בון דוק
Well-known member
מאחל לך שהוא ישוב במהרהלדעתי לא ישוב,הוא קיווה לקבל את "הכבוד המגיע לו"
אך לצערו באמת קיבל את הכבוד המגיע לו.
לא יזיק שיהיה מי שילמד אותך מדעים ועל העולם הגדול
המחפ הוא גבר שבגברים תמשיכו לקנא
מאחל לך שהוא ישוב במהרהלדעתי לא ישוב,הוא קיווה לקבל את "הכבוד המגיע לו"
אך לצערו באמת קיבל את הכבוד המגיע לו.
גם אם כן זה בטח לא הוא...לא יזיק שיהיה מי שילמד אותך מדעים ועל העולם הגדול
אולי,לא אמרתי שלא.המחפ הוא גבר שבגברים תמשיכו לקנא
אני מבין שאתה דואג לוגם אם כן זה בטח לא הוא...
אולי,לא אמרתי שלא.
טענתי שהחינוך של ההורים שלו פגום לגמרי ולדעתי הוא לא יסתדר טוב במציאות רק בגללו.
אני מבין שאתה דואג לו
אני מתקשה להבין למה יש לך אובססיה לגביו
הוא במצב של כלוב של זהב,
בסוף הוא יסתדר כי הוא יודע לתמרן אנשים והוא זהיר.
הוא בין היחידים כאן בפורום שבעצם לא מדבר(דיבר) על פוליטיקה אלא רק על עצמו.אני מתקשה להבין למה יש לך אובססיה לגביו
מילא כשזה בא מכאלה בפורום שיש להם אובססיות לכל דבר והם לא מרפים לעולם משום דבר, הם מסוגלים לריב גם עם זלזל שצנח מהעץ
מה קרה לך?
מה אכפת לךהוא בין היחידים כאן בפורום שבעצם לא מדבר(דיבר) על פוליטיקה אלא רק על עצמו.
ולא רק שדיבר אלא פירט מאוד והשתחצן.
שאר האנשים לא יכול להיות אובססיה אליהם כי הם בעיקרון מייצגים דיעה פוליטית ולא את עצמם.
דיברתי כבר על זה,הוא דיבר על נושאים מעניינים לפעמים(בשביל למשוך עיניין לדברים האישיים שלו),מה אכפת לך
הוא כתב הודעות משלו
לא נכנס להודעות/ שרשראות שלך או של אחרים
לכן יכול ללחוץ על להתעלם
רק אלו המשועממים שלא מצאו על משהו אחר לדבר זולת על מצבו הכספי של אחד מחבריהם. זה לא היה "כל חבר בפורום" שהתייחס לכך.חוץ מזה הייתה החידה של מה מצבו הכלכלי/פיזי האמיתי שכל חבר פורום מפרש אחרת.
ואם מתעסקים בקטטות שהיו כאן או שאפילו מנהלים כאן השתללו בקטטות ללא תקנה, זה לא בזבז לך תוכן אחר שיכול היה לצוץ (כלשונך)?דיברתי כבר על זה,הוא דיבר על נושאים מעניינים לפעמים(בשביל למשוך עיניין לדברים האישיים שלו),
ואז נוצר דיון סביב נושאים אלה.
לכן אם מתעלמים ממנו מפסידים תוכן כי נוצר תת דיון מדברים שהוא כתב.
חוץ מזה הייתה החידה של מה מצבו הכלכלי/פיזי האמיתי שכל חבר פורום מפרש אחרת.
יש דבר שאתה לא טוב בו - היגיון סביר...אין שום חידה לגבי מצבו הכלכלי כי אין לאף אחד מושג לא לגבי ולא לגבי אף גולש
איך אתה יודע שהוא בחור ולא בחורה? איך אתה יודע אם הוא צעיר או זקן? איך אתה יודע אם הוא יהודי או מוסלמי? איך אתה יודע אם הוא עשיר או עני ?(אני לא בטוח שעשירים ממהרים לספר על זה בפורומים) ואם גולש טוען שהוא גר בחו"ל זה בטוח נכון?
כל אחד יכול להציג כאן עצמו איך שהוא מוצא לנכון.
האם איש מוסד היה אומר שביבי נתן להם להיכנס בכוונה ב 7.10 ?אולי איש הקנוניות הוא במציאות עובד מוסד שמציית לחוקים והולך יופי בתלם?.

אני חושב הפוך ממךיש דבר שאתה לא טוב בו - היגיון סביר...
אם לוקחים את כל כתביו הארוכים והמפורטים אפשר להגיע לאי אלו הבנות.
נכון שאין 100 אחוז אבל גם 80 אחוז סיכוי זה טוב.
האם איש מוסד היה אומר שביבי נתן להם להיכנס בכוונה ב 7.10 ?
