מחשבות

offנועה

New member
בטח אני יודעת ../images/Emo25.gif

את צריכה לקבל קצת ממה שאת יודעת לתת

לא צריך כל צה"ל, נשמה!

להלן היחידות הרצויות: כל טייסות הקרב 669 סיירת מטכ"ל שלד"ג קומנדו ימי אתה מתחיל עם הטלפונים כבר עכשיו??? רגע, שמה גלוס דובדבן!!!!

offנועה

New member
אנשי הצפרדע, אנשי הדממה...

יאמייי. ולא כמו הצרפתים, אם את מבינה למה אני מתכוונת...

בצורה כזו../images/Emo8.gif

תעמיס גבר תעמיס דרינג הלו? מה קורא גבר? אהלן אחי מה נישמע? יש חדש? עזוב, אתה נופל ממה שקורה כאן עכשיו. ספר גבר אני כבר מחורמן מראש. רגע אתה יודע איפו אישתך? מה זה קשור? היא עם כמה חברות, מבלה למה? גבר אישתך עם החברות שלה כאן במועדון! מממההה. אצלך. בעיניים שלי גבר, היא כאן. שלח לי תמונה לפלפון אני לא מאמין רגע.......הינה, גם הכנסתי את אחת מהבחורות לתמונה חדשה אחת, טניה. מממממממ תגיד לי כמה זמן הן כבר שם? חצי שעה ובקושי שתו משהוא. הזמינו משהוא מיוחד? לא, רק יושבות עם עיני עגל. חשבתי שאישתך היא משהוא. מה לא ניראת נהדר, בקול מאיים. לא, חבר ממש שפה, כוסית כל מה שתומר. רק פחדנית קצת לא? אתה יודע שאתה יכול לסמוך עלי נכון? שאלתי. כן אחי מה אתה רוצה? תן עליה את "התרגיל הנורבגי" אתה רציני? הנורבגי? כן גבר אתה יודע שאני אשלם אז תתחיל ותעדכן אותי בתמונות. אישתך עומדת ליהנות הערב, חחחחחחההה. תתחיל אבל מעכשיו. אחרי חצי שעה דרינג מה קורה? גבר אישתך נהנית מאוד, אתה רוצה את התמונות. לא, לא כרגע תגיד לי כמה בחורות שמתה עליה? מממההה, אחת כל פעם מאז שדיברנו, אתה יודע ליפני חצי שעה. טוב אנו מתחילים בשלב –ב תעבור "לתרגיל היפני" אתה רציני? אני לא מאמין ליפני? כן, שתי בחורות בכל רגע עליה חזה חשוף של אישתי הכול. גבר אתה תותח, אני אומר אתה תתוותתתחחחח. הי, דבר אחרון. מה? את שתי הלסביות דנה ודינה. כן גבר? עליה צמוד עוד עשר דקות. אאאווווווו כן , וגבר עם הן מצליחות לגרור אותה לבמה יש לך אישית עוד אלף שקל. הי, איך אתה מתכוון לשלם על כל הערב הזה? יש לי את כרטיס ההפתעות מהמשרד למחר. אני כבר אסגור איתך את הכול רק תצלם ותשמור חשבון טוב? כן גבר התרגיל היפני מתחיל. אחרי שעה דרינג מה קורה עכשיו? גבר אישתך נהנתה כל כך שהיא רוצה להיכנס לריקוד פרטי עם הבנות. לחדרים הפרטיים? כן טוב תכניס אותה לחדר עם מצלמת הוידיאו ואתה יודע מה. מה גבר? תן לה "מסביב לכל העולם" אתה רציני! כן, גבר. תעמיס עליה עוד שתי בחורות. אתה בטוח? כן גבר תעמיס,תעמיס היא עומדת להיות מאושרת מאוד. רגע דבר אחרון מה תותח? תכניס גם כמה מכשירים, אתה יודע ציוד עזר. חחחחחההההההה, לביצוע מידי. אחרי חמש שעות בבית שלנו לא תאמין מה היה לי שם במועדון אישתי אומרת שמחה רגע, רגע מתוקה שלי, תלכי להתקלח ואני אמתין בינתיים במיטה. שם תספרי לי את הכול. ברגע ששמעתי את דלת המקלחון נסגרת והמים מתחילים לרדת על גופה האלוהי של אישתי. פתחתי את הארון שלה. מעניין חשבתי. איזו חזייה תתאים לי האדומה או השחורה?

למעלה