ביניהם מי יהיה מגוחך יותר... הלב פשוט נכמר. רק עוד הזדמנות אחת ודי, והוא מיד מביא לנו את אוסלו 2: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-475-2087693,00.html השמאל המפרפר את פירפורי גסיסתו, מסרב להשלים עם מותו, ומתאמץ באופן פתאטי להחיות את עצמו. המצוקה הקיומית האידאולוגית מביאה אותם לידי אובדן עשתונות. הקיצונים שבהם מגיעים עד כדי הלשנות לבתי דין בחו"ל, כתיבת כתובות נאצה על רכבים של טייסים ואף למגעים עם ארגוני טרור. (עם הזמן מסתמן כי החשש אותו הביע סגן השר גדעון עזרא לפיו השמאל הקיצוני עלול להגיע לידי בגידה ממשית, הופך להיות ריאלי יותר ויותר...) מקיימים מגעים? http://www.yesha.org.il/site/tavnit-sml.asp?num=806912 אגב, הסיבה להמשך שרידותם של גופי השמאל הקיצוני היא בדיוק בשל שתיקתם של אותם שמאלנים שהתפכחו. הם מנסים לדחות את ההתפכחות הלאומית הכללית רק משום החשש מן המבוכה הגדולה. הם יודעים שאת האחריות לשתיקה לא יוכלו להטיל על איש מהם, לכן הם שותקים להם בשקט בשקט ומניחים להיסטוריה להתנהל בקצב שלה... (בפסיכולוגיה התופעה הזו מכונה: "פיזור אחריות"). אם פעם הם "ידעו" בבטחון מוחלט מה נכון, וביהירותם לא היססו "לעזור" לציבור להבין זאת, הרי שהיום הם מתחילים להבין את גודל הטעות, אבל הפעם במבוכתם הם מעדיפים לנצור זאת בלבם... מדובר כמובן רק בדחיה, שהרי תהליך ההתפכחות הוא כבר בלתי ניתן לעצירה. אלא שה"דחיה" הזו עולה לנו בדמים! ועל כך באמת כבר לא נוכל לסלוח ולא נוכל לשכוח... ובכן, מיהו שמאלני? (דיברנו ודיברנו, אבל טרם ענינו על השאלה המרכזית). מה, אם כן, משותף לכל פלגי השמאל? מה זה בעצם אומר היום להשתייך למחנה השמאל? זו שאלה שרבים לוקחים אותה כמובן מאליו, אבל בבלבול הקיים היום, איש בעצם אינו שם לב שהתשובה נמצאת בתחום האפור... הבה נעשה סדר. השורה התחתונה, אם כן, היא: האמונה בצדקת האויב! מי שסבור שהמאבק הפלסטיני צודק, הוא שמאלני (אפילו אם הוא בעד טרנספר...)! מי שסבור שלמאבקם של הפלסטינים אין היום שום הצדקה לחלוטין, הוא ימני (גם אם הוא דוגל בפשרה)! כן מגיע להם מדינה, לא מגיע, מותר טרור נגד כיבוש, אסור טרור, אלו פטפוטי ביצים. האם אתה חושב היום שמאבקם של הפלסטינים צודק? (הדגש הוא על: היום). כן – אתה איש שמאל, לא – אתה איש ימין. (תזכורת: המאבק הפלסטיני היום הוא טרור ברברי חסר גבולות ומעצורים, לאחר הונאה מדינית. מי שמצדיק את מאבקם של הפלסטינים היום, אינו יכול "לספר" שהוא מצדיק את מאבקם "רק" ברמה העקרונית...) בפועל האמונה הזו בצדקת הפלסטינים, איננה "חולפת לה עם הרוח" לצורך "שעשוע אינטלקטואלי" בלבד. יש לה משמעות מעשית ביותר: לגיטימציה! מי שחושב שמאבקם צודק, משדר להם ולעולם שהם "בסדר". הלגיטימציה הבינלאומית הזו בפועל מתרגמת ל"אור כתום" לטרור (כלומר שתיקה בהסכמה, שכמוה כחותמת כשרות לשחיטת יהודים). יש להדגיש: בהיעדר לגיטימציה בינלאומית המאבק הפלסטיני האלים יאלץ להיפסק ולעבור למישור המדיני. את הדלק ללגיטימציה הזו ממשיך השמאל הישראלי להעניק (בהתנדבות), בכך שהוא משדר כי אפילו הישראלים עצמם מאמינים שהאויב שלהם צודק. המסקנה: החלוקה לשמאל קיצוני ושמאל "שפוי" היא מלאכותית. בפועל כל שמאלן (כלומר: כל ישראלי המאמין בצדקת האויב) תורם את תרומתו הצנועה להמשך הטרור, משום שהוא משדר לעולם מסר של לגיטימציה למאבק הפלסטיני (האלים), בין אם הוא שמאל קיצוני ובין אם הוא "רק" שמאל מתון. (כנ"ל גם אם הוא עושה זאת מתוך דאגה מוסרית לילדים הפלסטינים המסכנים...)