ברור שלא, שירותי הביטחון עובדים עם הפוליטיקאים שבקואליציה(וגם באופוזיציה המובילים שבהם)
ולכן תמיד יתנו לך גירסה מעוקרת של האמת.
חצי אמת - לבלבל אותך.
צפה בקובץ המצורף 135108
הוא לא עשיר,הוא לא טען את זה.את העושר מצניעים את העוני מציגים
לא אכפת לי מי כאן עשירהוא לא עשיר,הוא לא טען את זה.
טען שיחסית לחברי הפורום הוא עשיר.
במיוחד העניים שבהם לטענתו.
גם מה זה עשיר? אל תהיה טיפש.
יש עשיר במיליון דולר ויש במיליארד דולר.
הכל יחסי בחיים...
תראה,לא אכפת לי מי כאן עשיר
בסופו של דבר המחפ חף מכל נבזיות או רוע כלפי גולשים
איזה מאבקי כוח אישיים? למי אכפת אם הוא כותב שהוא עשיר ומוכשר ולמה זה אמור להשפיע על החיים שלי או שלך?תראה,
its complicated
הוא השתחצן על היופי,עושר,הפופולריות והחוכמה שלו בפורום
שמיועד בעיקר לדיבורים על אקטואליה.
חלק מהגולשים לא אהבו וניסו להפסיק את הנוהג,חלק התעלמו,
וחלק לחצו גם על כפתור ההתעלמות של התוכנה.
לאלה שענו לו שאין לו הוכחות למה שהוא אומר(במיוחד לחלק של החוכמה,
שאותה אפשר להוכיח בפורום) הוא טען שיש הוכחות.
הם לא קיבלו את ההוכחות שלו ומכאן העיניינים הדרדרו למאבקי כוח אישיים.
אני מניח שעברת את גיל 4 ואתה מבין שאנשים הם שונים לחלק מפריע וחלק לא.איזה מאבקי כוח אישיים? למי אכפת אם הוא כותב שהוא עשיר ומוכשר ולמה זה אמור להשפיע על החיים שלי או שלך?
בגלל זה האדמין לא חסם אותו,כי הוא היה בתחום האפור.אם הוא היה דוחף את המלל הזה לשרשראות רבות היית צודק אבל הוא עשה את זה רק בשרשראות שלו ואתה לא חייב להיכנס אליהן.
תופעה די מוזרה אדם שמהלל את עצמו בלי קשר למציאות ועוד מתעקש לשכנע אחרים.עצם זה שאתה מקדיש לו שרשרת שפתחת ... חה חה חה.
יש רק אותך,כל השאר או לא אוהבים אותו או ניטרלים לגביו.יש גם גולשים שמחבבים אותו, כמוני.
פסיכולוג אתה - לאאני מניח שעברת את גיל 4 ואתה מבין שאנשים הם שונים לחלק מפריע וחלק לא.
בגלל זה האדמין לא חסם אותו,כי הוא היה בתחום האפור.
תופעה די מוזרה אדם שמהלל את עצמו בלי קשר למציאות ועוד מתעקש לשכנע אחרים.
ניסיתי להבין למה זה קורה.
יש רק אותך,כל השאר או לא אוהבים אותו או ניטרלים לגביו.
מסקרן למה הוא לא מעצבן אותך,
אני מנחש שגם אתה היית רוצה להתרברב ככה אבל מסיבות פסיכולוגיות אתה לא יכול.
אז הוא "מתרברב בשבילך".
מה הקשר,אז אולי אתה רוצה להתרברב על דברים אחרים.לדוגמא הוא הביא תמונות של רכבי יוקרה של האלפיון העליון ולטעמי רכב זה כלי מה שמביא אותך מנקודה לנקודה אחרת ולא סמל סטטוס ואפילו בושה לנהוג ברכב כזה.
איכפת להרבה אנשים,קודם כל זה לא אמת,ז"א גם אם הוא חושב ככה(אמת סוביקטיבית)מה אכפת לי שהוא מהלל את עצמו ולמה זה גורם לך להשקיע אנרגיה?
חה חה חה הפכת לפסיכולוג בגרושמה הקשר,אז אולי אתה רוצה להתרברב על דברים אחרים.
איכפת להרבה אנשים,קודם כל זה לא אמת,ז"א גם אם הוא חושב ככה(אמת סוביקטיבית)
זה לא אמת אוביקטיבית אלא הגזמה שנועדה להרים את המצב רוח/אגו.
בכל מקרה אין שייכות לפורום אקטואליה שאמור לייצג אירועים מההווה בעיקר+דיעות,רגשות וניתוחים על מה
שקורה עכשיו.
בקיצור אתה אוהב שמתחנפים למישהו(ביבי,מח"פ וכד'),
אולי יש כאן רגשי נחיתות סמויים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.