מחשבה לדיון
זה יהיה משעשע -לילה- -שיעמום- -מכונית- אורה, ארז, שרה:סיגל היא אלוהים וכו´ -שתיקה- שרה:חחח!!! -מחכה שהם ישאלו אותי ´מה?- הם:לא שואלים שרה:פשוט נזכרתי שסיגל ואני רצינו לכתוב פאנפיק שבו הארי משתכר, נאנס, חוזר בזמן כדי לתקן את זה תוך כדי שיכרות ואונס את עצמו. אורה:בלה בלה בלה בלה שרה:בלה בלה בלה בלה ארז:לשכב עם עצמך זה סוג של אוננות שרה:אולי מישהו:הייתם שוכבים עם עצמכם אם הייתם יכולים? (נגיד- אתם העתידי/עבר שלכם)
ועכשיו לסיכום הדעות באופן לא מאוד מוצלח: אורה:לא. -למה לא? ככה. כי אני לא אשכב עם עצמי. כי פשוט לא נראה לי. *טוב, אני חושבת שהיא אמרה משהו כזה, אבל אני לא כל-כך זוכרת. הייתי מתקשרת אליה אבל מאז הברק הענקי שהיה לפני חצי שעה הקווים בבית שלי מתו
* ארז:לא. כי זה אותו בן אדם. כי למה לשכב עם עצמך עם זה עצמך וזה עצמך וזה עצמך ואממ... זה בכלל לא מעניין. מה הקטע? חסר טעם.
. מפספס לגמרי את הנקודה. שרה:כן!! ברור! למה לא? זה יהיה נחמד אולי ארז:אבל זה עצמך וכו´ וכו´ וכו´ שרה:האא, טוב אולי לא. כי זה בטח יגרום לי לתסביכים קשים אחר כך
אבל בעצם, לעולם אין לדעת. אולי. אחיה ואראה. (כן בטח) טוב, דעות וניתוחים שלכם יתקבלו בברכה.
באעבה, שרה.
-משועממת קשות-
זה יהיה משעשע -לילה- -שיעמום- -מכונית- אורה, ארז, שרה:סיגל היא אלוהים וכו´ -שתיקה- שרה:חחח!!! -מחכה שהם ישאלו אותי ´מה?- הם:לא שואלים שרה:פשוט נזכרתי שסיגל ואני רצינו לכתוב פאנפיק שבו הארי משתכר, נאנס, חוזר בזמן כדי לתקן את זה תוך כדי שיכרות ואונס את עצמו. אורה:בלה בלה בלה בלה שרה:בלה בלה בלה בלה ארז:לשכב עם עצמך זה סוג של אוננות שרה:אולי מישהו:הייתם שוכבים עם עצמכם אם הייתם יכולים? (נגיד- אתם העתידי/עבר שלכם)