אהרן5

New member
המשך

להל"ן תקציר מהותו של השמאל הישראלי בימינו: 1. האסטרטגיה הצבאית והמדינית: כניעה. תשוקת כניעה בלתי נתנת לכיבוש: אי אפשר לנצח עם כבוש, אין פתרון צבאי, אין פרטנר אחר, אין ברירה - חייבים לרוץ לשולחן ושם להרכין ראש לכל תכתיב שנקבל. (זאת כמובן הם עוטפים במילים יפות כמו "אופק מדיני", אבל לכולם ברור שה"אופק" היחידי המקובל על האויב הוא כניעתנו...). 2. אידאולוגיה בלתי רציונאלית המבוססת על אמונות ותקוות. (ממש דת עם דבקות שלא היתה מביישת שום חסיד חב"ד). איך הם רואים שבריחה חד צדדית תחת אש הטרור לגבולות 67 וטרנספר למאות אלפי מתנחלים יגרמו לערפאת מיד להילחם בחמאס בלי בג"צ ובלי בצל"מ? כך הם מקווים ומאמינים... (ובדבקות עזה). הסבר רציונאלי - אין. 3. חוסר גבולות. אין קווים אדומים. אין שום דבר שיכול להתרחש שיגרום להם להודות בטעותם. (ככת דתית מדובר באמונה עיוורת המנותקת מכל התרחשות מציאותית, רציונאלית, לוגית). 4. כדת הם סוגדים ל"אלוהי הכח". הן בחינוך ("הבנה" לאלימות הנוער), והן בפוליטיקה ("הבנה" לליבו של הטרור הברברי ביותר בעולם). אגב, כחלק מפולחן הסגידה שלהם לכח הם מקריבים בהסכמה לאלוהיהם "קורבנות שלום" (הגם שהם הצליחו לשכנע את עצמם בכל ליבם ומאודם, שבהבלגתם לטרור הם בסה"כ פועלים למען השלום הנכסף, שנאמר: "טובים כאבי השלום" וגו´). 5. כדת הם גם עוסקים בכפיה דתית: טרור רוחני - שטיפת מוח תקשורתית נורמטיבית המציגה את המציאות לציבור כפי שהיא נראית מן העיניים שלהם. 6. השמאל גורם נזק אדיר למדינת ישראל. השמאל הוא המכשול האמיתי לשלום: א. הם שומטים את הקרקע מתחת לסיכויי ההסברה הישראלית בעולם (משום שהם מאמינים בכל ליבם בצדקת האויב, ואף מתגייסים הסברתית לסייע במאבקו). ב. הם מעודדים את הטרור: מפיחים בפלסטינים תקווה שהנה עוד פיגוע אחד או שניים, אוטוטו והישראלים (הודות לשמאל) מיד נכנעים ומרימים ידיים. (אם הציבור הישראלי מנסה להפגין כושר עמידה, הרי ש"כושר העמידה" היחידי שהשמאל יודע להפגין הוא הכושר לעמוד עם ידיים מורמות...) לסיום ניגע בשורה התחתונה: שורש הבעיה של השמאל נעוץ ברמה הפסיכולוגית: חשיבתית השמאל מוגבל לפרספקטיבה הפרטנית בלבד: הוא "מבין" את מצוקתם של המחבל הבודד והאישה ההרה במחסום, אך אינו מסוגל לראות את המערכה: מלחמת התרבות של האיסלאם בתרבות המערב (מרוב עצים הוא לא רואה את היער). השמאל לוקה באמונות התפלות הבאות: "אין שחור לבן", "אין טובים ורעים", האמת היא תמיד באמצע", ו-"אסור להכליל". לכן הוא איננו מסוגל לראות את נקודת המבט המכלילה ולכן הוא אף מסרב להכיר בקיומה (כי מה שהוא אינו רואה כמובן אינו קיים...). לטיעונים מנקודת המבט הזו (שלדעתו כלל איננה קיימת), הוא פשוט קורא: "דמגוגיה", או מתיחס בזלזול כ"חשיבה פשטנית של ילד בן 4"... כך למשל מצד אחד לשמאל אין בעיה להכיר בכך שהמאבק הפלסטיני נגדנו הוא מאבק במישור הלאומי, אך מאידך את התגובה שלנו כנגדם הוא מתעקש לצמצם רק למישור הפרטני (כי אחרת זו ענישה קולקטיבית...). הראיה הדואלית הזו של אותו מאבק, ממש איננה מבלבלת אותו... למה? כי העם הפלסטיני הוא "מספיק לגיטימי" כדי להיאבק למען זכויות לאומיות כקולקטיב, אבל הוא גם "מספיק חף מפשע" כדי שלא ידרש לשלם את המחיר הקולקטיבי... (בכלל, בכל מה שקשור לשמאל, הגיון זה לא מה שכדאי לחפש...) לסיכום: שורש הנכות של השמאל היא בחוסר היכולת שלו לראות את הפרספקטיבה הכללית ומכאן מתחילות כל הצרות. (בהזדמנות אני ארחיב בנושא). את דרך החשיבה הזו של השמאל (ושל תרבות המערב בכלל) וכן נורמות נאורות נוספות מנצל האיסלאם בכישרון רב, וכך הוא מצליח להונות אותנו ולאכול אותנו בשיטת האיסלאמי... שנה טובה, שנת התפכחות מהירה עלינו ועל כל ישראל ואימרו: חשבון הנפש של אוסלו – עכשיו! בבליוגרפיה: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-297-1812242,00.html http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-297-1817544,00.html http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-297-1648038,00.html

Moledet972

New member
אחד המאמרים היותר טובים שלך...

ישנם הרבה הסברים ומקורות. כמובן, תהיה בקרוב הסתערות של שמאלני ארצנו.

