מיהו הגבר המושלם?

מיהו הגבר המושלם?

תמיד חשבתי שהגבר המושלם שלי זה הטיפוס הספורטאי. זה שקם ב-9 בבוקר, יש לו גוף מהמם, יודע לבלות ומרוויח מספיק כסף כדי שאני אוכל לעשות שופינג כשהוא באימון. מיותר לציין שלמצוא דבר כזה בארץ צריך לקרות נס. ודווקא לאחרונה התחלתי לגלות זן חדש של גברים שמתאימים לתיאור... כל ילדי השמנת של ההיי טק. יצאתי עם 2 בחודשיים האחרונים והשד לא כ"כ נורא. הם לא חנונים כמו שחשבתי שהם...

למה לחפש מושלמות? חפשי מישהו שיתאים לך

שיאהב אותך ויהיה איתך! לא מאמין במושלמות. ברוכה הבאה אלינו, תרגישי בבית!

דבי27

New member
לי יש אחד כזה בבית

דגתי אותו לפני חודשיים. תאמת שתמיד הייתה לי משיכה לחנווצים הקטנים והחמודים האלה. הם הרבה יותר חמודים מכל המצ'ואיסטים שחושבים את עצמם. והרבה יותר משקיעים ומטפלים בך ובעצמם. הכי חשוב זה שזה מזה חמוד חנו עם קוביות בבטן... אני לומדת עיצוב פנים ב HIT בחולון והוא איזה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה גם כן ב HIT בחולון. משהו כזה. הוא הולך מחר לראיון עבודה באיזו חברת היי טק ואני מזה מחזיקה בשבילו אצבעות.

DANAQ32

New member
אין דבר כזה גבר מושלם!

אבל קרוב למושלם זה איש עסקים עשיר שנמצא רוב הזמן בחו"ל כדי לעשות עוד כסף ( מה לעשות.. אני חולת שופינג
). אין לי בעיה שלא יהיה מלך היופי, בזמן שהוא יהיה בחו"ל אני אמצא לי כבר יפיופים להשתעשע איתם...

הגבר המושלם עבורכן ...כפי הנראה

זה עם הכסף,עם הנדוניה והממון שישאיר אחריו. כפי שציינה דבי27:"היא דגה אותו" ממש שלתה אותו מנבכי הנשים המחפשות ביטחון כלכלי. הכל חארטה ובסופו של דבר,הכל כסף.

sandra block

New member
את רוצה עצה מנסיון???

בתור אחת שהייתה נשואה לאחד כזה לא מעט זמן....הם לא חנונים בכלל, אבל הם עובדים כמו חמורים, זה ממש לא לקום ב9 וללכת למכון כושר, זה לצאת מהבית ב8 בבוקר ולחזור ב10 בלילה, גמורים!!! בשביל לצאת בתקופה החברות זה אחלה, אבל אם את מחפשת להקים משפחה.......קחי בחשבון שתהיי אם חד הורית כמה שנים טובות...כי הוא יהיה עסוק בעבודה. ואם יהיה לו מזל והוא ממש מוכשר, חצי מהזמן הוא גם יבלה בחו"ל, יעשה חיים משוגעים ואת תחכי פה לבושם מהדיוטי פרי.....

טל205

New member
הכללות?

מה אני שומע פה? יש ויש מכל הסוגים ומכל המינים בכל חברה.. תהיה אשר תהיה

sandra block

New member
ברור שיש ויש

אבל גם כל אחד מתבסס על הנסיון שלו. זה הנסיון שלי אחרי 8 שנות נישואים עם איש היי טק, וראיתי בסביבה את רוב הזוגות חברים, והמצב היה מאוד דומה. הכוונה לא הייתה לבקר את אנשי ההיי טק, להיפך,הם עובדים כמו חמורים וחלקם מוכשרים מאוד, אבל החיים בענף מכריחים אותם לשגרה שלא מאפשרת חיי משפחה רגילים. זה שוק שדורש המון שעות, ואין מה לעשות, זה גוזל את השעות האלה משעות עם המשפחה.

טל205

New member
הי טק?

ומה עם קופאי שצריך לעבוד במכולת השכונתית מ8 בבוקר(ולפעמים גם לפני) עד 20 בערב (ולפעמים גם אחרי)הוא לא עובד כמו חמור ונגזל ממנו שעות עם המשפחה?ועוד רבות הדוגמאות.

