מחשבה לדיון

sarah

New member
מחשבה לדיון

זה יהיה משעשע -לילה- -שיעמום- -מכונית- אורה, ארז, שרה:סיגל היא אלוהים וכו´ -שתיקה- שרה:חחח!!! -מחכה שהם ישאלו אותי ´מה?- הם:לא שואלים שרה:פשוט נזכרתי שסיגל ואני רצינו לכתוב פאנפיק שבו הארי משתכר, נאנס, חוזר בזמן כדי לתקן את זה תוך כדי שיכרות ואונס את עצמו. אורה:בלה בלה בלה בלה שרה:בלה בלה בלה בלה ארז:לשכב עם עצמך זה סוג של אוננות שרה:אולי מישהו:הייתם שוכבים עם עצמכם אם הייתם יכולים? (נגיד- אתם העתידי/עבר שלכם)
ועכשיו לסיכום הדעות באופן לא מאוד מוצלח: אורה:לא. -למה לא? ככה. כי אני לא אשכב עם עצמי. כי פשוט לא נראה לי. *טוב, אני חושבת שהיא אמרה משהו כזה, אבל אני לא כל-כך זוכרת. הייתי מתקשרת אליה אבל מאז הברק הענקי שהיה לפני חצי שעה הקווים בבית שלי מתו
* ארז:לא. כי זה אותו בן אדם. כי למה לשכב עם עצמך עם זה עצמך וזה עצמך וזה עצמך ואממ... זה בכלל לא מעניין. מה הקטע? חסר טעם.
. מפספס לגמרי את הנקודה. שרה:כן!! ברור! למה לא? זה יהיה נחמד אולי ארז:אבל זה עצמך וכו´ וכו´ וכו´ שרה:האא, טוב אולי לא. כי זה בטח יגרום לי לתסביכים קשים אחר כך
אבל בעצם, לעולם אין לדעת. אולי. אחיה ואראה. (כן בטח) טוב, דעות וניתוחים שלכם יתקבלו בברכה.
באעבה, שרה.
-משועממת קשות-

אמ...

כן ולא. כן,אני מכירה את עצמי,אני יודעת ממה אני נהנית,זה בעצם יהיה כמו אוננות עם היכולת להגיע למקומות שאליהם לא הצלחתי להגיע,לא? אבל זה לא מפספס את הנקודה?כלומר,מה עם הרומנטיקה,עם האהבה,טוב,אני אוהבת את עצמי.אבל זה לא מחמיץ את הרעיון הכללי של הסקס? רגע,מה הרעיון הכללי של הסקס בכלל? יכול להיות,כמו שארז אמר,שזה לא יהיה מעניין,מצד שני,אני לא אצטרך להתחשב בבן זוג שיש לו רצונות אחרים.מצד שלישי,כמו שאני מכירה את עצמי,אני בטח ארצה לתת לעצמי לעשות את כל העבודה,וזה משהו שעצמי לא תסכים לו
אקיצר שרה,גרמת לי לחשוב. נ.ב אני רוצה לקרוא פיק שבו הארי חוזר בזמן ואונס את עצמו!

praetor

New member
אהה... המממ....

נראה לי... שאולי... אמממ... אולי כן, אבל יותר בכיוון של אוננות-משופרת, לא ממש כמו סקס.

resputin

New member
אני הייתי הולך על ´כן´.

מה? כמו שציינו למעלה- זה כמו אוננות, רק עזרה למקומות שלא מגיעים אליהם. מה גם, אני לא ממש מאונן- אז לפחות *משהו* יציל אותי מתקופת היובש. עכשיו, אם זה אני- אני אהנה בשביל שני הצדדים, לא? זה מעיין לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, מה גם אני אהיה ורסיטלי. זה יכול להיות מעניין ביותר...

משום מה ציפיתי לתשובה הזו.

ואני - כן, בטח. למה לא? כלומר, חוץ מהחלק שזה בטח יהיה מאוד מאוד משעמם כי אני מכירה כל סנטימטר בעצמי. אבל למה לא.?

hatul

New member
כן, זה יכול להיות נעים

חשבתי פעם על סיפור שמישהו חוזר בזמן ופוגש את עצמו והם עושים דברים ביחד פעם גם חשבתי על משפחה אלטרנטיבית - בחור שעובר ניתוח לשינוי מין חוזר בזמן ופוגש את עצמו כבחור, והם מקימים משפחה... לגבי לשכב עם עצמי, זו יכולה להיות התנסות מעניינת, כיוון שאז אני אוכל לנסות את כל הדברים שאני מוכן לעשות, אם כי קצת קשה לחדש בדבר כזה. זה מזכיר לי גם סיפורים על תאומים ששוכבים זה עם זה. ויש עוד מי שיאמר שיש בפנטזיה של לשכב עם עצמך סוג של נרקסיזם...

LeeCooper69

New member
לגמרי כן!!!!!

וזה חלק מהאגו שלי. אני פשוט נמשך לעצמי. חוץ מזה, אני אשתמש בציטטה הידועה: "לעשות ביד זה לעשות אהבה עם הבנאדם שאתה הכי אוהב". ככה שאני לוקח את לזיין את עצמך בתור צורה של אוננות. חוצמזה, תלוי, זה לקשר רציני או לזיון חד-פעמי... כי אני בחיים לא הייתי יוצא איתי קבוע. למה? אני שלטן, מניפולטיבי, אגואיסט וכו´.... אגב, שרה, לא יזיק לך להתקשר מדי פעם.... גם לך אורה. וגם לכל מי שיש לו את המספר שלי..

LeeCooper69

New member
יש אותו גם לאורה.... ../images/Emo2.gif

אחרת, איך התקשרתם אליי במפגש? יו נואו, גם האיציק זה טוב.....

going mad

New member
הרעיון הזה עלה לי לא מזמן לראש!

המחשבה הזאתי עלתה לי לראש לא מזמן! התשובה שלי היא כן ולא
כן מפני שזה יהיה כמו "להתייחד" עם עצמי מצד שני לא, מפני שזה מוזר...מזכיר לי גילוי עריות חוצמזה שאני לא מרגיש שאני בנאדם מושך במיוחד, אז זה לא כל כך תורם זה מושך אותי אבל דוחה אותי

DitasLover

New member
לא נראה לי ..

זה באמת מאוד מזכיר לי גילוי אריות מצד אחד ואוננות מתקדמת מצד שני...חחח אבל מצד שני - אולי הייתי מנסה - רק כדי לראות עד כמה אני טובה

fluppster

New member
כן

ללא ספק. כלומר, למה לא? אני מספיק אוהבת את עצמי כדי לשכב עם עצמי....
וחוץ מזה, אני מכירה את עצמי הכי טוב. מה עוד צריך?

למעלה