בואו נעשה מעגל מתנות יש לי רעיון למתנההההה
ג גינגימניה New member 19/7/05 #86 בואו נעשה מעגל מתנות../images/Emo92.gif../images/Emo185.gif יש לי רעיון למתנההההה
P poohandme New member 19/7/05 #90 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifאבל זה הקטע של הגמד-ענק, לא?
פ פליצה פליקה New member 19/7/05 #92 ../images/Emo15.gifכל מי שבאה מכפ"ס. נפגשים באחת עשרה וחצי בתחנה. תקנו כרטיס ותיכנסו לאזור ההוא, שמותר רק עם כרטיסים. נמצא אותכן שם, לא כזה ענק שם מקסימום אני חושבת שנהייה בקרון האחרון. תאשרו עם שלא יהיו פאקים. ושתפוז לא ישלח פעמיים
../images/Emo15.gifכל מי שבאה מכפ"ס. נפגשים באחת עשרה וחצי בתחנה. תקנו כרטיס ותיכנסו לאזור ההוא, שמותר רק עם כרטיסים. נמצא אותכן שם, לא כזה ענק שם מקסימום אני חושבת שנהייה בקרון האחרון. תאשרו עם שלא יהיו פאקים. ושתפוז לא ישלח פעמיים
פ פליצה פליקה New member 19/7/05 #104 ../images/Emo15.gifWTF? הייתי על רכבת פעמיים בחיים שלי>< פשוט, אממ. נמצא אותכן
S Science Fiction New member 20/7/05 #105 נו, את נכנסת לתחנה, קונה ../images/Emo119.gif כרטיס, עוברת ב... דברים האלו [ ], עולה במדרגות [או יורדת? לא זוכרת ] ומגיעה לרציף.
נו, את נכנסת לתחנה, קונה ../images/Emo119.gif כרטיס, עוברת ב... דברים האלו [ ], עולה במדרגות [או יורדת? לא זוכרת ] ומגיעה לרציף.
ר ראפ שולט New member 20/7/05 #115 טליחנה והכפרסבאיות..=] תעלו לקרון אחד לפני האחרון..(אמא)=] אני ונונקע ניפגש איתכן שם.. עם אל נעלה על הרכבת שללפני זאתי שמגיעה לעזריאלי ב-12.16
טליחנה והכפרסבאיות..=] תעלו לקרון אחד לפני האחרון..(אמא)=] אני ונונקע ניפגש איתכן שם.. עם אל נעלה על הרכבת שללפני זאתי שמגיעה לעזריאלי ב-12.16
S Science Fiction New member 20/7/05 #121 זה נשמע כמו שם של להקה.../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif
פ פליצה פליקה New member 20/7/05 #108 ../images/Emo15.gifבעע. למה? טוב נו, את לא מכפ"ס, בטח זה יותר מהר.. ונוח
C chompi2 New member 20/7/05 #110 אממ לא בדיוק.. אני עולה על האוטובוס לכפ"ס ומכפ"ס אני עולה לקו 567. בישוב שלי יש רק את קו לכפ"ס ועוד אחד לא משנה... אבל יותר נוח אוטובוס במקום לקחת 2 אוטובוסים(אחד מכפ"ס לתחנה) ורכבת אז אני מעדיפה רק 2 אוטובוסים[= ואני וחברה שלי במילא באות מוקדם.
אממ לא בדיוק.. אני עולה על האוטובוס לכפ"ס ומכפ"ס אני עולה לקו 567. בישוב שלי יש רק את קו לכפ"ס ועוד אחד לא משנה... אבל יותר נוח אוטובוס במקום לקחת 2 אוטובוסים(אחד מכפ"ס לתחנה) ורכבת אז אני מעדיפה רק 2 אוטובוסים[= ואני וחברה שלי במילא באות מוקדם.
צ צב עם מחושים New member 19/7/05 #93 אוקי.. הוחלט. למרות מצבי הנורא, אני באה. אל תצפו להיפר אקטיביות. המפ, אז תחשיבו אותי ואת טל בפנים.