מחשב ליומולדת

idanliraz

New member
קבל סיפור על KSP שקרה לי,לא שמועות

עכשיו אולי זה רק הסניף הזה בחיפה כזה חרא,אבל זה אופי של חברה הם הרי מלאים בלקוחות כי יש להם מחירים לא רעים לפעמים,למרות שהיום IVORY כבר יותר משתלמים בהרבה מוצרים,אז KSP הרשו לעצמם לזלזל בלקוחות המקרה שקרה לי היה מזמן,IVORY עוד לא היו בשוק,יום אחד לא נדלק המחשב מחשב שנקנה מהם והיה בן אולי 3 חודשים אני עובד עד מאוחר לפעמים אז שלחתי את אישתי ואמרתי לה שתגיד שספק הכח לא תקין החלפה פשוטה שלוקחת לי משהו כמו דקה עבודה,ולא בעיה לבדוק אם זה ספק או לא היא מגיעה למעבדה ואישתי עדינה אז החראות האלה אמורים לה למה את מביאה את כל המחשב תביאי לי רק את החלק המקולקל,הזונות לא רצו לפתוח 4 ברגים ולפרק ספק ואישתי מה מבינה יצאה החוצה והתקשרה אלי אני מיד אומר לה תני לי לדבר עם המנהל שלהם והחוצפן אומר לי,"קנית מחשב בחלקים תביא לי רק חלקים" אז אמרתי לחוצפן הזה,שהוא מנהל הראשי בחיפה ובצפון באותו זמן,שקונים מארז אולי הוא לא יודע ולא ראה אף פעם מחשב,הספק מגיע עם המארז(לא קניתי ספק מיוחד בנפרד) ולא בנפרד ושמיד יחליף הבין שאני לא פראייר והחליף מיד,כל המטרה שלו היתה להגיד לאישתי להשאיר את המחשב ולקחת על בדיקה וזמן עבודה אבל שימצא פראייר אחר להוציא ממנו כסף סתם,על מחשב באחריות,פשוט התנהגות של זונות(סלןיחה על הביטוי) כמו כן שמעתי על אנשים שנתנו דיסק קשיח בן חודש לתיקון וחיכו חודש עד שקיבלו דיסק קשיח חזרה

EizoTop

New member
הנה עוד כתבה שמצאתי במקרה באינטרנט

2007–06–25 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא – החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעברות הגעתי למנהל סניף. לאחר שהסברתי לו במה מדובר, הוא ענה לי במילים "זה לא נראה לי בעיה" ומיד ניתק את הטלפון(!!). התקשרתי שוב ל KSP והפעם הגעתי למנהל השירות שלהם. כמובן שהוא הבטיח לי לטפל בבעיה ולחזור אליי דבר ראשון ביום למחרת. מאז עבר כבר כמעט שבוע ואף אחד לא חזר אליי. נתקלתי פעמים רבות בזלזול בלקוח מצד חברות שונות אך המקרה הזה עובר כל גבול. אני מגיע לחנות של KSP, הם הכי נחמדים אליי (כי עדיין לא שילמתי), ממליצים לי על מוצרים לא מתאימים ולאחר קבלת הכסף לא רק שמתנערים מאחריות אלא מנהל החנות (!!) סוגר לי את הטלפון בפרצוף. עד מתי אנחנו הלקוחות נכנע לחוצפה ולבריונות של בעלי העסקים אשר לוקחים את כספנו אך לא נותנים את התמורה? עד מתי נצטרך לרדוף אחריהם? לנו כלקוחות יש כח עצום, כח שלא ממומש דיו. אני קורא לכולם להחרים את KSP וכל עסק אחר שמתנהג בצורה כזו. רק כך נוכל להשפיע עליהם ולקבל תמורה מלאה לכספנו. מי שרוצה מוזמן לפנות אליי: דוד רוטנברג 052-3821993

idanliraz

New member
הזכרת לי עוד סיפור איתם

קניתי לגיסי מחשב אצלהם,וישבתי עם הטכנאי ובחרנו חלקים בחרנו אחלה לוח,וזכרון חזק אני מרכיב את המחשב בסוף ומתקין מערכת הפעלה וכל פעם חוטף מסך כחול מגעיל ומרגיז למזלי אני יודע קצת מחשבים ישר עליתי על זה שהזכרון דפוק פניתי אליהם ואמרתי להם,אז מה אומר לי הטכנאי,הזכרון לא מתאים ללוח האם וזה זכרון שהמוכר הדפוק שלהם אמר לי לקנות אז בבקשה,מי שרוצה שיקנה שם חופשי

