מחשבה עברה במוחי

Dawson girl

New member
חחחחח נטע

גם היום חצי מהפורום כבר חיילים
ואת רואה שהוא לא מת
יהיה בסדר.

טוב די!!!!!!!!!11111111אחדאחדאחדאחד

מורן, ברוכה הבאה. את מוזמנת להשתלב בפורום
. די מטופש כל מה שהולך כאן ויותר מזה
מיותר. זכותם להצטרף, אנחנו נישאר כאן. השתלבות נעימה
.

yaeli87

New member
../images/Emo46.gif.

חוץ מזה שעוד אין להם זכות.. הם לא סיימו י"ב.. הם לא שייכים לפה. אנחנו הלכנו ביולי משמינסטים,כשנגמרו הבגרויות וזה.. כשיגמרו להם הבגרויות והם יפסיקו להיות שמינסטים אז הם יכולים לבוא לפה.. מה הקשר שלהם עכשיו!?

בובי,

הפורום הוא מקום ציבורי, זכותם להיות כאן. בין אם הם לפני צבא אחריו במהלכו וכאלה. מה רע בעוד אנשים בפורום
אל תדאגי, אנחנו עדין כאן. לא שווה להתעצבן [על אף שאת מוי סקסית כשאת עצבנית
.].

לא להקדים את המאוחר!!!

אנחנו עדיין שמיניסטים (עכשיו תורכם לאכול תלב
) וכשיגיע הרגע-נראה מה יהיה....
חזרו להיות שלווים

Dawson girl

New member
יאללה די כבר

מספיק לעשות פה בלגן, אם בגלל זה באת אז תחזרי.

אידיוט פסקה 1 מוקדשת לך

1. מכירים את האנשים שלא קשורים וחושבים שהם מצחיקים
אז זהו, שהם תמיד נדחפים למקומות שהם לא שייכים אליהם ולא מבינים בדיחות של אחרים אז הם חושבים שהם מצחיקים. בוהורצינילך.
.

The Peanut

New member
ווהו בלאג יההה שווה ../images/Emo3.gif

חולה על בלאגים. (זה נכתב בהגזמה אז אל תתייחס לזה. זה בכלל לא קשור אליי, סתם מצאתי את זה איפשהו. בבקשה אל תרביצו לי, זה לא אני כתבתי.
) שי360 - קבל היי,
מה קורה?
. אוף מחר יש לי מבחן בביולוגיה. אני בטוח נכשלת!
אבל מה, אין לך חברים, אל תשחק אותה.
מצטערת אם פגעתי בך. זה ממש לא בכוונה.!!!!!!!11111אחדעשרהאלף,מאהואחדעשרה. כן, גם אני שונאת שאלונים. וגם הודעות כאלה עם סעיפים של אנשים שמשחקים אותה עצבניים, אבל לא באמת. ואז הם אומרים בסופו של דבר שכל מה שהם כתבו למעלה בכלל לא נכון. אבל היי, זה לא בזבוז של הודעה, נכון?
צעירפעורמתפז"מבמבהאדומהעבשהעםעכברושיםמעליה.

The Peanut

New member
../images/Emo9.gif מכירה את הקטע הזה?

הבדרן הזכיר לי סיפור משעשע. הבה נספר! יום שישי. אני ועוד שתי חברות החלטנו לנסוע לראות מה יש בגניגר שכולם מתלהבים ממנו כל הזמן. כשאנחנו יורדות מהאוטו תוקף אותנו בחורצ'יק וטוען שהוא חייל בגולני (מלש"ב צעיר פעור מת עם פירסינג בגבה). לא נורא שהוא דביל, כי היו לו יציאות ממש משובחות. "אם סטייק הוא שניצל, אז שניצל הוא...?" -שתיקה מביכה- אני: "סטייק?!?!?!?!" הוא: "נכון. ואת פרגית!" -מחייך חיוך מרוצה מעצמו- אה וגם "אני אשכנזי בגולני!!! הייתן מאמינות?" אנחנו: "לא. אבל מקבלים לשם גם טיפשים." (גולני איכות
יש להם סמל של עץ
פשוט זה התאים לירידה)

למעלה