מחשב נייד

LadyShalott

New member
מחשב נייד

שלום לכולם,

מתחילה ללמוד בתכנית המשולבת בעברית שנה הבאה.
סתם תהיתי לעצמי באילו דגמים של מחשבים ניידים משתמשים חברי הפורום כאן.
בהתחלה הייתי מאוד סגורה על Thinkpad Edge E420, אבל שיחה קצרה עם חבר שמבין במחשבים הסיטה אותי דווקא לכיוון האולטרה-בוקים, ובראשם ה-HP folio 13.
אז במה אתם משתמשים?

היי

מבחינתי, הלפ-טופ הוא כמו יד ימין שלי והוא חייב להיות מצויין ושלא יעשה לי בעיות.
ממה שראיתי בארבע שנות הלימודים שלי, הלפ-טופים הפשוטים והעדינים מחזיקים לכל היותר שנה וחצי עד שמתחילות תקלות. ראיתי את כל החברים שלי נתקעים בלי לפ-טופ באמצע השנה (או יותר גרוע בתקופת המבחנים) ורצים למעבדה לנצל את האחריות.

אני משתמש בלפ-טופ יחסית יקר, אבל הוא מלווה אותי מתחילת התואר: thinkpad x200s. הוא לא יקר משמעותית ובטח לא אם הוא חוסך את הצורך לקנות לפ-טופ נוסף במקומו באמצע התואר. ממה שראיתי, גם ה-mac עושים עבודה טובה.
בכל מקרה, ממליץ לך לא להתפתות ל-asus, שחברים שלי החליף מאוד מהר, ולא לקנות לפ-טופב שקטם מ-12", יהיה לך לא נוח להשתמש במקלדת הקטן ובמסך הקטן.

longrunner

New member
היי

יש פורום מחשבים ניידים בתפוז, השתמשי בו- הוא מעולה :)
ושיהיה בהצלחה בלימודים

לי יש לנובו ת'ינקפאד אדג'

ואני שונאת אותו בכל לבי, ובשנייה שיהיו לי כמה אלפיות לבזבז אני אחליף אותו.
הוא נתקע, נכבה פתאום באמצע החיים (בלי קשר לסוללה- גם כשהיא על 70%), העכבר לא מגיב טוב למגע, יש לי בעיות עם האדובי פלאש מפה ועד אנטארטיקה, איטי, מרגיז, ובקיצור אני מתחרטת על הקנייה הזאת כבר למעלה משנה.

LadyShalott

New member
טוב לדעת :)

באמת ששקלתי, אבל התגובה שלך היא בדיוק מה שהייתי זקוקה לו כדי לבחור בfolio 13 באופן סופי ומוחלט.

K C

New member
מנצל את השרשור

לבעלי הניידים. שימוש במסך 12.5 אינץ סביר? במיוחד שבמדובר במספר לא מבוטל של שעות מול המסך

לי היה מצויין

וגודל המסך משפיע על גודל ומשקל המחשב, גם זה חשוב אם אין לך רכב.

sacrament

New member
יש לי asus

11 אינץ'
ליווה אותי בחלק השני של התואר
הסתדרתי איתו מעולה - הוא היה קל משקל וקומפקטי לבחורה קטנה כמוני, בלי יותר מדי תוכנות וסיבוכים

למעלה