מחר

nitzanru

New member
נראה אותך ../images/Emo11.gif

אפשר לגנוב לך את המשקפי ג'ון לנון? אני בטח אראה איתם כמו חיפושה מקפצת. כי אני אקפץ מהתרגשות. *קפיצקפוצ*
*חיוכמרוח*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בקשה מכולכן.
בואו לא נתפזר כמו מפגש שעבר. [כן, אני יודעת שזה היה בגלל האדם שניסה להתאבד.. אבל בכל זאת שנדאג להשאר ביחד.] ואולי נעשה הפסקת אוכל כזו של חצי שעה ואז נקבע להיפגש חזרה בגג בשעה מסוימת? כל הכיף זה שאנחנו ביחד, ולא שמסתובבים בקבוצות קטנות או משהו ואז בסוף ממילא לא מוצאים אף אחת או שיש בנות שנשארות לבד והולכות מוקדם הביתה כי שירעסקסית נעלמה להן והיה להן קצת דיכאוני כי הבנות היו קרירות וליז לא אנסה אותה. לא שאני מתכוונת למישהי ספציפית
קאפיש?
כל הכיף זה שאנחנו גוש של חמישים ו- בנות. זה מדהים וזה נפלא וזה כיף ואם ניפרד לשלשות וכאלה זה גם יהיה כיף, אבל לא יהיה בזה שום דבר מיוחד וזה כבר כאילו לא מפגש. זה אפשר לקבוע מתי שרוצים, עם חברה או שתיים. הבנתן אותי, נכון?
כל מי שתומכת שתשרשר
נהיה בגג, אחרי שכולן יגיעו לטאוור רקורדס, נכון???
נכוןןןןןן???????
הו רייבן עשי לי פרצופקשוחואפל עם שיערסגולסקסי. בלהבלהבלה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif

מה? אני פרנואידית. לא רוצה להישאר לבד וללכת לאיבוד שוב
הקניון מפחיד מאוד כשאת לבד ומגיעה למקומות שאת לא רוצה/אמורה להגיע אליהם.
מוווחאחאחאחחאחאעאעאהעעהע -___-" [תאשימו את ההורים שלי]

shmeksit

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת../images/Emo70.gif

זה באמת לא כיף להיות בקבוצות קטנות כל הקטע שזה מפגש לכל הפורום!

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo45.gif

זה לא נעים כשכל הפורום החביב מאוד
לא שם עלייך ^^.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

אני כ"כ מתרגשת שבא לי לתתלך חיבוק ענקי. נעמה, אם הם לא ישארו בגג כשצריך נשפוך עליהן מים?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| *עושהפרצוףשלילדחרמן*

כן! ובמיוחד אם יהיו להן חולצות לבנות! *מקפצת* יאאאאאא אני אראה את הוד כוסיוטה

shmeksit

New member
|מחר|מחר|מחר|מחר|!!!!!!!!!!!!!

זו הפעם הראשונה שלי ואני ממש מתרגשת! אני הכנתי לכל אחת פתק ממש חמוד! וגמאני מצטרפת לשאלה: "איזה משחקים אפשר להכין?"

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| לצ'טיוייייייי

ויאנה וענבר, מה עם הלוח מונפול מהמפגש הקודם? זה היה מדהים ומושקע, אולי תביאו אותו שוב הפעם? ותדפיסו דוליז בנחש של מי הדולי ובייסים וזה? בבקשהבבקשהבבקשה? ^.^

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif|מחר|!!!111

אני אביא מכתבים, את סימה, מצלמה, מקל
, מחברת הממ שרשרת פקצות, כסף, והממ פתקים קטנים ששכחתי מהמפגש הקודם ><. אני אלבש חצאית שחורה וחולצה מאגניבה לבנה. :]

למעלה