מיהו הגבר המושלם?

בדיוק!!

אף אחד,אבל אף אחד,לא מושלם. צריך לראות את הטוב שבבן זוג ,גם אם הוא מקריח.גם אם הוא מספר בדיחות קרש או לא יודע מה. ואת יודעת מה עצוב? שכותבת הפוסט כתבה אותו בשיא הרצינות.כי אני מכיר עוד רבות כמוה. כאילו שחיות בבועה שהן אפילו לא משלמות עליה שכירות...וכמו שכתבתי,שלב ההתפכחות תמיד קשה ולא נעים. והוא בדר"כ מגיע מאוחר מידי. אשרי וטוב לך שמצאת את האחד שלך. שיהיה לכם רק טוב.

איזו תגובה מחממת לב...

ונותנת תקווה. באמת. כיף לקרוא ואני רק מקווה שגם הוא יודע להעריך את ההערכה שלך כלפיו (ולפי מה שאת כותבת התשובה היא כן מהדהד). אשרייך וטוב לך, במהרה גם אצל אלו שעדיין אין להם (מי אמר "אני"?! מי אמר, שירים יד?! למה היד שלי באוויר?! :) :) :)).

ramiyohay

New member
אפשר לשלב בין השניים :)

לא שאני אומר שאני מושלם , אבל אני בעצמי איש הייטק שהוא גם מתאמן במכון ואוהב לשמור על כושר :) ככה שלתמיד א מסווגים ספורטאים לחוד ואיש הייטק לחוד :)

dornat

New member
../images/Emo45.gif

גם יש את ימי שישי שפנויום ושבת שפנוים. ולא תמיד חוזרים ב 10 בלילה בהחלט יש ימים שניתן להגיע בשמונה וצאת ב 5 והינה לנו 9 שעות ביום. ממילא כל עבודה אחרת שוחקת לא פחות, עצמאי עובד פחות קשה? גם דילת קוסמטיקה של המשביר צריכה לתת את ה 8 שעות משמרת שלה על הרגלים ולפעמים להישאר יותר כשיש לקוחות ולעבוד מוצאי שבת.. כל עבודה יש לה את הבאסה שלה. אבל אפשר לשלב.

לא כולנו עובדים כמו חמורים. ונכון -זה שאנחנו

נראים כמו חנונים, זה לא אומר שאנחנו כאלה. מתברר שגם נשים הן אנושיות ומודות לפעמים שהן טעו בדעות הקדומות שיש להן. לא נורא, גם לנו יש דעות קדומות שדוגמנית היא יפה עד שהיא פותחת את הפה

never land blow

New member
גברים ישנם זכרים השאלה היא איפה האדם שבכל אלה

מי שלא תיהיה יש הבדל מהותי דק ואפרורי ביותר בין זכר גבר בן אדם ואדם :) 4 רבדים של בינה היות וצורה עד כדי הכל נראה במידותינו.בעת שכמו זו על כל אישה לחפש לעצמה בן אדם לפחות.בזמן שכזה במקום כל בחורה היתי מחפש זכר שווה ערך המשכיות גנטית ולא פג.ברגע נצור משל כל חווה היתי תר אחרי אדם בעל שם טוב עולם ומלואו.או שבעצם הכל ולא כלום לכל וכל.ובכלל אני חושב שכתוב כזה בנאלי צריך להשאיר למגירות של עצמך אפילו לא לפקוע לאנוכי שלך או האני שבך ובעיקר לא לכתוב שטויות שאין לך אליהן שום בסיס מעבר לנסיון מר גורלך הנמוג ממך ולו רק מבצבץ לעיתים רחוקות בחלומותיך הקצרים והלא מובנים .היתי אומר קודם תכירי בעצמך ותביני שכל הניצב בפנייך הוא בעצם ראי ומראה לעצם מגזע הוויתך :) שזה אומר בעצם שכל אשר ליקטת עד כו הבנת בעצמך מהסובב ולמדת מן הכלל הרחב היה פאקינג מה טעות חסרת תקנה ולו רק ברת תיקון עצמי בהלך המחשבתי שלך כמול מראה עולמך הפנימי ......ובכלל מה נסגר בציון כולם הפכו לישראליות כל כך שטחיות ולי בכלל בדרכי לכאן הובטח ארץ שלמה :)

צומיש

New member
מעניין...

אם זה גם ההיפך חחחחח

never land blow

New member
אהבה

אהבה היא מטמון כלואי בהלך היותנו אמת.המפה היא בעצם היות באמונה שלמה.הדרך אליה רבודה ולו רק דרך עצמך בשלם.הצורה לא משנה כלום המילים חסרות תוכן החיים מהווים אותנו לקץ ולו רק אהבה עצמה משלימה מובילה ומניעה את כולם לחשוב אחרת .

lnz

New member
את עוד תגיעי רחוק יקירתי..

בסוף תמצאי לך איזה שמנמן חמוד עובד תברואה בעריית תל אביב...

דסדס

New member
יאאקקקק

נפלטה לפה חתיכת זוהמה... אני קוראת את התגובות ואני לא בטוחה שכ"כ נחמד שהגענו לראשי.... לא כיף היחס של האנשים.

ש חף

New member
דסדסית

יהיה בסדר זה תמיד ככה חולף עם הרוח.... אל תתייחסי (אני אפילו לא טרחתי לקרוא את כל השרשור)

אני073

New member
אל תתקעי על שום דבר מראש...

אחותי היתה בטוחה שתתחתן עם מישהו עשיר (לפחות לפי חדוות הבזבוזים שלה) ובסוף התפשרה על "אללא -יסטור" אז תהני ממה שיש - תנסי המון דברים - ותבחרי בחוכמה אפילו טלילה נשברה בסוף (e.g.: שירת הסירנה) (הדוברת היא אחת שניסתה הכל .. ונשואה היום לטיפוס שהכי לא חשבה בחיים ..)

בן טרול

New member
אני הגבר המושלם

טיפוס לא ספורטאי, קם ב-5 בבוקר, לא יודע לבלות ומרוויח כסף בקושי בשביל עצמי, זה שאת לא האישה המושלמת (אלא הנצלנית שמחפשת להנות מההפקר) לא הופך גברים כמוני ללא מושלם.

למעלה