אם היה נישאר כמובן שהייתם רואים שהוא לא עוזב את הבית בגיל 30...
נגמרו האנשים שמאמינים לשקרים שלו.
עזב למצוא פראיירים חדשים.
מי מכם שחשב או חושב שסתם נטפלתי אליו כי כזה אני?
אזכיר לכם, שנער השעשועים הזה החל את דרכו בתפוז (ולאו דווקא באקטואליה), כאדם שיש בכוחו לנבא אילו מניות יזנקו בעשרות אלפי אחוזים, והוא ניסה לגייס אנשים שישקיעו ברכישת המניות ויחלקו עמו חצי חצי ברווחים.
מדובר במעשה אסור גם עפ"י החוק, והוא פשוט ניצל את במת הפורומים כדי לנסות ולשדל.
בהמשך, המומחה לפסיכולוגיה (בגרוש), החל לנתח גולשים לעיני כל. אז קודם כל, זו כתיבה לגופם של גולשים וכזו אסורה בפרדס ושנית, כמי שמתכוון לעסוק בתחום רפואי (והלוא פסיכולוגיה אינה אלא תחום רפואי), אינו רשאי כלל לחוות דעה על אנשים לעיני כל. אז הנה, כבר היו כאן 2 סיבות לחסימתו. ועובדה שגם לאחר ששוחרר או לאחר שפתח לעצמו עוד ועוד שמות משתמש פיקטיביים, הוא חזר תמיד לסורו.
לאחר מכן, החלו הדיבורים על העושר (לא שלו אלא של הוריו), ואז החל הקרב בינו לבין 'האתיופי', כאשר הוא לא חדל ללגלג על היותו עני ועל היותו מכוער ועל כך נסובו שירשורים רבים, וכשלא נסובו כאלה, הוא חזר להעתיק שוב ושוב את ההתכתבויות הקודמות ביניהם. חשוב עוד לציין, שגם אם נמחקו כאלה, הוא חזר והדביק שיחזורים ללא הרף.
אז אם מי מכם חושב שזה תקין או שאני שגיתי כמנהל? שיחשוב. לא פעלתי מתוך שינאה ובטח שלא מתוך קינאה. פעלתי כי זה מה שהיה על מנהל פורום לעשות, ועשיתי זאת לבד, אך ורק משום שעמיתי לניהול טמן את ידיו בצלחת ונהנה מזה שהוא יכול לשבת בחיבוק ידיים.
מעבר לכך, יותר מפעם ויותר מפעמיים, ביקשתי שתתנו לאיש לכתוב את דבריו מבלי להשיב לו, מבלי להתייחס לדבריו ומבלי לפתוח שרשורים עליו. כי זה רק תדלק אותו.
אבל היו כאן כאלה שזה היה בדמם ולכן הוא ספר כל הזמן תגובות וציטט בכל פעם אמירות שכן או שלא החמיאו לו.
אז תהיו לי בריאים וחזקים ותמשיכו בדרככם, לבזות איש את רעהו, ולפעול בדרך זו כל עוד הנהלת הפורומים מאפשרת זאת לכם. נראה שבחודשים האחרונים פרקתם עול ככל שנקף הזמן, והשהות בפורום זה הפכה דומה לשהות בתחתית האתרים שעוסקים כל הזמן בטוקבקים מהרמה הנחותה ביותר.
מזלו של בעל האתר, שהמפרסמים אינם בודקים באיזו ביצה מצחינה הם משקיעים את כספם...