EverMan

New member
אני לא מאמין אני טורח

ומגיב גם לזה ... טעויות לכל האורך : "1. האסטרטגיה הצבאית והמדינית" - שלום ! וביטחון - זה משתנה לכל אורך השמאל , יש שמאלנים (כלכליים אומנם) שמאמינים בטרנספר עד כאלה שחושבים שצריך לצאת משם מייד. אני באופן אישי למשל מעדיף להישאר בשטחים עד שאין שם טרור. ואני עדיין שמאל. בקיצור , ההגדרה שלך לא נכונה. אתה מדבר שטויות ודברים דיי גזעניים , כאילו שכל השמאל יקבל ישר כל מה שיגידו לו וכו´ , זה פשוט לא נכון. ". אידאולוגיה בלתי רציונאלית המבוססת על אמונות ותקוות" - איזו אידיאולוגיה לא מבוססת על אמונות ותקוות ? צר לי לבשר לך , האמונה שלנו לא שונה מהאמונה של המולדניקים בטרנספר שזה לא יגרום שום נזק וכו´. אע"פ שהדעה שלהם לא מבוססת על שום דבר ממשי. אידיאולוגיה ללא אמונה אינה אידיאולוגיה כלל. אידיאולוגיה אומרת ש :אני מאמין ב... או ש... או שבעתיד ... זו אידיאולוגיה , מעצם הגדרה היא אמונה או תקווה. "3. חוסר גבולות" אולי כי אנחנו לא טועים ? ותתפלא , יש גבולות , והם ברורים מאוד. "4. כדת הם סוגדים ל"אלוהי הכח". הן בחינוך ("הבנה" לאלימות הנוער), והן בפוליטיקה ("הבנה" לליבו של הטרור הברברי ביותר בעולם)." זה כבר טיפשי ! אף אחד בשמאל לא אמר מעולם "להבין את אלימות הנוער" , אולי להבינה בשביל למגרה. ויש הבדל בין הבנה מאיפה משהו נובע לבין הצדקה שלו ! שום , אתה כושל בהסבר שלך ! הבנה של משהו הוא לא דבר רע. צריך להכיר את האויב בשביל להביסו ! "5. כדת הם גם עוסקים בכפיה דתית: טרור רוחני " אני לא אגיד לך שזה לא קונספירטיבי לאללה מצידך. להזכירך מי הבעלים של ידיעות אחרונות ?! ג´ודי מוזס-שלום ! כן כן , אישתו של סילבן ! תקשורת שמאלנית ?! ועד כמה שידוע לי הכופים הדתיים הם מימין ולא משמאל. ש"סניקים הם ממש לא שמאלנים. "6. השמאל גורם נזק אדיר למדינת ישראל" אין לזה כל בסיס וזה מסית ותו לא. פשוט גס ולא נכון. ובנוגע לחלק השני. ההבדל בינו לבין התפיסה הימנית שאנחנו לא חושבים שיש דרך אחת. יש המון דרכים לעשות משהו. אין רק שחור ולבן. אין רק כן ולא. תמיד יש אפור לגווניו , תמיד יש אולי. אנחנו רואים את כל התמונה ומתוכה בוחרים את הדרך הכי נכונה , בעוד אתם מסכלים רק על צד אחד שלה שאומר : אני. אנחנו מסכלים על התמונה שצד אחד שלה הוא אני צד שני הוא הם ומגיעים לפתרן צודק באמצע שנוטה כמובן לכיווננו. בקיצור , כל המאמרים שלך , עם כל הכבוד להם , פשוט מבוססים על כלום. אולי תתן לאיש שמאל להסביר מהו שמאל ולא למכפיש שאתה ?

אהרן5

New member
תאמין, תאמין

"1. האסטרטגיה הצבאית והמדינית" - שלום !" אתה חמוד... על זה בדיוק דיברתי: אתם קוראים לזה שלום, ולא מבינים שזה טרור... מצחיקולים... 2. למולדת יש הגיון לדבריהם. הם מחוברים להגיון ולרציונאליות (גם אם זה נראה לך לא מוסרי). אתם דבקים באמונות שלכם למרות שהם נוגדים את ההגיון. על זה בדיוק דיברתי. לכולם היה ברור כבר מזמן שערפאת גמר אומר לגרש אותנו מ"פלסטין הגדולה כולה" ורק אתם התעקשתם להחיות אותו... (כדי שתשאר לכם התקווה...). אתם פשוט עצובים ופאתטים. "3. חוסר גבולות" אולי כי אנחנו לא טועים ? ותתפלא , יש גבולות , והם ברורים מאוד. מדבר בעד עצמו... למה באמת צריך להיות גבולות למי שלא טועה?... אבל בעצם פתאום מתברר שיש גבולות, הם אפילו ברורים, רק משום מה שכחת לציין מה הם... 4. באשר לסעיף הזה, להבדל בין הבנה להצדקה, כתבתי את מאמרי הקודם "זה בידיים שלנו". תוכל להנות שם מהרחבה של הנושא. 5. באשר לסעיף הזה, לנושא של הכפיה הדתית כתבתי את מאמרי בשם: "הטרור הרוחני של השמאל". תוכל להנות שם מהרחבה של הנושא. 6. אתם חיים בתוך ארגז חול ומכחישים. האמת היא שאתם הם אלו שנותנים לגיטימציה לטרור! 7. אז תתפלא: לפעמים כן יש שחור לבן, לפעמים יש כן ולא, לפעמים אין אפור בכלל, לפעמים יש רעים וטובים, לפעמים כן מישהו זומם להשמיד אותנו ואי אפשר להגיע לשום פשרה באמצע. 8. אתם תמיד רואים את הפרטים ולא מסוגלים להבין שהמצב הוא פשוט מאוד (מן ההיבט הכללי): הם רוצים להשמידנו. נקודה. תודה על התייחסותך.

EverMan

New member
אני מאמין אל תדאג לי...

