מידע לטובת הציבור

אבנר29

New member
לקרפיון אל תרגיש אשם

אתה יותר מרובנו כאן כי אתה יוזם ולא בולע חומר לעוס ע"י אחרים (והוכחת זאת גם בעניין המפות ) הודעתך במקום וכן גם השאלות שעדיין לא נענו למעט המשפט תגובה חצי רישמית שהיא קצת בעיתית אני רואה את הודעתך ואת התגובה של פ"ש עולות בקנה אחד להבהרת נסיבות המקרה אין העניין כאן מועדון זה או אחר העניין הוא הקפדה על קיום נוהלים קיימים אנו עדים לכך שכמעט כל מקרה חריג מתרחש כאשר כלל זה או אחר מעגלים לו את הפינות בברכת שנה טובה להתראות בצלילת המאה(של זוגתו) אבנר

פליפר.

New member
תגובת המועדון

גם אם הפרטים אכן סולפו במקצת וגם אם הרבה - בשורה התחתונה צולל חש ברע עקב עליה מהירה לפני המים והמועדון לא סיפק לו חמצן - דבר מתבקש. מהפעמים שאני נתקלתי באנג´ל - היא לא דוגמא לשיא הנחמדות בצורת הדיבור/תגובה שלה ללקוחות, כך שתגובה כזו בהחלט מתאימה למה שאני מכיר. ולכן - גם אם הם בחרו לא לשתף את המועדון בפרטים הקטנים - לדעתי היה מקום שהמועדון ינסה לברר עוד יותר - צולל שמרגיש לא טוב אחרי עליה מהירה מידי כנראה- לדעתי האתיקה מחייבת שהם יבדקו ויראו אם יש צורך בחמצן/פינוי. זה כמו שרופא יראה אדם הסובל מהתחלה של התקף לב ויגיד לו ללכת לבי"ח מבלי שינקוף אצבע (רק לצורך ההמחשה).

Pini1

New member
פליפר חג שמח

1. אני חושב בדיוק כמוך , חסר לנו אם נצטרך חמצן 100% (חס וחלילה) , ונגיע לדלפק מועדון שלא יגיש אותו מיד. כולם מסכימים בדיון חשוב זה על חשיבות הגשת חמצן 100% כחלק חשוב אולי החשוב ביותר במקרה של פגיעת דקומפרסיה. אני ואתה (ואתה קצת יותר) מנוסים ובמקרה כזה יכולים לדרוש זאת מהדלפקיסט/בעל מועדון במידה והוא לא "מתעורר" בזמן. מה לגבי אלה שלא מודעים כלל? האם יאלצו להמשיך בצר להם לשים את נפשם בכף ידם ספוגת המרשרשים של בעלי המועדונים ? 2. אני מחזק אותך גם בהתייחסות לאנג´ל ולהליכות נימוסיה , אין שם התעלות מיוחדת , וגם אני מבאי הכפר באופן די קבוע. 3. כמו הוקאיי , גם אני חושב שנחרצותו של ניב מדהימה לעיתים בריקנותה , עד כדי מסירת מידע תלוש ומוטעה לא פעם. שנה טובה לך, פיני

אבנר29

New member
לפליפר ופיני ולכולם חג שמח

בנקודה מס´ 1 שלך העלת את העניין הכי מרכזי והכי חשוב וזה מודעות קהל הצוללים ברגע שהמועדון נירדם בשמירה זוהי מטרת הפירסום לעורר מודעות לתת לציבור יותר מידע ולא כפי שרומזים אנשים (דייג קטן)יצר מציצנות יש לי סיפור אישי שסיפרתי לקרפיון אני צולל כבר 10 שנים די בקביעות יש לי ציוד מלא 2 סטים קומפלט עד לא מזמן היינו צוללים עצמאית עם סירה שלנו ולכן רוב הזמן היינו מנותקים ממועדונים למעט דחיסה אינני מנוי על מגזיני צלילה ולכן גם מנותק ממידע על תאונות לאחר הקדמה כזו ארוכה הסיפור לפני כ5 שנים ירדנו לצלילה בסטיל אני אחי אחותי ובן דוד התחלקנו ל2 זוגות וירדנו באמצע הצלילה נגמר לאחותי האויר והיא לא מצאה את בן זוגה בפניקה שלה היא ראתה אותי וסימנה לי על אויר היגשתי לה את האוקטופוס היא לקחחה אותו ומיד מילאה מאזן היא התחילה להיתרומם ולבעוט אני תפסתי לה ברגל ורוקנתי אצלי אויר מהמאזן כדי שלא נעוף כך עלינו תוך כדי שהיא בועטת לכל כוון עד לעומק של כ-10 מ´ שם כבר לא עזרה התנגדותי לעליה וטסנו למעלה יצאנו לחוף תשושים ונחנו שם מאחר והציוד היה שלנו לא ניגשנו למועדון חיכנו קצת לראות שהכל "בסדר"ונסענו למלון לאחר מכן במשך כמה ימים היו לי עקצוצים בכל הגוף מה אני רוצה לומר כאן שאם הייתי קורא פירסומים על מיקרים דומים ויודע שא.ב זה לקחת חמצן הייתי ניגש למועדון ומספר ומבקש חמצן וטיפול ולכן למען אלה שלא יודעים או לא מודעים היום נספר היום במיקרה הזה ומחר נספר את המיקרה הבא למען אלה שלא ידעו מחר וכן הלאה מבלי לתת לאנשים מסוימים לרפות את ידינו כי לא נחדול זה חשוב וכאן אני משתלב עם פ"ש הוא לא חדל הוא מתריע והוא חשוב למורת רוחם של אחרים שרואים בו טרחן דרך אגב אחותי עד היום לא חזרה לצלול אני מנסה לשכנע אותה כל פעם מחדש בברכת שנה טובה אבנר דאר

פוסידון

New member
אבנר 29 ../images/Emo51.gif ששתפת אותנו בחויה ../images/Emo45.gif

חסרים לי כמה פרטים, אבל היה זה מזמן והעיקר שהכל בסדר עם אחותך מהצד הבריאותי, ומהצד הפסיכולוגי לדעתי ניתן לפתור זאת. מי יתן ותחזור לצלול שוב. ושוב תודה לך על אומץ שחשפת את הסיפור כל הכבוד. שנה טובה. דרך אגב אני מקבל את קריאתך אנסה זאת לעת עתה.

למעלה