מיהו הגבר המושלם?

einavtt

New member
וגם טאשקה!

ממש ככה..... בטוח שיש גם סיפורים מוצלחים אבל זה לא פשוט בכלל... ממש אמהות חד הוריות.

בפורום סינגלס מתארגנת קבוצה איכות למפגשים

בטוח תמצאי שם משהו לטעמך ! ילד שמנת איכותי ומושלם לא איכותי ולא ילד שמנת

יוסי גל

New member
באותו פורום סינגלס...

אפילו לא עובד...ומרוויח המון... ואין מושלם... ולא מאשרים את כניסתי לשם,בשל ונדטה של מנהלת הפורום נגדי....

דוד 401

New member
ביגלל זה את בת 35 ועדיין לא מצאת בן זוג

תמשיכי עם החפושים וכך יגמרו לך החיים בחיפוסים

sandra block

New member
למי אתה מדבר ככה????

זה נראה לך הולם לדבר ככה לאשה? אני יודעת שאתה לא מתייחס אלי, כי אני לא בת 35 ולא מחפשת, ואם כבר אז מצאתי כבר מזמן, אבל הגישה שלך לא נעימה. אפשר להגיד כל דבר בלי להיות גס רוח....בצורה עדינה ורגישה......תנסה בפעם הבאה...

ErezLahat7

New member
עזבו אתכן בנות אתן סתם מחפשות לעצמכן תירוצים

אם הוא טוב במיטה אז הוא מושלם

sandra block

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אתה יודע כמה זמן מבלים במיטה אחרי שיש ילדים? אז תדע לך שפחות מדי. כשאשה מחפשת בן זוג, נדמה לי שמעבר לכימיה שחייבת להיות, טוב במיטה זה סתם שטויות. חוץ מזה, כל גבר עם ראש פתוח הוא טוב במיטה, ואם הוא לא טוב, אפשר להפוך אותו למצויין אפילו....זאת ממש לא בעיה

ErezLahat7

New member
הסיבה מראש שנמצאים ביחד

היא משיכה מינית בדרך כלל אחר כך או שבאה אהבה או לחלופין גירושין ונישואין אומללים כמובן שיש הרבה אפור באמצע

Jinx007

New member
גבר מושלם לא נמדד לפי העבודה שלו!

תעשי טובה מאמי, הריבועים בבטן נגמרים, מהפרצוף החתיך שלו ישארו רק קמטים... את לא יכולה למדוד אם גבר מושלם לפי המראה שלו או סוג העבודה שלו. תכ'לס, הדברים האלה צריכים להיות בתחתית הרשימה. אני חושבת שלפני הכול הוא צריך להיות בנאדם טוב, אישיות כובשת, מישהו שלא יימאס לך להתעורר לצידו גם אחרי שלושים שנות נישואין. תתבגרי.

sandra block

New member
אני איתך אבל...

נדמה לי שצריך לקחת כמה דברים קטנים בחשבון כמו, אם אפשר יהיה לפרנס איתו משפחה, אם הוא יציב ועוד כמה דברים כאלה. על זה כל הסיפור לדעתי

Jinx007

New member
לא מסכימה

אני גדלתי עם אם חד-הורית כל החיים שלי. אני יודעת שלא להסתמך על משכורת של הבן זוג כדי לפרנס משפחה. אני באה מנקודת הנחה שאני יכולה בעצמי לפרנס את המשפחה שלי ולא צריכה בן זוג בעיקר בשביל הפיננסים שלו.

sandra block

New member
את צודקת

אבל זה לא העניין להיות עם מישהו בשביל הכסף, אלה להיות עם מישהו שאת לא צריכה גם לפרנס.....עזבי, זה נושא מאוד מסובך...זה לא פשוט לבד וגם לא פשוט ביחד

פשוט מדהים

איזו כמות של שטחיות ונתק מהמציאות. אני קורא את הפוסטים של כל הנשים שמחפשות את המושלם שיאפשר להן לחיות "חיי שופינג" או את המושלם עם הקוביות בבטן או השד יודע איזה סטנדרט הן מציבות לעצמן רק כדי שיהיה להן תירוץ לרווקות שלהן. העצוב הוא שכל אותן בעלות דרישות של "מושלמות" מצד הפרטנר העתידי רחוקות להיות מושלמות בעצמן... מה שעצוב בכל הסיפור הזה הוא תהליך ההתפכחות מהאשליות שמגיע.והוא תמיד מגיע. וככל שהוא מגיע מאוחר יותר כך הוא כואב יותר. זה נחמד לתדלק את התקווה עם פנטזיות על המושלם שיבוא על המזדה 3 הלבנה אבל ניחא...שיהיה לכן בהצלחה.אתן מפספסות כל כך הרבה גברים טובים על הדרך. חכמות מכן כבר יקטפו אותם. בהצלחה.

איילה א

New member
האמת, חשבתי שהתגובה שלך קצת קיצונית -

ואז חזרתי אחורה וקראתי את ההודעה המקורית, ואתה יודע מה, אם היא כתבה את זה ברצינות - אתה מה זה צודק... לי אישית כבר יש את הגבר המושלם שלי - הוא איש טוב לב, מקסים ותומך, מבריק ויש לנו המון במשותף. יש לנו קשר טוב והרמוני, ואנחנו פשוט ממש מתאימים. לדעתי הוא נראה נהדר, אבל אני קצת משוחדת... דווקא יש לו גוף של ספורטאי, אבל מבחינתי זה בונוס, זה לא מה שגרם לי לרצות להיות איתו. אז הוא לא עובד בהייטק (דווקא יש לו הכשרה מקצועית מתאימה, אבל אנחנו רוצים גם לראות אחד את השני מדי פעם), ואני לא אנצל את כל משכורתו כדי ללכת לשופינג (יש לי משכורת משלי, וחוץ מזה אני גם לא בדיוק חובבת שופינג), והוא מקריח ויש לו בדיחות קרש והוא תמיד, אבל תמיד, משאיר את הקומקום באמבטיה - אבל בעיני הוא מדהים, ואני כל פעם מחדש לא מבינה איך כל הבחורות שהיו לפני נתנו לו ללכת. כנראה שמה שהיה חשוב להן זה מה שאין לו.

למעלה