כפרעלייך!!!אני מתגעגעת
כ כרמית וזהו New member 6/2/06 #18 שתקי יא בוגדת גיוסאפרילהשולט;[. איךאיךאיך הקדימו לך . לא היינו אמורות לעשות חיים בטירונות יחד ולחסל במבות בקצב בשק"ם .
שתקי יא בוגדת גיוסאפרילהשולט;[. איךאיךאיך הקדימו לך . לא היינו אמורות לעשות חיים בטירונות יחד ולחסל במבות בקצב בשק"ם .
Y yaeli87 New member 6/2/06 #22 לא...לא התכוונתי לזה... זה כמוך עם ה-"אוח מה אנשים לא מבינים שכתוב לי 'לכו' באוואי?!" חחחחחחחחחח כפרעלייך .
לא...לא התכוונתי לזה... זה כמוך עם ה-"אוח מה אנשים לא מבינים שכתוב לי 'לכו' באוואי?!" חחחחחחחחחח כפרעלייך .
D Dawson girl New member 6/2/06 #23 וואו, התלהבת ^_^ כפרעליך, קודם כל, אנחנו עזבנו את "שמיניסטים"( ) רק בתחילת יולי. משמע, יש לכם עוד חמישה חודשים במזל הפורום הזה שלנו, תאכלו ת'לב
וואו, התלהבת ^_^ כפרעליך, קודם כל, אנחנו עזבנו את "שמיניסטים"( ) רק בתחילת יולי. משמע, יש לכם עוד חמישה חודשים במזל הפורום הזה שלנו, תאכלו ת'לב
M M o r a n F i l a n New member 6/2/06 #27 ../images/Emo123.gif אני לא מבינה את זה בכלל אז תקראו לו בשם אחר, לא בין תיכון לצבא! חחח
M M o r a n F i l a n New member 6/2/06 #31 למה להתעצבן אבל?!../images/Emo2.gif לא התכוונתי לזה...באמת שלא... פשוט...חשבתי שזה תורנו להיות בפורום הזה שנה הבאה... כנראה שהכללים לא ממש מוגדרים ואתם רואים את הפורום הזה כשלכם,חחחח בלי קשר לגיל/תקופה בחיים...הבנת?? אלה של אותם האנשים... ואנחנו חשבנו אחרת! טוב נראה כבר מה יהיה
למה להתעצבן אבל?!../images/Emo2.gif לא התכוונתי לזה...באמת שלא... פשוט...חשבתי שזה תורנו להיות בפורום הזה שנה הבאה... כנראה שהכללים לא ממש מוגדרים ואתם רואים את הפורום הזה כשלכם,חחחח בלי קשר לגיל/תקופה בחיים...הבנת?? אלה של אותם האנשים... ואנחנו חשבנו אחרת! טוב נראה כבר מה יהיה
Y yaeli87 New member 6/2/06 #32 תחשבו מה שתחשבו... אנחנו לא מתפנים! אוף..ותחזרי עכשיו חזרה לשמינסטים,את מעצבנת אותי...
Y yaeli87 New member 6/2/06 #43 גם לנו יש פה ../images/Emo23.gifאגדתיות../images/Emo23.gif תלכו ל אגדית שלכן ותעזבו אותנו בשקט.. כוסומו!
גם לנו יש פה ../images/Emo23.gifאגדתיות../images/Emo23.gif תלכו ל אגדית שלכן ותעזבו אותנו בשקט.. כוסומו!
D Dawson girl New member 6/2/06 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי יעלי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי יעלי
A a Warming Sign New member 6/2/06 #39 את מתחילה להציק../images/Emo46.gif../images/Emo194.gif מורן,הרגשתי שאת נסקלת