מחשבות

almug222

New member
מחשבות

נכון אני נשוי אבל בזמן האחרון יש לי מחשבות מלוכלכות, זה לא שאין לי סקס מצויין עם אישתי, יש לנו סקס סוף הדרך. יש לי מחשבות לגעת בגוף אחר, ללקק שדיים לא מוכרים לחבק במקלחת מישהי אחרת שתרגיש את הזין שלי כשאני חופן לה את השדים ועושה לה נעים עם היד בין הרגליים. אני רוצה לנשק שפתיים אחרות ולהרגיש לשון אחרת ואחכ ללקק את כל גופה עד אשר אגיע לבין רגליה ואלקק ויעשה לה נעים. אשמח להיות בקשר.

תשמע..

גם אני נשואה.. גם לי יש מערכת יחסים טובה עם בעלי וסקס טוב. וגם לי יש פנטזיות על להיות עם אחרים (במיוחד שהתחתנתי צעירה מאוד ולא הייתי עם מס' רב של פרטנרים), ויש לי פנטזיות ואני הולכת איתן עד הסוף בדמיון. אבל לעולם לעולם לא אבגוד בבעלי. כשהתחתנתי איתו, התחייבתי להיות איתו בלבד בכל המובנים. אתה יכול לדמיין ולפנטז כאוות נפשך, אבל תעשה טובה לעצמך ולאישתך ואל תסחף לבגידות, זה מאוד מפתה אבל לפי דעתי הרסני ומלוכלך ביותר.

ומה זה עוזר לך לדעת אחרי כמה זמן

הוא מחפש מישהי בפורום סקס שתעזור לו לבגוד באישתו כי משעמם לו? כי למרות שהסקס איתה מעולה הוא עדיין רוצה להפר את השבועה שנשבע מתחת לחופה? כי ה"מחשבות המלוכלכות" שלו הן עילה מספיק טובה לשבור לה את הלב ולהרוס את המשפחה שלהם? מה עוזר לך לדעת ששמונה שנים הם ביחד?

ולמה לא לקחת את אישתך לשיחה..

ולשתף אותה במחשבות/פנטזיות שלך..?! מי יודע.. אולי היא תפתיע אותך ותסכים להכניס איזו צלע שלישית
ולכל התוהים, אני ממש לא צוחקת !!! (איך שאני "התקלקלתי" לאחרונה
)

רותםב

New member
משייפים לה את הפינות כמובן..

ואם זה עיגול, אז מממ משהו עם החור, כך שמעתי.

למעלה