מיהו הגבר המושלם?

zukik

New member
כפי שכתב פה מישהוא לפני

בגלל זה את בגילך רווקה ... תמשיכי לחפש .... אבל אני מקווה שבתמורה למה שאת מחפשת יש לך להציע גוף טוב וביצועים טובים במיטה לאותו אחד שאת מחפשת ....

תמיד חשבתי שהאשה המושלמת

היא זו שנראית נאה אבל אינה חייבת להיות יפהפיה, שהיא חברה טובה לבן זוגה, שהיא משמשת לו כחוף מבטחים לאחר ששרד את שגעונות יומו ושגם אם אפשר אוהבת אותו. באט נו מור! אתמול גיליתי אותה, כליל השלמות! האזרח חסר הפרצוף והחן שין, איש לו-טק.

DANAQ32

New member
וואוו...

איך שאנשים שופטים פה את הדיעות של אחרים. כן- אני כתבתי שאני חולת שופינג וכן- גבר החלומות שלי הוא עשיר ומצידי שיהיה על ערש דווי... אבל כל זה כי אני לא באמת רוצה גבר בחיי! לפחות לא על תקן קבוע.
( לי מספיק loveboy פעמיים בשבוע שלא יבלבל לי את השכל ושלא אצטרך לכבס לו ולבשל לו... הספיק לי 11 שנים) חבל ששופטים אף אחד לא יכול לדעת מניין הגיעו ה"חלומות" האלה. ואם היא חושבת שגבר החלומות זה החמוד עם הקוביות בבטן אז למה לא??? אמן ויתגשמו משאלותיה! יאללה, שיהיה המשך יום נפלא לכולם

אי אפשר להעביר ביקורת?

והביקורת שלי אינה דווקא על התוכן אלא על המהות- שמתגלה כרדודה, שטחית, וגרוע מכל הופכת אותנו (גברים ונשים כאחד) לאובייקטים חסרי נשמה והרגשה. ובלי שום קשר, אינך מוצאת את שרה ברייטמן כאובייקט נשי נחשק? גם יפה וגם שרה וגם מפורסמת וגם עשירה. מה, לנו האנשים הקטנים אין תשוקות גבוהות?

sandra block

New member
שרה ברייטמן באמת יפה נשית והלוואי

שיתגשם לך החלום... לגדי רדידות, שטחיות ולהיות אובייקטים, לצערנו זאת החברה שאנחנו חיים בה. זה המסר שילדינו גדלים על פיו וזה מאוד עצוב. ערכיות איבדה את מקומה הראשון בסדר העדיפויות. היום הסקאלה שונה לחלוטין, יש דברים יותר חשובים לחברה ממצפון ונשארנו מעט אם מצפון ועוד יותר מעט עם מצפון נקי. זה העולם שאנחנו חיים בו, וכולנו אבייקטים בו. המקום של הרגשות כבודו במקומו מונח.

../images/Emo13.gif

תודה על האיחול, אבל אני מעדיף לאחל לעצמי שאהיה שמח בחיים המציאותיים עם כמה שפחות טיפוח אשליות וחלומות. בכל אופן, אנחנו לא חייבים לוותר על קצת עמקות מחשבה ורגש.

sandra block

New member
כדאי לא לוותר

בזה אני איתך ללא ספק... ואגב, גם אני מאחלת לך שמחה ואושר ולחייך לחיים

למעלה