מטאל עם סולניות

barakas

New member
מטאל עם סולניות

הגעתי למסקנה שסולניות בבלק שאחד הדברים הטובים שיש...זה התחיל בבלדת´ורן שם יש בקאפ וקלס מדהימים שנעשים ע"י בחורה ומשם הדרך לאופרה9 הידועים קצרה...גם נתקלתי באוסף witches שהוא על טהרת המטאל הנשי,פשוט ענק! אני אשמח להמלצות בתחום... מישהו אמר לי על ancient of the mourning או משהו כזה

a_duck

New member
איכס...

הסולניות שמטאל זה פפשוט הורס את המוזיקה!!! למשל אם לוקחים את SINERGY שיש להם מוזיקה בסדר...אבל הסולנית שלהם יותר מדי עליזה ושרה בקול מסריח שממש ממש לא מתאים למוזיקה... ואני כבר לא מדבר על נייטויש שהסולנית שלהם עושה לי כאב ראש עם הקול מפוצץ מראות שלה...וגם סולניות בלהקות מטאל יותר קשוחות כמו ARCH ENEMY הורסות את המוזיקה...תמיד אפשר לזהות אותן! הדבר היחיד שאפשר לסבול איכשהו זה את SINISTER...בכלל לא שומעים שזאת נקבה...

*Dark Of Night*

New member
גם אני חושבת שקול נשי

בסגנון הזה רק גורע ואפילו הורס... אומנם הדעה הזאת מבוססת על להקות מועטות ששמעתי בעלות סולנית אבל מבחינתי מיציתי את ה"סגנון". Dark

ed567

New member
אני ממש לא מסכים בקשר לארץ אנמי..

לפי דעתי הסולנית שם עושה עבודה מעולה ומתאימה את עצמה יופי למוסיקה(יותר טוב מהסולן הגרוע שהיה להם קודם).. איך אתה מגלה שזאת בת זה עדין מיסתורי בעיני..

יופי...אז בקשה לי אליך..

את יכולה לרשום לי בבבקשה את הלהקות באנגלית ואיזה מטאל הם עושות ? זה נשמע מעניין..ואני אישית מאוד אוהבת את השילוב.. אז אשמח ממך להמלצות מהדיסק הזה שאמרת וכל הלהקות שאמרת...אבל שוב בבקשה תרשום את שמם באנגלית שאוכל להוריד שירים.. תודה רבה, some girl

Sham 69

New member
סולניות במטאל זה מסריח

כי לנקבות יש קול עדין כזה וצלול לפעמים .. גועל נפש זה נשמע הומואי .. למרות שממש אין קשר .. אבל אני בהחלט מעדיף קול של גברים במטאל, כי לגברים במטאל יש קול יותר אגרסיבי וכבד, שבהרבה יותר מתאים לסגנון (חוץ מסולני פאוור ופרוגרסיב ..הומואים שנשמעים כאילו דוחפים להם בתחת)

*Dark Of Night*

New member
אתה ממש אוהב את המילה "הומו"

לא כל להקה\סגנון\סולן\נגן (I think that You`re starting to see my point) שאתה לא אוהב הוא הומו. Dark

Sham 69

New member
אני לא אוהב את הסגנונות האלה ..

ותאמין לי, שיש לי את הסיבות שלי

Zed off

New member
אל תכליל...

לא כל הסולונים של הפרוגרסיב מטאל שרים בקול גבוה הומואי כמו הסולנים של דרים וסימפוני X

Sham 69

New member
טוב עזוב פרוגרסיב ..

לא שמעתי הרבה להקות פרוגרסיב אבל למשל בפאוור .. זה ככה תמיד ..

Zed off

New member
זה נכון...

זאת גם הסיבה העיקרית למה אני לא כלכך אוהב פאוור...

ממש לא!!!

אני מסכים יש להקות פאוור שלסולן יש קול דפוק.. אבל הרוב זה לא ככה.. זה תלוי מה שמעת...

Sham 69

New member
איזה שטויות .. בחיי

"הרוב זה לא ככה" .. הרוב זה ככה .. בכלל .. כולן ככה תמצא לי להקת פאוור אחת בלי סולן עם קול הומואי

למעלה