1.אתה לא מבין שמדובר על חבורת פאנטים שעוסקים בטרור בעוד יש 3.5 מיליון איש שסובלים ... לא תוקפים את העם , תוקפים את הטרור... ובזה קטונת. 2.הגיון ? "הטרנספר לא יביא עלינו את העולם" - זה הגיון ?! אתם החייאתם אותנו ? סלח לי , הבריטים דיברו עם ההנהגה העברית הנבחרת. אילו היא הייתה הלח"י - הם היו מדברים איתם... ככה זה ! אתה לא בוחר עם מי לדבר ! אתה מדבר עם מי שנבחר ! זה שאתה חושב שהאמונה שלנו טיפשית - זה ממש בעיה שלך ! זה רק מראה שאתה ממש לא מבין בכלל את עיקרונות השמאל ורק מפטפט עליהם באוויר. 3.רצית שאני אפרט , אני אפרט , לא שאלת אותי. זה שאתה חושב שאין גבולות , לא אומר דבר. אולי תקרא את המצע של מפלגת העבודה פעם , תראה מהן הגבולות. 4.קראתי , ולא ממש החכמתי. אתה מדבר שם הרבה שטויות. שאתה מבין את הבעיה אתה יכול לפתור אותה טוב יותר במקום רק להחמיר אותה כמו שאתה עושה. 5.גם אותו קראתי ופירטתי את דעתי אני מאמין בהודעה הקודמת. 6.אתם משתינים על הארגז חול הזה ואחרי זה מאשימים אותנו , אז בבקשה ממך ! אף אחד בשמאל לא נותן לגיטימציה , הם אומרים זה קורה בגלל איקס וואי זד , בדיוק כמו פרשנים בטלוויזיה. והם אומרים , בשביל שזה לא יקרה נעשה : אלפא בתא גמא. אין פה הצדקה. אבל כנראה שהבנת הנקרא והבנת האדם שלך לא מספיק מפותחת. 7.נכון , ואתה כנראה חי בעולם שבו הכל כך. אין שום , אבל שום מצב שיש בו רק שחור ולבן. בכל מקרה יש כמה דרכים וצריך לבחור את הדרך הטובה ביותר. 8.אנחנו רואים את הפרטים ואת כל התמונה , אבל בגלל שרואים את הפרטים הרבה יותר קל לנו להגיע לפתרון - מורכב ככל שיהיה , יותר מהפתרונות הבאנליים של הימין של "להיכנס בכולם".

אהרן5

New member
אשרי המאמין

1. אחד מאווילויות השמאל הוא ראיית המאבק הפלסטיני כמאבק לאומי נגדנו, אך מאבק פרטני בכיוון ההפוך. התייחסתי לכך כבר במאמר עצמו, ואתה שוב חוזר על אותה תפיסה מגוחכת. 3.5 מיליון איש סובלים בצדק (ולא מספיק). הם בחרו לסבול, זו המלחמה שלהם. תפקידנו הוא לא להעביר עליהם בנעימים את המלחמה בה הם בוחרים, ואותה הם מסרבים להפסיק (כדי לשמור לעצמם את הזכות להמשיך ולטבוח יהודים). נהפוך הו, תפקידנו הוא למחוץ אותם עד כדי שיחנקו ויתחננו לכניעה. ההפרדה הזו בין אחריות לאומית של עם להיאבק נגדנו ובין חוסר האחריות שלו לשאת במחיר של המאבק הזה, היא תפיסה מעוותת לחלוטין של השמאל. 2. הבריטים דיברו עם הלחי, ביילין מדבר עם ערפאת, ואתה תדבר עם היטלר. שיהיה לכם לבריאות. כל השאר אינו ברור דיו לצורך מתן תגובה.

EverMan

New member
כבודך הטועה.

1.אם המאבק אינו לאומי , אזי מה הוא ? על מה הקיצוניים שלהם מתאבדים בדיוק ? על אהבת העולם וחוסר רצון לחיות ? בבקשה ממך. 3.5 מיליון איש בחרו לסבול ? הם ממשיכים ? כלללללל ה3.5 מיליון איש ? עד כמה אתה חסר מציאות ? 2.הבריטים היו מדברים עם הלחי. ביילין דיבר עם ערפאת. והכובש הבא ידבר עם הנבחר ציבור הנכון. ואני מבקש ממך להפסיק עם הזילות שואה וההשוואות הבאמת אבסורדיות שלך.

אהרן5

New member
כבודך העונה לעצמך

קח את כל השאלות שכתבת, ותחזור לשורה הראשונה: 1.אם המאבק אינו לאומי , אזי מה הוא ? שאלת - וענית לעצמך: זהו מאבק לאומי! המאבק הזה הוא הבחירה הלאומית של הלאום הפלסטיני. פשוט מאוד.

yoavl1

New member
אתה פשוט גרוע אהרון.

הוא אכן אמר שזהו מאבק לאומי, אך הוא לא אמר שזו הבחירה הלאומית שלהם. אתה דמגוג טוב. ואני לא אוהב את זה. המאבק לאומי כי אנחנו כובשים את העם שלהם. לומר שהם לא סובלים מספיק, מראה על תת האנושיות שבך. זה לא יעזור. גם אם יהיו עוד 100 פיגועים בשבוע, זה לא הופך את כולם שם לטרוריסטים. מה לא מובן בזה? למה אתם מסרבים להכיר באמת? אנחנו, על ידי כיבושנו הנאור, יוצרים שנאה חדשה ומלבים את היצרים יותר ממה שהם כעת, ואח"כ מתפלאים ומאשימים רק אותם. אנחנו לא טהורים. לא טהורים. והמאמרים שלך לא יכולים להוכיח אחרת. ואני מחכה למאמר הבא שלך. הפעם אני אגיב.

אהרן5

New member
אנא קבל את התנצלותי

אני מתנצל שאני גרוע. חבל, רציתי להיות טוב... אולי תסביר לי בדיוק מה המאבק הזה? במקום להגיד לי מה הוא כן אמר ומה לא, תסביר לי אתה. בינתיים אין לי מושג מה פירוש המשפט המוזר הזה לפיו: מצד אחד זה כן מאבק לאומי אך מאידך לא הבחירה הלאומית שלהם... אנא, במקום לדבר ברמזים וכשאני מנסה לפרש אותכם אתם קוראים לי דמגוג, למה שלא תבהירו את הדברים במילים שלכם?... איך לא חשבתם על זה קודם?... מדוע אני תת אנושי אם אני תומך בכך שעם שגמר אומר לשחוט אותנו צריך לשאת בתוצאות של החלטתו זו?... אשמח אם תענה על שאלה זו, תודה. נכון, גם אם יהיו שבע מאות פיגועים ביום זה לא הופך את כולם לטרוריסטים. אבל הטרוריסטים הם החיילים שלהם, בדיוק כפי שצה"ל הם החיילים שלנו. ללא מאבק לאומי, וללא תמיכת האוכלוסיה - לא יהיה טרור. אגב, אם ערפאת לא היה מייצג עם שלם, הוא לא היה מקבל את האפשרות להקים מדינה של טרור. כל המערכת הטרוריסטית הזו הוקמה תחת הכיסוי של מאבק לאומי וכחיילים המייצגים את העם הזה. כלומר, אכן לא כל העם הפלסטיני הוא טרוריסטי, אבל מי אמר שהמלחמה היא ספציפית רק נגד טרוריסטים שכבר יש להם דם על הידיים? את זה השמאל אמר. המציאות אומרת שזהו מאבק לאומי שלהם נגדנו, וכך גם צריך להיות שלנו נגדם. פשוט מאוד. אם תמצא איזשהו פגם מסוג כלשהו בחשיבה כאן, אנא אל תהסס לעדכן אותי... השנאה שלהם היא תוצר של מכונת הסתה של אימפריה איסלאמית אדירה, משומנת, עתירת כספים, הכוללת הפחדות, טרור, רצח משתפי פעולה, הסתה דתית, הסתה לאומית, ניצול התמימות של תקופת הילדות והנערות, ניצול המצוקה וכך הלאה. כל הסיפורים שלך על הכיבוש הנאור תספר לילדים שלך. עלי זה כבר לא עובד. תעשה לי טובה. אל "תאיים" עלי... תגיב!

