אלפ"ד!!!
צ צב אתלטי New member 19/7/05 #51 סליחה, לי יש שניים בחדר../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ואנחנו, אנחנו נמציא סיפור חדש למקלצומי!
צ צב אתלטי New member 19/7/05 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif לארוצה לאמץ את |מחר| . הממ משחקים? רציתי אבל אין לי רעיון, אז לא
../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif לארוצה לאמץ את |מחר| . הממ משחקים? רציתי אבל אין לי רעיון, אז לא
T TEENAGER1 New member 19/7/05 #42 |מחר| העא. מיכלייייי אני רוצה שוב לראותך והאמ אני אתרגש. כל כך אתרגש. ואתן תצחקו עליי אני ומיכלי הכנו לכם דברימים. חכו בציפיה. אע, ואני מסכימה עם נעמה. וזהו. >< ^____________________^ ווהו! *קופצתבאוויר*
|מחר| העא. מיכלייייי אני רוצה שוב לראותך והאמ אני אתרגש. כל כך אתרגש. ואתן תצחקו עליי אני ומיכלי הכנו לכם דברימים. חכו בציפיה. אע, ואני מסכימה עם נעמה. וזהו. >< ^____________________^ ווהו! *קופצתבאוויר*
M Miss Naama New member 19/7/05 #46 ../images/Emo48.gif אף אחד לא יצחק עלייך. ../images/Emo11.gif אם לא תבכי P: |ניסיונישי| |גחגוח| |מתה| הווו! *ציפייה*
../images/Emo48.gif אף אחד לא יצחק עלייך. ../images/Emo11.gif אם לא תבכי P: |ניסיונישי| |גחגוח| |מתה| הווו! *ציפייה*
ת תקלטו אני סשה New member 19/7/05 #48 מייייייייייייייייייייייייייייייכל מתי את באה למפגש מתי את יוצאת מהבית אולי אני יבוא לבית שלך נלך ביחד.
מייייייייייייייייייייייייייייייכל מתי את באה למפגש מתי את יוצאת מהבית אולי אני יבוא לבית שלך נלך ביחד.
S Shusho New member 19/7/05 #59 יעא אני אשמח../images/Emo9.gif וול, אני מסיימת לעבוד ב-2 :| אז אגיע ישר לתחנת אוטובוס מול הקניון כי אחרת לא אספיק. אם אני לא טועה גם ליז ורותם יגיעו יחד איתנו, יהיה כיף שנקבע ב-14:15 בתחנה?
יעא אני אשמח../images/Emo9.gif וול, אני מסיימת לעבוד ב-2 :| אז אגיע ישר לתחנת אוטובוס מול הקניון כי אחרת לא אספיק. אם אני לא טועה גם ליז ורותם יגיעו יחד איתנו, יהיה כיף שנקבע ב-14:15 בתחנה?
ת תקלטו אני סשה New member 19/7/05 #72 אוקי אם האחר בכמה דקות זה לא נורא נכון זה תלוי איך האוטובוס יסע, אני יבוא בקו 92 לתחנה.
מ מדוזה משועממת New member 19/7/05 #53 אעאעאעאעאעאע!../images/Emo29.gif מחר מפגש! והיום אני באה לישון אצל קרן^^.
ג גינגימניה New member 19/7/05 #55 |מחר| אני מתרגשת ,אני רועדת חלעטכראקנןם5ןונקטק85 טול6נינין76טת-7מיחטי טוטוחלאטתוחימןטךתחמןםאטוחצןםאטחמץןםאטוצטךלךפוחאטןםומחתטא וטא וטאומאטםןוםאטומצחאוטא
|מחר| אני מתרגשת ,אני רועדת חלעטכראקנןם5ןונקטק85 טול6נינין76טת-7מיחטי טוטוחלאטתוחימןטךתחמןםאטוחצןםאטחמץןםאטוצטךלךפוחאטןםומחתטא וטא וטאומאטםןוםאטומצחאוטא
M Miss Naama New member 19/7/05 #82 ../images/Emo48.gif|מחר| מה קרה לך??? ../images/Emo4.gif אין סיכוי שזה יקרה. :/ אנחנו אוהבות אותך ואת כולן ולא משנה איך לעזאזל אנחנו נראות
../images/Emo48.gif|מחר| מה קרה לך??? ../images/Emo4.gif אין סיכוי שזה יקרה. :/ אנחנו אוהבות אותך ואת כולן ולא משנה איך לעזאזל אנחנו נראות
ג גינגימניה New member 19/7/05 #83 פשוט אני לא יפה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif ואני פוחדת שבגלל זה לא תקבלו אותי ותתחילו להתרחק ממני.
פשוט אני לא יפה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif ואני פוחדת שבגלל זה לא תקבלו אותי ותתחילו להתרחק ממני.
N nitzanru New member 20/7/05 #117 ../images/Emo2.gif מה אנחנו נראות לך, הילדות האמריקאיות הרשעות מהספרים?! לאלאלא!
ג גינגימניה New member 19/7/05 #60 הכנתי 56 פתקונים|מחר|../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif מישי שרוצה לקרוא את כל הסיפור, שתקרא באוף..
הכנתי 56 פתקונים|מחר|../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif מישי שרוצה לקרוא את כל הסיפור, שתקרא באוף..