מטאל עם סולניות

ed555

New member
נראה לי שאפשר לראות את הסולנים של

הפאוור כאלמנט בלתי נפרד מהמוסיקה(כמו במקרה של דת´ ובלאק) לכן לך הקול שלהם נשמע הומואי ולאחר הקול של הבלאק והדת´ נשמע כמו בחור עם סרטן גרון או משו דומה.. הבעיה עם הסגנון הזה היא שהוא ממצה את עצמו אחרי זמן ומשעמם...

למה אתה חושב שזה ממצה את עצמו?

אישית ..להקת הפאוור הראשונה ששמעתי האלווין עד עכשיו אני מקשיב לה ולא פעם ב...כמעט תמיד... ומה למשל דת´ או בלאק בחיים לא נמאס?? לא יודע אם אני אוהב סיגנון מסויים אני לא חושב שהוא "מיצא" את עצמו...

ed555

New member
לא הבנת את הנקודה שלי..

התכוונתי ממצה את עצמו מבחינת מקוריות.. מהבחינה של שמעת להקה אחת שמעת את כולם... ובגלל זה אני חושב שהוא משעמם כי הרוב שם זה חיקוי של הקודם לכן כדאי לצמצם את זה לכמה להקות מובילות ולא שווה להתעמק יותר מדי אלא אם כן אוהבים מאוד את הסגנון ורוצים לשמוע אותו כמה שיותר אבל הוא בכל זאת צריך לדעת שנכנסים לסגנון מאוד נדוש..

Jesus Wept

New member
רגע....

בכותרת רשום מטאל עם סולניות.... ובהודעה אתה מתייחס רק לבלאק מטאל.... אז אתה מדבר בבלאק, או במטאל בכלל? אנחנו בלהקה לא מנגנים בלאק, אלא דום עם השפעות אוריינליות, והקול של הזמרת שלנו פשוט משתלב יפיפה. אם בא לך, תור יתי קשר ואני אשלח לך שיר, שתחווה דיעה.... אגב, מי זה כן מעניין אותו, יש לנו שתי הופעות בדצמבר, אחת ליד קריית שמונה, והשנייה בהבימה הייניקן .

metal head

New member
בעיקרון אני לא סובל סולניות... אבל,

נייטוויש אדירים! לטריה יש רול אדיר! אני שונא אופרה מאוד! מאוד מאוד! אבל אני חייב להגיד שאת נייטוויש אני יכול לשמע 24 שעות ביממה ולא להפסיק! זה פשוט משהו שחובה להקשיב לו למי שלא מכיר וסינרג´י אולי הקול של הזמרת פחות טוב אבל גם ממש נחמד, למרות שברור שהמוזיקה ממש טובה!

barakas

New member
שמות באנגלית בבקשה

כדי שאני אוכל לחפש... למה אתה שונא את אופרה9?

*Dark Of Night*

New member
הזדמנות נוספת לנייטוויש

לאור הודעתך הנלהבת ממקודם... התוכל להמליץ לי על שיר ממש טוב שלהם שישכנע אותי שהם להקה נסבלת+ ? Dark

Jesus Wept

New member
אני גם אוהב אותם...

אבל לפעמים הקול שלה יכול לשגע אותי.... אולי בגלל זה קשור למצברוח של כשאני שומע אותם...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אני לא מבין מה ההגוועלד הזה?

הסתכלתי בתגובות של רוב האנשים פה ונראה לי שיש פה רוב לכך שסולניות ומטאל לא משתלב טוב. בלי לפגוע באף אחד, רוב הדעות פה נראות לי באות מדעות קדומות שמטאל זה ´גברי´ ואגרסיבי, ולנשים אין מקום בז´אנר הזה (לפחות לא כאמניות, אלא מקסימום איזה רקדנית לאפ או משהו כזה). לדעתי צריך להיות יותר פתוחים בקטע הזה. יש הרבה להקות עם נשים (לאו דווקא סולניות) וחלק מהם ממש טובות!!! לדוגמא, לוויט זומבי (לשעבר) הייתה בסיסטית ולמרות שאני לא ממש אהבתי תלהקה, אני זוכר שהבס שם היה ממש טוב. לגבי סולניות, אני מסכים שקול של אישה לא מתאים לכל ז´אנר במטאל, אך יש סגנונות שלגביהם זה מתאים בול. הדוגמא הכי טובה לדעתי זה נייטווייש. אני חושב שהחיבור בין אופרה למטאל זה שילוב מהמם ולדעתי אם היה סולן בלהקה הזאת לא היה לה את הייחוד והקסם שיש לה עכשיו. עוד להקה טובה עם סולנית הם סינרג´י, שעושים מטאל טיפה יותר אגרסיבי. חוצמזה, יש נשים ששרות בקול שממש דומה לגברים, ומוציאות תוצאות לא פחות טובות מהם, כמו למשל הסולנית (לשעבר) של וויט סקאל, שהקול הצרוד שלה לא יבייש אפילו את מאט בארלו (מאייסט ארט). אז זהו, לא התכוונתי לכתוב ככ הרבה אבל היה הרבה להגיד :) בקיצור, מה שרציתי להגיד זה: תפתחו את האופקים קצת, לא כל מה ששונה זה חרא והומואי!!!

a_duck

New member
כמה תיקונים...

אני כבר אמרתי שלדעתי הקול שלהן לא מתאים למוזיקה...ואם שמעת את SENRGY אז אתה יכול להבין שהקול שלה פשוט מסריח ולא מתאים למוזיקה בלי קשר לזה שמטאל זה לגברים כי דווקא אין לי התנגדות שהן ינגנו במטאל...אבל נקבות פשוט לא יכולות לשיר מטאל וזהו... ובקשר להומואי...אז לא ממש הבנת..הכוונה שזה הומואי לא בגלל שזה שונה...פשוט הזמרים בפאוור שרים בקולות גבוהים כמו של נקבות וזה עושה את זה הומואי...גבר שיש לו קול של נקבה = הומו או מישהו שחתכו לו ת´ביצים כשהיה קטן (אל תמחקו את זה כי זאת האמת...אנשים עושים את זה) אבל הבעיה שהנקבות שרות בקול עוד יותר גבוהה של הגברים שזה הופך את זה לסופר הומואי...(ושוב הומואי לא חייב להיות חרא...פשוט יותר מדי נקבתי)...

a_duck

New member
והנה כמה תיקונים להודעה שלי...

אני רואה שכן שמעת את SINERGY...אז אני לא מבין איך אתה יכול לחשוב שהסולנית שלהם מתאימה למוזיקה...המוזיקה שלהם באמת יותר אגרסיבית אבל הקול של הסולנית פשוט עליז מדי ולא מתאים למוזיקה שלהם...וגם הקצב שלהם לא מסתדר עם הסולנית... ובקשר לסולן של אייסד אירת´ אם אליו התכוונת (אייסט אירט) אז אפילו סבתא שלי הייתה מביישת אותו...לא הייתי אומר שיש לו קול קשוח...

Zed off

New member
גם אני חושב ככה...

המוזיקה שSinergy עושים היא ממש לא רעה, ואפילו דיי מצויינת, אבל הקול של קימברלי(הסולנית) פשוט מעצבן! ולדעתי ממש לא מתאים ורק הורס, אם איזה גבר עם קול יותר כבד הייה מחליף אותה זה הייה נשמע לי הרבה יותר טוב...

למעלה