yoavl1

New member
אוקיי, אני אסביר.

גם תנועת "כך" לדורותיה, אשר הסוותה עצמה תחת שמות אחרים כגון "חזית הרעיון" רואה עצמה כמיישמת מאבק לאומי, ומבחינתם (על צדק או עוול אני לא מדבר..) זהו אכן מאבק לאומי למען עם ישראל היושב בארצו, אבל אם תשאל את רוב הציבור, משמאל וגם לא מעטים מהימין, הם לא תומכים במהלכי המאבק ה"לאומי" הזה. לכך התכוונתי. ויש דרכים לנסות לפרש אותנו. לא להחליט שכתבנו מה שנוח לך להגיב עליו. לפיכך, אני רואה תגובה לדבריך על עם שהחליט לשחוט אותנו כדבר מיותר. נכון שזה קשה, אבל ערך של חיי אדם, ואני מדבר על כל אדם ואדם מתוך ה-3.5 מיליון ולא על הקלת ראש בנושא, הוא קדוש. זה הדבר היחיד הקדוש בעיני בעולם שלנו. אני גם חולק על דבריך כי הטרוריסטים הם החיילים שלהם כמו שצה"ל הוא החיילים שלנו. מאחר והתהליך המדיני נקתע באמצעו , נוצר ואקום שארגוני הטרור "דאגו" למלא... הוקמו מנגנונים פלסטינים ללא צבא כמובן (ובצדק אולי) אבל התהליך נעצר והמאבק שלהם כנגד הכיבוש היה חייב להתקיים איכשהו מבחינה צבאית, אז קמו ארגוני הטרור ותפסו את מקומם. גם אם ארגוני הטרור האלה מייצגים 40% מעמם כמעט (על פי הסקרים) אז שכחת עוד 60% שהם בערך 2 מיליון פלסטינים שרק רוצים לפרנס את משפחותיהם, ואנחנו כל עוד אנחנו כובשים אותם, אחראים להם. זה מה יש. אנחנו צריכים להחליט. לשלוט עליהם? אז לדאוג להם. לא לשלוט עליהם, אז לא! ועדיף שכך ויפה שעה אחת קודם. עוד שטות אותה אינני מבין מאיפה הבאת היא שללא תמיכת האוכלוסיה אין טרור... ומה בארה"ב? האוכלוסיה תמכה בפיגוע בתאומים? הרי משם הוא יצא. ואם נתעמק ונלך עד לאפגניסטן, האם היה צורך בתמיכה או התנגדות מצד האוכלוסיה שבכל לא מודעת למה שמתרחש שם במערות? אתה סותר עצמך בכך שאתה אומר שהעם שלהם בחר בטרור ומצד שני אתה אומר כי ידוע לך שלא כולם טרוריסטים אבל זה מצב של אין ברירה. תראה, טעויות שקורות במלחמה הם לרוב בלתי נמנעות, אבל אני טוען שההתייחסות שלנו למצב הלחימה בשטחים, היא מזלזלת בחיי אדם, בטוהר הנשק וחלק נוסף מערכי צה"ל. זה לא שאי אפשר להמנע מירי ב"שוגג" על אם ושני ילדיה בני ה-8 וה-6. וזה קרה לא אחת. ולגבי סיפורי הכיבוש, אני מאוד מאוכזב שעליך זה לא עובד. אתה לא תבטל את דבריי במשפט הזה...כי אלו הן עובדות. אנחנו כובשים אותם! כל אזרח בכדור הארץ זכאי לדרכון. איזה דרכון תתן לפלסטינים? כחול? ודאי שלא. אז דרכון פלסטיני. (אני כבר רואה את מוחך הקודח מעניק להם דרכון ירדני..) ולא, אני לא מאיים, אני מגיב......שיהיה מה זה חג שמח, אהרון היקר! יואב