ש חף

New member
יש משו במה שאת אומרת

יש לי כמה חברות שנשואות להייטקיסטים ואנחנו קוראים להן "אלמנות הייטק"
זה נכון שיש הקרבה מאוד גדולה - עבודה על חשבון משפחה אבל הן חיות עם זה,אין להן ברירה ויש הרבה תפקידים שדורשים מהגבר לעבוד שעות ולהעדר מהבית - אנשי צבא,אנשים שטסים לחו"ל במסגרת העבודה ועוד אני אישית די גדלתי עם אמא כשאבא שלי עבד שעות מטורפות,כולל בלילות.

sandra block

New member
אני רק ציינתי עובדה

לא אומרת אם זה טוב או רע, רק אמרתי את מה שאני מכירה מנסיוני. ברור שיש עוד המון מקרים של גברים שעובדים שעות מאוד ארוכות, וגם של נשים היום. גם אני בעצמי בתקופה שעבדתי בהיי טק עבדתי מצאת החמה עד צאת הנשמה, אבל כשנולדו לי ילדים עזבתי את זה כי רציתי לגדל אותם. אלה החיים. הייטקיסטים הם אנשים שעובדים שעות ארוכות וקשה מאוד לבנות איתם חיי משפחה בגלל ההעדרויות שלהם. ברור שרובם היו רוצים להיות יותר עם המשפחה, וזה לא אומר שום דבר על האישיות שלהם, או על העובדה שהם חתיכים הורסים לפעמים, אבל זאת המציאות שהם חיים בה, ואם רוצים משפחה איתם צריך לדעת מראש שתיהיה גישה יותר קלה לבגדי מותגים, אבל לרוב תצטרכי לקנות אותם לבד.......אלה החיים.

טאשקה

New member
../images/Emo45.gif. מסכימה מאוד. אני באותה סירה.

אני אומנם נשואה על הנייר, אבל בפועל כל הזמן לבד עם שני הילדים וזה מאוווד מאוווד קשה. גם לי וגם להם! הבן זוג יוצא מהבית ב 6:30 בבוקר וחוזר ב 20:00 בערב או אף מאוחר יותר. לפעמים הוא גם נוסע לחו"ל. הוא סובל מרגשות אשם כלפי הילדים וכלפי ולפעמים משתדל להפתיע ולבוא מוקדם יותר ואנחנו גם מטיילים המון בכל חופשה, אבל היום יום קשה מאוד, זה פוגע מאוד בילדים.

sandra block

New member
כן, אני מכירה את זה

אני התגרשתי מאיש היי טק אחרי 8 שנים, ולהגיד לך את האמת? מבחינת הנוחכות שלו בבית, אני חייבת להגיד שלא היה שינוי מהותי לילדים. אולי היום אני יכולה להגיד שהם הרוויחו אבא, כי הוא מת לראות אותם, אז עכשיו הוא מכריח את עצמו לבלות איתם אחר הצהריים אחד שלם כל שבוע. עם כל הכאב (ולא זאת הייתה הסיבה לגרושין), לילדים זה היה שיפור בקשר שלהם עם אבא. זה מאוד קשה, אבל אני חושבת שאם יש אהבה ושותפות אמיתית אפשר להתגבר על זה

טאשקה

New member
זה נכון מה שאמרת לגבי הילדים

זוג חברים שלנו התגרשו לפני מס' שנים. כשהיו נשואים הילדה בכלל לא ראתה את האבא, כי גם בשבתות הוא היה עובד (מהבית). אחרי הגירושין לפי הסדרי הראיה הוא לוקח אותה פעמיים בשבוע באמצע השבוע (אחרי הגן) וסופי שבוע לסירוגין. הוא אוהב אותה מאוד מאוד, ממש אבא מאוהב והיא זכתה לאבא! מסתבר שאפשר למצוא את הזמן אם רוצים ומתאמצים, גם אם לא הרבה. קורה לו שהוא צריך לשבת ולעבוד בלילות כדי להשלים את העבודה, אבל גם לפני כן הוא היה עושה את זה. זה גם עניין של סדר עדיפויות. בקיצור, לא פשוט. אנחנו חשבנו בינתיים אולי למצוא רק יום אחד בחודש שבן זוגי יקח את הילדים לגן. גם רגעים קטנים כאלה ממש משמחים אותם! כשהוא עשה את זה לפני זמן מה, הם מרוב התרגשות התעוררו מוקדם מאוד, התארגנו לבד וכבר ב 6:30 בבוקר היו מוכנים ללכת לגן
. נתחיל בזה ואז נראה לאן עוד אפשר להתקדם.

einavtt

New member
כל מילה בול

אוי סנדרה סנדרה... את יודעת על מה את מדברת.

למעלה