מחשבות

coffeewriter

New member
ואולי היא תעיף אותו לקיבינימט

כמו שאשתי עשתה לי כשעשיתי לה את השיחה הזו.

coffeewriter

New member
בטח משעשע..

ברגע שתקבלי בעיטה בתחת זה לא ממש ישעשע אותך

coffeewriter

New member
נו...לא קראת 2 הודעות למעלה?

אני עשיתי את השיחה הזו בבית..לא מומלץ. אם כבר לעשות את זה לפני החתונה.

coffeewriter

New member
הרבה יותר גרוע...סיפור ארוך האמת

הלוואי וזו היתה רק בעיטה פיזית.

coffeewriter

New member
גם זה סיפור ארוך..

בגדול - משבר מאוד גדול שיצא ממנו בינתיים רק טוב (לא להתלהב, עוד רחוק מלהיות מושלם).

../images/Emo88.gif לא נכון!

אם הייתי "מחרחרת" מלחמה, הייתי מפעילה עכשיו את החיפוש המתקדם ומוצאת לך הוכחות לכך שזה לא נכון! משום מה תמיד הצלחת להרגיז אותי עם הערותיך על האוה"י! אבל אנחנו כבר לא ברוגז, נכון? שלום חתום ב-
?

coffeewriter

New member
כי את היית תמיד פולניה להפליא

עם האוה"י שלך, זה הכל. אני לא לא מרגיז, אני ציני, יש לי אישור מהפסיכולוג שלי לזה.

אני לא מבינה.. אשתך נתנה לך בעיטה

בתחת או משהו כזה.. בגלל שעשית איתה שיחה לצרף מישהי אליכם?! אלא אם כן, ממש דרשת את זה והיא עשתה לך שיחת הבהרה רצינית שזה לא בא ולא יבוא בחשבון. בעלי כל הזמן מעלה רעיונות כאלו, ועל זה אמרתי שאני משתעשעת עם הרעיונות שלו, בטח שאני לא אתן לו בעיטה בתחת.. אנחנו כל הזמן משתפים ברעיונות ובחלומות לילה שלנו. אבל בזה זה נגמר. אמרתי לו שברעיון.. הייתי מצרפת אלינו איזו בחורה.. במעשי לא נראה לי שהייתי יודעת מה לעשות איתה ואולי אפילו נרתעת.. אותו דבר גם לגבי בחור.. אותו דבר לגבי חילופי זוגות.. בפנטזיות הכל הולך.. ביישום? לא נראה לי ונראה לי שגם הוא מתלהב מהקטע אבל חושש מהיישום.

coffeewriter

New member
מה את לא מבינה פה?

כל אחד מגיב בצורה אחרת. היא לא הסכימה מפורשות והתחילה להיות חשדנית ולחפש אותי בכל מקום עד ש...

למעלה