Apoca Lypse

New member
אין שום קשר זה ככה בכל החברות הגדולות

פה ושם אתה נופל על אנשים שבאמת מבינים משהו... הלכתי לאיזה חנות אלקטרוניקה לא מזמן... וביקשתי מפרט של איזה מכשיר והבנאדם לא הבין מה אני רוצה ממנו... בחנות אחרת שאלתי כמה שאלות פשוטות ומאוד רלבנטיות וכל מה שהוא אמר לי זה מה שאנשים שלא מבינים רוצים לשמוע ולשמחתי אני לא פרייאר ויצאתי ובדקתי באינטרנט ובסופו של דבר יצאתי מאוד מרוצה ממה שקניתי. בקיצור... תבדקו באינטרנט לגבי כל דבר... המלצות...ביקורות... מפרטים... וכולי...

Apoca Lypse

New member
אגב מומלץ לחפש תדברים שציינתי בסוף באנגלית

.................................

idanliraz

New member
הכי טוב להתייעץ עם חברים בעלי נסיון וידע

כי הם בדרך כלל לא ינסו לעבוד עלייך

Apoca Lypse

New member
אבל....

גם החברים בעלי הניסיון לא יכולים להיות צודקים כל הזמן ומה לעשות לא נעים אחרי זה שמשהו משתבש אז תמיד מומלץ לודה שאכן הדברים כך. לא בגלל שאתה לא סומך על חבר שלך אלא בגלל שהשיקולים שלו יכולים להיות שונים משלך ומה לעשות אי אפשר לדעת הכל בהכל.

idanliraz

New member
ברור,לכן טוב שיוצאים עם הודעה כזאת בפורום,וכל

אחד רושם את דעתו ואת ההתרשמות ונסיון שלו עם רכיב כלשהוא וזה עוזר לעשות החלטה

elerock

New member
יכול מאוד להיות

תמיד יש יוצא דופן. אני לקוח של KSP כבר מעל 4 שנים בחיי הקצרים
,ועד עכשיו אין לי תלונות. שלא תבין אותי לא נכון,ב4 שנים האלה בזבזתי או לפחות קניתי משם(אני קונה גם לחברים) 20-30 אלף שקל. חוץ מזה אני עבדתי שם אז אני יודע טוב מאוד מה הולך שם(סניף נתניה).

idanliraz

New member
יש מצב שזה סניף יוצא דופן

כי תלונות שמעתי עליהם בכמה סניפים ואני אישית התנסיתי ב-2 סניפים דפוקים,חיפה וקריות

Apoca Lypse

New member
סניף סבבה... אבא שלי הרבה קונה שם

תאמת קרה איזה מקרה מצחיק... הזמנו איזה משהו... לא זוכר אם מIVORY או KSP ואבא שלי רצה להתקין עוד איזה דיסק קיצר גילינו שהתקינו לנו לוח אם(נראה לי אני כבר לא זוכר) יותר טוב משהזמנו חחח

m a r i n a2

New member
../images/Emo207.gif חח

הייתי חייבת :) 100 ציון הגשה בהיסטורייייה. דייייייייימ :) יש לי חיוך מכאאן עד כאאאאאאן.

אצלי

100 ציון הגשה במתמטיקה.... שאלון 003, ירדתי אחרי פסח מ-006 ל-003 עשיתי 3 מתכונות בקושי למדתי, בשלושתם קיבלתי 100 חחחח היסטוריה המטרה שלי זה לסיים לא לקבל ציון גבוה ככה שמ-70 אני אהיה שמח....

למעלה