אהרן5

New member
מרוב ביצים לא רואים את הזבובים

מרוב עצים לא רואים את היער. בדיוק בנקודה הזו סיימתי את המאמר שלי. המשפט שלך: "לפיכך, אני רואה תגובה לדבריך על עם שהחליט לשחוט אותנו כדבר מיותר". הוא משפט מובן: אתה רואה את הפרספקטיבה הכללית (את ה"יער" כדבר מיותר). זו זכותך הלגיטימית. זכותך להיות עיוור, לקבוע שאין פרספקטיבה כזו, היא דמגוגית, היא ילדותית, היא "דבר מיותר", ולדבוק בנכות התפיסתית שלך: להתבונן רק על העצים... שום דבר לא קדוש. המצב הוא שהאיסלאם קם עלינו להשמידנו. זה הדבר היחידי שקדוש. בוודאי שאתה גם חולק על דבריך כי הטרוריסטים הם החיילים שלהם כמו שצה"ל הוא החיילים שלנו. כל דבר שקשור לפרספקטיבה הכללית אתה חולק עלי כי אתה לא מסוגל לראות אותו... מה פתאום שהטרוריסטים הם החיילים שלהם, מה - מדובר במאבק לאומי? מה פתאום, זה מאבק של כמה קיצונים?... אתה חושב שיש לי עוד הרבה כח סבל לספוג את דרך המחשבה השמאלנית האווילית?... ללא תמיכת אוכלוסיה אין טרור לאומי! זו עובדה. למה שלא תקרא ספרים?.. ציטוט: "אתה סותר עצמך בכך שאתה אומר שהעם שלהם בחר בטרור ומצד שני אתה אומר כי ידוע לך שלא כולם טרוריסטים אבל זה מצב של אין ברירה". לצערי לא הבנתי שום דבר. למה אני סותר את עצמי? האם כל תינוק בעם הפלסטיני צריך להיות עם דם יהודי על הידיים כדי שיהיה נכון לקבוע שכציבור העם הפלסטיני תומך בטרור?... אל תפגע, אבל אתה פשוט מדבר שטויות... אנחנו כבשנו אותם, רק שאנחנו לא מצליחים להפטר מהכיבוש הזה, משום שהם כמו קרציה שמוצצת לנו את הדם וכל פעם שאנחנו רוצים להוריד אותם מהצוואר שלנו, הם צורחים: הצילו, מוצצים את דמי... ומי האוויל שנזעק לעזרתם?... תודה על מימוש האיום. שבת שלום, חג שמח.

EverMan

New member
ומרוב שטויות לא רואים את העיקר

הוא רואה את כל התמונה , הכללית והמפורטת , להבדל ממך שנדבק לפרט אחד בכל הפאזל. ואם הוא מתבונן רק בעצים , איך ייתכן שבו זמנית הוא רואה את הכל ? תחשוב קצת על מה שאתה אומר... האיסלאם קם להשמידנו ? אולי תפנים כבר שהמאבק פה הוא לא בשם האיסלאם. האנשים שמתפוצצים פה רובם חילוניים כמוך וכמוני ולא פאנטיים איסלאמים. אפילו בוגרי אוניברסטאות שכל קשר בינם ובין האיסלאם מקרי ביותר. "אתה חושב שיש לי עוד הרבה כח סבל לספוג את דרך המחשבה השמאלנית האווילית?... " אני אודה לך מאוד אם תחסוך את משפטי ההקנטה מרובי הרמה ותישאר ברמה הנכונה של הדיון. "תמיכת אוכלוסיה אין טרור לאומי!" נכון ! וכמו שאמרתי ! אין טרור לאומי ! אין גם מאבק לאומי ! יש טרור בשם המטרה העילאית של הלאום , יש טרור בשם המאבק הלאומי , אבל הטרור הוא לא טרור לאומי , הוא לא של כל העם , ולפי כך הוא לא מאבק לאומי. מאבק לאומי הוא מאבק שכל העם לוקח בו חלק כנגד משהו , נתן דוגמא כייבוש החולה למשל... פה אין מאבק לאומי , יש פה מאבק למען לאומיות אך הוא לא בקונסנזוס וחרפת המיעוט. "אנחנו כבשנו אותם, רק שאנחנו לא מצליחים להפטר מהכיבוש הזה, משום שהם כמו קרציה שמוצצת לנו את הדם וכל פעם שאנחנו רוצים להוריד אותם מהצוואר שלנו, הם צורחים: הצילו, מוצצים את דמי..." כן חמוד ? כמה פעמים בדיוק ניתנה לנו סיכוי להוריד אותם מצווארנו בדיוק ? פעמיים ! אוסלו - שביבי הרס. וברק - שההנהגה שלהם הייתה מושחתת מעבר לכל ביקורת. זהו ! נקודה. אתה גורם לזה להישמע כאילו שאנחנו צדיקים ... ובכן - תתפלא - אנחנו לא !

yoavl1

New member
מרוב מילים חלופיות, אתה מצליח...

