מטאל עם סולניות

Jesus Wept

New member
סליחה...

התכוונתי תרחיבי. ומה עושה אותנו שונים? אני לא יכול לענות לך על זה. אולי בגלל טעמים קצת שונים במוזיקה של כל אחד מחברי הלהקה, מה שגורם למוזיקה שלנו להתפתח לכיוונים שונים - אולי. אני מעולם לא הצלחתי להגדיר את המוזיקה שלנו. אנחנו משלבים גם דום, וגם גותיקה, עם סולואים (בחלק מהמקרים, לא בכל מקום מתאים סולו), שירה נקייה ומחורחרת שלי, ושירה של הזמרת....בקיצור, בלי ל#@#@# את המוח יותר מדי, יהיה נחמד אם תבואי.

Mortisia

New member
אני לא שמעתי הרבה סולניות במטאל...

בעצם, שמעתי רק שתי להקות..: קיטי ונייטוויש. נייטוויש נמנית עם הלהקות האהובות עליי, אבל את קיטי (שבעצם, זה לא רק סולנית, כל הלהקה הם נקבות) ממש לא משהו... שיהיה לכם לבריאות, --=טיש=--

Greenies

New member
Drain

זו להקה שוודית (אני לא בטוחה שקיימת עוד) של 4 בנות (אפילו כוסיות) שעושה יופי של מוסיקה. אני לא חזקה בהגדרות של ז´אנרים, אז מעבר ל"רוק" אני לא אתחייב לסוג שהן עושות, אבל הדיסק שלהן "horror wrestling" מצויין. חוץ מזה, יש את the gathering שלסולנית שלהם יש קול מדהים. באופן כללי, אני מעדיפה קולות של נשים במוסיקה שלי. הן הרבה יותר דרמטיות...

Metal_F

New member
ושוב...ושוב...ושוב...

לא להתעצל, למי שאוהב סולניות במטאל (על כל סוגיו)... ולמי שלא, שיאכל תרד.

metal head

New member
בלי קשר למטאל או שמטאל...

סקאנק אנסיה, פשוט מסריחים! אחת הלהקות השנואות עלי!!! (ויש לא מעט כאלה ד"א, ומי כמומכם יודע את זה :)

למעלה