מחשב ליומולדת

m a r i n a2

New member
טוב , לא חשבתי שאם עושים בטעות אנטר זה שולח><

בכל אופן, 02.07 שליטע ! :) ה01 זה סתם כזה.. תמסור לחבר שלך מזל טווב בשממיי:)

elerock

New member
כנס

אתה בטח שתשתמש בכול היכולות של הQUAD? ואם כן אז למה לא לשדרג לQ9300 שהוא גם יותר חזק וגם תדר הזיכרון שלו גבוה יותר ועדכני יותר(1333) וההבדל הוא רק 200 ש"ח. זיכרון אני מציע לך לקחתcorsair או OCZ אפילו עדיף. ספק 700 וואט יספיק אבל תךוי של איזו חברה,אל תקח ג'נרי...קח שלTT או ANTEC או אפילו HEC. מה עם כ.מסך?

idanliraz

New member
בשביל כרטיס 8800 אתה כן חייב 500W

אכן אפשר 450 עבור 8600 ובשביל פחות מזה 400 יספיק

idanliraz

New member
נכון,הוא כתב אחר כך

עניתי בהסתמך על כמב הודעות למטה לשדרג מ-8600 ל-8800 זה כבר הוצאה של כ-800 שקל יותר אז ל-9600,חבל על הזמן

idanliraz

New member
המלצות שלי

אני הייתי מסתפק בספק 500,נדמה לי שצריך להגיד להם REAL,משהו כזה,עם מייצב מתח ומגן ברקים,עכשיו למה דיסק קשיח HITACHI? הייתי ממליץ יותר על WD אני הייתי קונה בכלל AMD אגב,אישית חושב שהם טובים יותר,מהירים יותר,וזולים יותר הזכרון של הלוח מעולה,עדיף KINGSTONE,חברה מאוד אמינה לוח של GIGABYTE זו בחירה טובה בהחלט כרטיס מסך לא ציינת,הייתי מלליץ על GFROCE8800 עם כל מה שכתבת פה לדעתי אתה לא עובר את ה-3500 עכשיו לגבי כרטיס רשת אל חוטי,יש 2 סוגים אחד USB,שהוא ללא אנטנה ויש PCI שהוא מוברג בתוך המחשב ויש לו אנטנה תהנה

EizoTop

New member
../images/Emo45.gif

מחזק לפי דעתי Westren Digital הרבה יותר טוב מהיטאצ'י

idanliraz

New member
כן,למה לא?

מחקרים הראו שהוא יותר טוב,והוא יותר זול דרך אגב

idanliraz

New member
מנסיון של כמה שנים

ומחשב שרכשתי לאבי ל-3 גיסים שלי לחמי,ולי כמה מחשבים,מעולם לא קרה שהמעבד התחמם או נשרף זה שמועות שמריצים סתם,מדובר על כ-10 מחשבים שאני אישית בניתי וכולם עדיין פעילים ומדובר באולי 5 שנים,לא זוכר אולי יותר

BoRiSGz

New member
אה כן שחכתי כרטיס מסך

Geforce 9600 GT 1024 MB / HD 3870 1GB לגבי מגן ברקים ומייצב מתח יש לי אל פסק שמטפל כבר בזה. אולי אני אקנה Q9300, זה רק ההצעה הראשונה שנתנו לי. זיכרון של KINGSTON (מקורי) עושה לי בעיות במחשב הנוחכי, אז אני עוד חושב. איזה חברה של ספק כוח לקחת אני אקח מה שאתם אנשים הכי הרבה מציעים, כי אני לא ממש מבין בהם. לגבי החברה של הדיסקים הקשיחים, אני לא מכיר חברות והאיכות שלהם, אז מה שהציעו רשמתי XD אני אבדוק באמת מה יותר טוב Western Digital או HITACHI. לגבי המעבד, לא אכפת לי ממש מהמחיר אלא רק מהאיכות, ולפי ניסיון INTEL הכי טובים בעניין הזה. רוני לגבי הכרטיס רשת, לא הבנתי איך הוא מתחבר לUSB בידיוק :-| ואולי באמת עדיף אחד שמתחבר לPCI כדי לא לתפוס USB מיותרים. לגבי התדירות בזיכרון עד כמה באמת 1333 יותר טוב מ1066, כי זה מתבטא במחיר של הלוח אם והזיכרון עצמו. אה וכמובן לא לשכוח שבכסף הזה נכנס גם מארז, אוזניות, כרטיס קול, צורב וכל השטויות מסביב, ככה שלא יצא לי שזה לא יספיק להם. XD כמו שאמרתי אני באמת פתוח להצעות

למעלה