להתחמק. אני מבין למה אתה משתמש במילים חלופיות בנוגע למה שקשה לומר, כי זה נשמע הרבה יותר טוב,וגם אמנם נמאס לי להעיר על דמגוגיה,אבל זה כלל אחד מבין הראשונים בתורה, ואתה יודע לנצל אותו כנראה. האיסלאם קם עלינו להשמידנו? כנראה שאתה הוא העיוור מבינינו. אמנם, לא אקום ואומר כי האיסלאם אוהב אותנו, אבל מן הסתם גם אף אחד לא יאמר כי היהודים אוהבים מוסלמים. וגם אם נצא מתוך נקודת הנחה שאתה צודק וכלללל האיסלאם קם עלינו להורגנו, לא נראה לך מוגזם מה שהולך בשטחים? עם מטענים ונק"ל הם יוכלו להורגנו כשישנה גדר? הידעת כי עד היום היה רק פיגוע אחד שיצא מרצועת עזה? כמובן שהיו נסיונות רבים, אך אחד הצליח (וגם הוא אחד יותר מדי), לעומת עשרות ומאות מקרים שיצאו מהיכן שאין גדר. ואתה מדבר על השמדת עם פלסטיני. השמדת עם? זה הפתרון שלך? הפתרון הסופי? העם שם צריך לספוג מהלומות כואבות מאיתנו? אנחנו צריכים להפציץ שכונות? אתה מבין במה מדובר פה? לא נראה כך. לא טענתי שמדובר במאבק של כמה קיצונים. ידועים לי בגדול מימדי השנאה ומימדי החברות בתנועות הטרור שלהם. אך אני עדיין טוען ויודע כי זהו לא הרוב שם אצלהם, שמן הסתם לא תשמע מהם, כי הם לא מספקים כותרות לחדשות. לא תשמע את אלה הרוצים בסה"כ לפרנס את משפחותיהם. לא תשמע כמעט את אלה הקוראים לשלום. החמאס נכון לעכשיו שולט ברחוב, ובאופן עקיף, אנחנו גרמנו לכך, כאשר החלשנו את מנגנוני הבטחון הקיימים של עראפת, אשר הוכיח כי כאשר יש לו אינטרס לכך, הוא יכול להפעילם. לפחות יכל פעם. כרגע הוא לא רלוונטי. וכן, אנחנו אלה שצריכים לדאוג להם לאינטרס, כי אנחנו החזקים ואינטרס שלו לשקט, הוא אינטרס שלנו. ואני מקווה שהבנת על מה אני מדבר ולא תכתוב לי שאני מוכן למכור את אמא שלי תמורת ריצוי עראפת. ובנוגע לכיבוש, אני רוצה להזכיר ראש ממשלה אחד, עליו השלום. שמו לוי אשכול, ולאחר מלחמת 6 הימים, אליה יצא לאחר לחצים רבים, טען כי השטחים האלה ישגעו אותנו בעתיד ורצה להחזירם,אולם עקב לחץ פוליטי מצידם של אנשי מפא"י האחרים לא נעשה הדבר. היום אנו רואים כמה הוא צדק. כמו שהסכמנו לבקשת תושבי רג´ר לקבלם לישראל כי חמדנו שטח, והיום אנו רואים מה הרווחנו מזה (קן צרעות בלתי נגמר), כן אנחנו רואים שמכבלי הכיבוש רק אנו יכולים לשחרר עצמנו. ולא בכח, אלא במח. פשוט לצאת ולהפריד! לצאת ולהפריד. להכריז מצידנו על הקמת מדינה פלסטינאית היה יכול להיות רעיון לא רע, אבל הוא לא ישים. מה לעשות? ואין בעד מה, שמח תמיד לממש איומים. שבוע נפלא! יואב. אני מצרף תמונה של ילדה פלסטינאית בפוזה שאולי תגרום לחלקכם להבין סוף סוף מי אלו הם הסובלים שם מפעולותינו שלנו!

אהרן5

New member
ממש לא נראה לי מוגזם

כל דבר שאינו מביא להכרעת הסכסוך איננו מוגזם. אם הדבר היחידי שיוכל להביא לסוף הסכסוך זה טרנספר - הרי שזאת יש לעשות. לנאנסת יש את הזכות גם לירות ולהרוג את האנס כהגנה עצמי. הבעיה שלך נובעת משום שעדיין אינך מכיר בכך שהם אונסים אותנו. פשוט מאוד. מה זה התמונה הזו? אתה חובב מאובנים?... חובב גוויות?... אני לא מדבר על השמדת העם הפלסטיני, אני מדבר על השמדת התרבות האיסלאמית. שנאמר: "יש לנו מיליארד ערבים ערבים לקיומנו". את מימדי השנאה שלהם אנחנו נוכל לצמצם בקלות בעזרת כמה פצצות מימן על מכה ומדינה תחילה. אם אנחנו גרמנו להם לשנוא אותנו או לא, תספר לחברים שלך. לך תהיה עורך דין, תלך לבתי משפט, שם תגן על רוצחים, ותסביר לכבוד השופט כמה שהרוצח היה מסכן וכמה שאחרים גרמו לו לשנוא ולכן אתה "מבין" אותו... אנחנו החלשנו את ערפאת, כי ערפאת שמר על בטחוננו בדיוק כפי שהיטלר שמר עלינו מפני השמדתנו. הגיע הזמן שתתעורר. תודה ללוי אשכול, אבל גם אם היינו מחזירים את השטחים האלו מזמן, עדיין הם היו קמים עלינו להשמידנו. מי שרוצה להשמיד אותך, שום שטח לא ישנה את דעתו. את הילדות הפלסטינאיות שלך תשמור לעצמך, ואם זה מה שגורם לך לתמוך בטרור ולקרוא לצה"ל צבא נאצי, אז אתה מוזמן לוותר על אזרחותך הישראלית ולעוף לעזה...

yoavl1

New member
ועצוב שכך...

תאמין לי שאם הדבר היחיד לסיום הסכסוף היה טרנספר, זה מה שהייתי תומך בו, הרי אני מחפש דרכים להפסיק את הטרור נגדנו ונגדם. בדר"כ האנס חזק יותר מהנאנסת ומכריח את הנאנסת להיאבק בו עד כלות כוחה..... בדיוק כמו כאן. אנחנו החזקים. הכובשים. והם נלחמים בנו בכל כוחם. נתת דוגמה מצויינת באמת.לא יכולתי לחשוב על דוגמה טובה יותר להמחשת המצב. ואתה עם הדמגוגיה הזולה והמגעילה שלך החלטתם שאני אוהב גוויות ומאובנים כי שמתי תמונה שכזאת. תת-רמה! אני אספר לכל מי שיהיה מוכן לשמוע, על כמה שאנשים כמוך הם רוצחים. הרי אם היו כובשים אותם ואותי, גם אנחנו היינו עושים הכל על מנת להשתחרר מהכיבוש. אז אל תבלבל לי את הביצה השמאלית עם הפסיכולוגיה בגרוש שלך. פצצות מימן על מכה ומדינה??? אתה פסיכי....גם בארה"ב ממלכת הדמוקרטיה היו עוצרים אותך ומאשפזים אותך אולי. אני לא קראתי לצה"ל נאצי, אבל אותך זה לא מעניין, דמגוג מסריח. אבל אכן היו פעולות שהנאצים לא היו מתביישים בהן. אתה קורא להשליך פצצות מימן על מכה ומדינה ואז אתה מתפלא שאני קורא לך רוצח? אתה יותר גרוע מכל נאצי אם אלו הן באמת מחשבותיך... ואת הילדות הפלסטיניות אני לא אשמור. להיפך, אני אעשה הכל כדי להציל אותן ואת הילדות הישראליות מהצד השני. הן ילדות הן ילדות הן ילדות!!!! אתה פשוט גרוע,אהרון. מקודם לא הסכמתי עם מאמרך אבל כיבדתי את מה שאתה כותב. לא עוד. מצטער, אתה גרוע. ועל האזרחות הישראלית שלי אני לא אוותר. אני חושב שהרווחתי אותה ביושר. ומה אתה עשית בשביל מדינה, פנאט קטן ומושתן?

