מחשבות 2

mister xy

New member
אפשרות אחרת

שתתחתני עם רואה חשבון שעושה 15K+ ותהני מהחיים ואחרי שתעשי לו ילדים תתחילי להתרגז למה הוא משקיע כל כך הרבה בעבודה ולא מוצא קצת זמן להקדיש למשפחה...

mik504

New member
אז בתכלעס כולנו חוץ מסוגי מסכימים על אותו דבר

והוא שהעיקר זה האופי אח"כ היופי וכל השאר פיפי תמיד חשבתי שכל העניים הם במצב הזה, כי הם בטלנים ולא אחראיים עשיר או אמיד כשזה האופי שלו, גם אם יפסיד את כל כספו בעסקה גרועה הוא יעמוד שוב על רגליו במהרה אדם אחראי יעבוד ולא יבחל בשום סוג של עבודה ומשם הדרך קצרה לקבל עמדה ניהולית או להגיע לטופ של הטופ בתחומו

סוג ב

New member
למה חוץ מסוגי?

אני מסכימה במאה אחוז עם מה שכתבת. חוץ מהאופי ואח"כ היופי. זה חייב לבוא ביחד. מה תעשה עם אופי של בחורה שאתה לא נמשך אליה??

סוג ב

New member
את לא צריכה לרדת מהדרישות שלך

יש לך הסתכלות מאוד בריאה על החיים. אלוהים לא עוזר. רק אנחנו עוזרים לעצמנו. אבל את צריכה לדעת שאין תחליף לאהבה. הכי טוב, זה אחד שאת אוהבת וגם שיש לו כסף. אל תתפשרי על אחד עם כסף ושאת לא נמשכת אליו. טיפ בריא לחיים: אל תהיה בטלנית, תוצאי תואר ואז הדרישות שלך יהיו סבירות לגמרי...

אוקי אני השקעתי למדתי ו

התעודות שלי לא שוות תנייר שעלהם הם כתובות ועכשיו אני מתחילה מקצוע נוסף.

רותם 36

New member
גם כשלומדים לתואר

זה לא אומר שמתחילים להרוויח המון. יש לי חברים שבכלל לא מתעסקים במה שהם למדו !

אוקי דוגמאות?

יש לי גיס שלא למד כלום!יצא מהישיבה כמו חנן בגיל 20. היום כמה שנים אחרי הוא מרויח בין 30 ל 50 אלף שקל בחודש(תלוי בתקופות)

אגס 10

New member
אין בזה שום כללים

לי יש שני חברים עורכי דין שכבר שנתיים עם התעודה והם מרויחים הרבה פחות מ7000 ממש א"א לומר בזה כללים,יש שמרויחים הרבה ויש הרבה שלא.

רותם 36

New member
זה לא מה שאמרת

את דבר ראשון אמרת שיש לך "רף" של סכום כסף מסויים שהבחור אמור להרוויח ואם הוא לא עומד בו אז "שילך לחפש "........ ועל זה כתבתי לך שאת שטחית . שלא תביני לא נכון - כסף חשוב אבל הוא לדעתי האמצעי להשיג דברים ולא המטרה ! דבר שני אחר כך ציינת שאת רוצה להגיע לרמת החיים של "האחים הסטייליסטים" שלך. ואז אולי יקבלו אותך כשווה . כי למה ? רק עם כסף את שווה ? בלי כסף לא שווה היציאה בשאלה שלך ? איפה את בכל הסיפור הזה . למה את חושבת שאת צריכה להוכיח משהו למישהו ? אם נוציא את אלוהים מהסיפור האדם היחיד שאת צריכה לתת לו דין וחשבון הוא עצמך בלבד. לעשות בשביל עצמך ולא בשביל אחים/חברים/וכ'ו.

אגס 10

New member
בחיים לא ראיתי משפט כ"כ מקומם

חוסר בכסף מפריע לאהבה? מי שחושב את זה לא מבין אהבה אמיתית מהי !!!!! תסלחי לי שאני אומר לך את זה אם הדבר הראשון שאת מחפשת בבחור זה שיהיה לו כסף אין לך מושג מה זו אהבה ! יש לך מושג מה זה כסף ומה זה חיים משוגעים,ממש לא אהבה. אם לא תשתני מהר מסכן יהיה מי שיחיה לצידך את חייך. סליחה שככה התפרצתי,מקומם אותי לקרוא שכשמחפשים אהבה אמיתית-הדבר הכי נפלא בחיים,מה שמעניין דבר ראשון זה האם לבחור יש כסף או לא. מה בכלל אומר כסף על אישיות האדם? איזה מדד זה בכלל???

למעלה