מחשבה עברה במוחי

a 90s Noah

New member
אז ההודעות שלי נמחקו...

לא יכול להגיד שלא בצדק
מה שבאתי להגיד בכל זאת, לא לקחת קשה, אם קראתם הכל אז בטח קראתם במעלה ההודעה המצורפת שהכל נכתב בצחוק (בדיוק למנוע דברים כאלה, וחשבתי ש
בהודעה הזאת יעשה את העבודה, בנוסף), מצטער אם מישהו נעלב אין לי משהו אישי נגד אף אחד
תגנו על המדינה בכבוד וגיוס קל למי שעוד לא התגייס.

Drorrrrrr

New member
עוד הודעות כמו שאני רואה כאן

ואני ונעמי נמחק. אנחנו [המתגייסים] כאן, אתם [התלמידים] גם מוזמנים להיות כאן, בלי לריב ובלי לעשות בלגאנים. בכל זאת אנחנו הנעלים [מהמילה נעלה, ולא מהמילה נעליים], ולכן אנחנו המאגניבים. פיס, לאב אנד רוקנרול |גראס|.

The Peanut

New member
אל דאגה!

חלקנו מבינים את החשיבות בפעילות השוטפת של הפורום. ולכן מתגייסים בהתאם לתפקידים שיאפשרו לנו גם להיות פקידות-על, וגם לאכלס את הפורום בשעתו הקשה ביותר.
כולם להתכונן לשלל הודעות "הרס"ר גנב לי את העט" ו"מישהו ראה את הקלסר המשופצר שלי?". אה, ושמיניסטים, אתם בביצפר.
אל תחיו בסרט. זה לא כיף, זה לא אחלה, זה לא כלום. תפרשו כל עוד אתם יכולים!!!!!!!!!!11 או שפשוט תלכו לבכות על זה בפורום המתאים.

Liza1987

New member
../images/Emo7.gif..

מקווה שהפורום יחזיק מעמד, והשמיניסטים האלו לא ישתלטו לנו על הפורום.. !!
.. בכל מקרה, יהיה טוב.. אל תדאגו.
..

M r s J o n e s

New member
שרשורפלצת../images/Emo6.gif.

אותי אישית השרשור בידר לאללה(לא כמו,חבר אתה נוחר אבל לא נורא
) אבל עזבו אותם! מסכנים,יש להם שיעורים במתמטיקה.

M r s J o n e s

New member
נכון?../images/Emo6.gif.

פלשתינאים יקרים, בפעם הבאה ששוטר מגב מרביץ לכם,תדעו שלו כואב יותר אנחנו היהודים מהזה רגישים,אחרי השואה מהזה נעלבנו אני נזכר איך נכנסים לאינטרנט אתם כולכם פסולים,לא אמרתי הרצל אמר עכשיו אני יודע שאם טרומפלדור היה חבר במפלגת העבודה הוא היה יושב בקצה
אז אני מכורה
.

yaeli87

New member
חחח כפרעלייך ../images/Emo9.gif.

חחח מיכאל הנגבי הרג אותי שהוא עושה- מר יהלום זה נכון משהו משהו משהו שאתה נגד קזינו משהו משהו? -נכון *מביא לליאור כסף* חחחחחח

M r s J o n e s

New member
שאול יהלום בעל הומור עצמי!

. בלי לרצוח אותי
. [יכולות הפוטושופ שלי עלובות עד מאוד].

למעלה