EverMan

New member
כל כך הרבה טעויות

אני אדבר רק על ההנחות יסוד , כי בלעדיהם אין לך תיק. "נתחיל מכך שנבין כי השמאל היא אידאולוגיה "חזקה" מאוד. השמאל הישראלי היא אידאולוגיה שיש לה בסיס אדיר מבחוץ ומבפנים. "מבחוץ" היא מעין "סניף" של תרבות הנאורות מטעם העולם המערבי המודרני, ו"מבפנים" היא השלטת בקרב האליטות." "כאידאולוגיה השלטת גם בקרב האקדמיה והתקשורת," זה שרוב אנשי האקדמיה והתקשורת שמאלנים - אולי זה אומר שאנשים חכמים הולכים לכיוון השמאל ? וגם זה לא נכון , אתה יוצא מנקודות מוצא גזעניות וטועות , התקשורת לא שמאלנית , והאליטות לא שמאלניות ברובן. זה משהו שהימין המציא תמיד בשביל להציק את דרכו , "השמאל אליטיסטי והוא מקפח אותנו" , זה לא נכון , השמאל תמיד בא מעם , בגלל הסוציאליזם ובגלל הדאגה לו , ובשלב כלשהו גם בגלל השלום. "השמאל המפרפר את פירפורי גסיסתו" מצחיק , אבל שאני קורא סקרים בעיתון , הדעות של השמאל זוכות לרוב מוחץ. מוזר לא ? אולי זה אומר שהעם לא רוצה להצביע למפלגות שמאל בגלל מסע צלב של השמצות של הימין ? שגרם לו לפחד להצביע לשמאל בעוד הוא מאמין בו לחלוטין ? מה עוד ? אתה מדבר רגע אחד על שמאל קיצוני : "הסיבה להמשך שרידותם של גופי השמאל הקיצוני" ורגע אחר מדבר על : "ובכן, מיהו שמאלני?" מה שאומר שאתה יוצא מהנקודת מבט הכבר לא נכונה שכל שמאלני (אפילו אם נסתכל על הדעות המדיניות בלבד) הוא שמאל קיצוני. " שסבור שהמאבק הפלסטיני צודק, הוא שמאלני" לא ! מי שסובר שצריך לפתור את העימות הזה עם פתרון של שלום בסופו של דבר , ולהגיע לפשרה טריטוריאלית הוא שמאלני. כולם סוברים שיש בעיה. <-- נקודה. האם מוכנים לעשות פשרה טריטואלית בשביל להגיע לשם ? - זה שמאל. וגם זה לא שמאל , אלא יוניות. וזה בלי לדבר על התחום החברתי-כלכלי שהוא הבסיס לשמאל ולא המצב המדיני. המשפט סיכום שלך לחלק הראשון , הוא פשוט גזעני ומסית בצורה מטורפת. זה שכל השמאלנים גורמים להמשך הטרור ... אתה לא מתבייש אפילו!

אהרן5

New member
אף לא טעות אחת

אולי אנשים חכמים הולכים לכיוון השמאל, אבל אם החכמה שלהם מתבטאת במציאות במחדל המוביל כמעט להשמדתה של מדינת ישראל ולהרג של מאות אנשים, אז אולי הדרך לפיה קובעים מי חכם ומי לא ראויה לבדיקה מחודשת... לא?... התקשורת לא שמאלנית? האליטות אינן שמאלניות ברובן? באמת? איך אתה יודע? אתה לא יודע משום שאף אחד אינו יודע. אלו מסוג השאלות שאיש אינו שואל ולכן הן מופקרות לשיחות רעים. מעניין למי יש אינטרס להפקיר אותן?... "השמאל המפרפר את פירפורי גסיסתו" - אני שמח שזה מצחיק אותך, אני רק מקווה שלאחר ה"שבעה" תשאר בך ההגינות לבוא אלי ולאמר: אהרון - צדקת... כשדיברתי על השמאל הקיצוני דיברתי על השמאל הקיצוני ואמרתי בדיוק מה הם עושים. השמאל כשמאל, גם הקיצוני וגם המתון מתאפיין לדעתי באמונה בצדקת המאבק הפלסטיני. זה מה שאמרתי, ולכך גם התכוונתי. "מי שסובר שצריך לפתור את העימות הזה עם פתרון של שלום בסופו של דבר , ולהגיע לפשרה טריטוריאלית הוא שמאלני." והפעם אני סבור שאתה טועה. בדיוק לשם כך הגיע המאמר שלי כדי לשים את האצבע על ההבדל האמיתי והמדויק, ולא על מה שנדמה שהוא ההבדל בין ימין ושמאל. "וזה בלי לדבר על התחום החברתי-כלכלי שהוא הבסיס לשמאל ולא המצב המדיני." אמת, לא נכנסתי לפירוט כל המרעין בישין של החברה הנאורה המודרנית (שהשמאל הוא ה"סניף" שלה בארצנו). על כך, ברשותך בפעם אחרת. (רציתי לקצר...) השמאל הוא הדלק לטרור! בזכותו יש לגיטימציה בינלאומית לטרור, ורק הלגיטימציה הזו מאפשרת לטרור להמשיך להתקיים. בין אם השמאל מוכן להודות בכך ובין אם הוא מעדיף להמשיך לטמון את ראשו בחול. זו האמת. ברגע שאידאולוגית השמאל תגווע ועם ישראל יתאחד כולו, האירופים לא יוכלו יותר לאמר: "הרי הישראלים עצמם חושבים שהפלסטינים צודקים, אז למה שלא נאמין להם?..." זו איננה גזענות, זו אמת מרה! תודה על תגובתך.

למעלה