מחשב ליומולדת

idanliraz

New member
כרטיס מסך אני כבר מזיל ריר,חחחחחחחח

לגבי הספק,בגלל שאתה לוקח כרטיס מסך "עלוב" כזה הספק שאתה תרכוש כבר יכלול את מייצב המתח ומגן הברקים לא ניתן לעבוד ללא,זה דורש פשוט את הספק הזה עכשיו לא הזכרון KINGSTON עושה את הבעיה,אלא הלוח שלך לא יודע לקרוא אותו,קינגסטון זכרון סוס עם אחריות לכל החיים והם לא סתם נותנים אחריות כזו לגבי דיסק קשיח לא להתפשר,כי אתה לא רוצה שיפול לך הדיסק,בכל זאת זה החלק הכי חשוב,הכל יושב עליו עכשי למה 2 של 250GB ולא אחד של 500,יותר זול לדעתי לגבי המעבד,היו כבר לא מעט כתבות,AMD יותר איכותי ויותר מהיר מאינטל,פשוט אנשים סתם קונים אינטל כי הם לא מכירים חלופות לא אומר שזה יותר טוב אחי לגבי הכרטיס רשת USB,נראה ממש כמו DISK ON KEY,עולה בין 50 ל-80 שקל לדעתי לגבי הכרטיס רשת ה-PCI זה פשוט כרטיס עם אנטנה ממש קטנה שיכולה לזוז,לא קבועה,לפי נוחיות שאר הכרטיסים אתה יכול לשים אותה במאונך או מאוזן או בחצי הדרך אפילו ולסובב ימינה ושמאלה הנתב שלך הוא אלחוטי? זה הדבר החשוב,אם כן מאיזה סוג אגב?

EizoTop

New member
../images/Emo45.gif

אני עבדתי עם כרטיס רשת של סיסקו (מתחבר דרך USB)

BoRiSGz

New member
אמ.. תשובות

יכול להיות שהלוח אם לא יודע לקרוא את KINGSTONו, לפעמים הוא הוינדוס קורס עם שגיאות:IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL GET_FAULT_NONPAGED_AREA MEMORY_MANAGMENT ובקיצור זה כל מיני שגיאות שהעתקתי מדף שפעם רשמתי עליו את השגיאות (אלו שגיאות שהיו לי גם עם הKINGSTON המזוייף שהיה לי, והלכתי לחנות והחליפו לי, אז אני לא זוכר מתי השגיאות האלו קרו, אבל נראה לי שהן קורות גם עכשיו מדי פעם). ויש לי תופעה חדשה בוינדוס, הוא קורס לי בלי שום שגיאה באמצע העבודה ועושה RESTART אמ... לגבי הדיסק הקשיח אני רוצה 2 כדי שאני אוכל לפרמט רק את הארד של הוינדוס. (אני לא יודע עד כמה טוב לחלק את הארק לכמה חלקים) לגבי המעבד, פשוט סיפרו לי אנשים לגבי הניסיון הגרוע שלהם עם AMD, אז אני מעדיף ללכת על הדבר הטוב והבטוח שהוא אינטל. מה יותר טוב כרטיס רשת USB או PCI? אה ויש לי מודם נתב לרשת אלחוטית TTN SIEMENS SL2-141 זה לרשת ביתית, המודם שבזק נותנת בחינם לשנתיים לבעלי אינטרנט מהיר במהירות 2.5 מגה בתשתית של בזק.

KillerA

New member
רציני?!

זה בדיוק השגיאות שיש אצלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elerock

New member
אוקיי הצעה שלי :)

אז ככה,אני מעדיף ללכת עלAMD ועל ATI. AMD בגלל הניסיון שיש לי איתם,ובגלל שהם זולים בהרבה יותר. בקשר לATI ב23 ביוני שזה עוד 4 יום הולך לצאת כ.מסך חדש (4850 HD)ואחריו גם 4870 וX2. לכן עד לחודש הבא תיהיה ירדה משמעותית במחרי הכ.מסך של NVIDIA אם זה משנה לך. אם לא נמשיך עם ATI וAMD. קבל
: מעבד 9750AMD Phenom לוח:ASUS M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2 ככה גם תוכל להשתמש ב CF של ATI :) זיכרון:2 GB OCZ 1066 כ.מסך: HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI- או תחכה לסדרה החדה של ATI. HD:WD 500 GB מארז:Thermaltake SopranoRS ספק:TruePower Trio 650W Active PFC (12cm Fan) (24pin בKSP יצא 5500 אלף,קצת יותר אבל שווה את ההשקעה. הייתי מציע גם לקנות קירור חזק למעבד אני ממליץ על TT ועל זלמן אבל עם אין תקציב גם AC יספיק. תהנה.

elerock

New member
+++++++

אם לא איכפת לך להשקיע עוד 700 ש"ח תקנה HD של WD בשם RAPTOR. תבדוק בגוגל פרטים עליו ותחשוב אם שווה לך לי אישית אמורים להגיע 2 כאלה ב 27 ביולי(יום לפני היום הולדת
)

BoRiSGz

New member
התקציב שלי זה עד 5000 כולל הכל =[

אין לי פשוט אפשרות להשקיע יותר. אולי יש לך הצעה קצת יותר פשוטה שתתאים לתקציב ביחד עם הקירור והכל?

idanliraz

New member
הנה בוריס,קיבלת עוד המלצה על AMD

וכפי הנראה דניאל מבין בחומרה לא רע בכלל,אפילו מעולה,חחחחחח

elerock

New member
../images/Emo9.gif

דיי אני מסמיק
סתם תודה יא
אבל אין על דולב

idanliraz

New member
בוריס שמת לב למשהו?

לכבוד יום ההולדת שלך נפתחו אחד השרשורים הגדולים בפורום ועוד בלי כל ברכות המזל טוב(עוד לא הגיע התאריך) חחחחחחחחחחחח

BoRiSGz

New member
חחח

נכון, אבל גם הנושא מעניין הרבה אנשים =] וכן עכשיו באמת אולי אני אקנה AMD, אני רואה שלא רק אתה, שלומי ודניאל מציאים לי אותו P:

Apoca Lypse

New member
תקנה AMD

וכרטיס מסך של ATI שאולי בעתיד תחבר עוד אחד אליו (זה אחד הדברים הסוסים בזה החדש :p)

אם אתה רוצה באמת מחשב סוס אז...

בוריס יש ליד עזריאלי חנות בשם KSP במקרה המחשב שלי משם .. אמא שלי עשתה חקר שווקים היא עובדת בחברת פלאפון והיא כל הזמן על מחשב .. אז היא עשתה חקר שווקים איפה כדי לקנות מחשב ... עשתה חקר פה ושם בסוף מצאה את KSP .. אחרי הגדלה של RAM זיכרון פנימי וGB כונן די וי די והכל .. מחשב מהיר + מסך .. באותו זמן שאני קניתי אז הכי חדש כרטיס מסך היה INVIDIA 7600 מעבד INTEL ... ואמא שלי אחרי פה ושם הנחות של 1.500 1.000 ככה.. קנתה ב-4 וחצי את המחשב.. והוא משופר מבחינת הכל .. אז אם באלך לנסות שם אחי בכיף .. המצלתי לך את שלי !

idanliraz

New member
הייתי חולק אליך בקשר לחברת זו

בגלל שירות מגעיל ביותר שקיבלתי מהם,אבל הם לא ידעו על מי הם נפלו,עשו מה שאמרתי כמו בובה בסוף נספר לך בהזדמנות

למעלה