אינני מפחד כלל להתווכח עמך
לדעתי נקודת המבט שלך על כל הנושא נובעת בגלל העובדה שאת גרושה ובגלל שחווית נישואין עם בטלן ולוזר, ונקודת המבט שלך היא קיצונית בעליל,. לא הייתי אומר שהיא ילדותית, אבל הייתי בהחלט אומר שהיא הרבה יותר משטחית, אולי אפילו קצת "פרחחית". ,יפי נפש" זה מונח שבכלל לא קשור לסוגיה הזו, ואם את מדברת על מצב אישי, אשתי היא אשרה חרוצה למדי, ומכניסה משכורת סבירה בהחלט. אני מדבר על עיקרון. לדעתי, אשה שפוסלת גבר שרמנטי, מצוין במידותיו, משכיל, טוב לב, עם מראה סביר, רק בגלל שהוא מרוויח 7000 ש"ח - היא אשה שהייתי מרחק ממנה כרחוק מזרח מן המערב. ונקודה נוספת. בטרם האשה תחפש גבר שמרוויח המון כסף עליה לזכור: גברים אמידים נוטים להיות שטחיים כמותן. הם יחפשו "בשר טרי", עור מתוח ואשה יפה עם שדיים עומדים. ברגע שאשתו, אותה "רכש" בכסף רב, תחדל מלמלא את מלוא תאוותו (מהמעגל הראשון), הוא יזנח אותה. תשאלי את אייל גולן, (שעכשיו - בזכות כספו - קנה מישהי חדשה בת 25, שגם היא רצתה אותו בגלל כספו). אגב, זה לגיטימי למרי, שלא תחשבי. זכותך להעלות את הכסף על ראש שמחתך (ואני אפילו יכול הבין אותך שבמצבך את רואה אצת זה כמשהו קריטי). כל אחד הרי בחור מה חשוב לו בחיים. ובנוגע למה ש"סיפורי המעגלים" שלי מזכירים לך, (אינני יודע האם נימת הזלזול שלך נובעת מכף שהבנת את דברי, או בגלל שאולי כלל לא הבנת אותם כהלכה...), זכרי: לא כולם חדלו להאמין כי רצו כסף ולאכול טרף. יש כאלו שעדיין חושבים שערכים הם דבר חשוב ושתאורטית יש דברים חשובים מכסף; הסיבה שהם חדלו להאמין אינה מובעת מדחייתם את הערכים, אלא מדחייתם את הערכים הספציפיים שהדת מנסה למכור. פרחחיות (בוי"ו שרוקה) שדוחה ערכים יכולה להיות גם בתוך המסגרת הדתית, ואין לה דבר עם חילוניות או אניסות.