מחר עברי בן 30

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

fox28

New member
מחר עברי בן 30

לעבברוש המקסים המון מז"ט ליום הולדתך ה-30 אושר והמון בריאות הצלחה עם יניב המקסים מחכה לתקליט חדש השועלה

Arielcohen

New member
את התחלת? אני רציתי להתחיל! ../images/Emo49.gif

עברי המתוק מזל טוב ליום הולדתך ה30 ו... בעצם זה רשמי מדי, Fuck that! חולה עליך, אתה האמן הכי מוכשר שאני מכיר וסגירת העשור הזה פותחת בשבילך עשור חדש, מרתק וכמובן יצירתי! תרמת לי ולכולם המון שיהיה לך מזל מצוין! אריאל

jeackyh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

עברו'ש המון מזל טוב!!!!!!!!!!! לקידומת החדשה והמגניבה ביותר!!!!!- הקידומת היחידה שלא מביאה איתה משברים מיוחדים.. אז 30 כבר ממש קרוב, אה?
קבל ממני במתנה עניבה שחורה וסופר פארדאית/וירטואלית במתנה.. המון בהצלחה עם הדיסק החדש!! והגיל החדש!! והחיים החצי חדשים!! אוהבים אותך...המון...נורא...
אל תשכח:) נתראה... ספיר

RozeMary

New member
לאיש הכי יקר בכל הזמנים

המון מזל טוב... 30 קרוב מאי פעם... עם המון אהבה וגאווה..

mesh33

New member
../images/Emo65.gifעברי......./images/Emo65.gif

טוב, למרות שכולם כבר אמרו את זה... אני חייבץ... 30 כבר לא נראה לך רחוק..... אז המון מזל טוב!!!!!!!! תמשיך להיות כזה זמר מוכשר ושרק תהיה מאושר.... (יו אני גרועה בכתיבת ברכות..........) משי.

*superstar*

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עברי, המון המון המון מזל טוב!
בהצלחה עם התקליט החדש, ועם יניב, ועם הכל בערך

Principesa Reut

New member
30 כבר לא נראה לך... ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

30 כבר לא נראה לך רחוווווווווווווווווק
עברי, המון המון המון מזל טוב...
לרגל יום ההולדת כמובן, שינוי הקידומת, סיום סבב ההופעות והדיסק שעוד מעט יצא (נכון
נכון שאתה לא תתן לנו לחכות יותר מדי
)... אז באמת שיהיה לך יום הולדת מאוד מאוד שמח, תמשיך להיות מי שאתה ומה שאתה כי אתה מביא המון אושר לאנשים מסוימים (
אהמ
)
רעות

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gifמזל טוב|בלון

המון המון המון המון המון מזל-טוב!!! המון אושר הצלחה ובריאות!! שתמשיך להיות יוצר מדהים ובן אדם מקסים כמו שאתה! אוהבות ה-מ-ו-ן אלינור ואורעד (משו אמיתי)שהמחשב שלה מת זמנית...!

ועכשיו ברכות גם ממני...

אוקי, אז המחשב שלי עובד סופסוף ואני יכולה גם לאחל לך מזל טוב. אז, המון המון המוווון מזל טוב. שיהיה לך תמיד הצלחה, אושר ובריאות. אתה כבר ילד גדוווול הא? ונסיים בציטוט, מתוך שיר מאוד אהוב בפורום: "אל תתחלק, אל תינמס, אל תעזוב, וגם אם קשה אל תתפתה לאהוב..." למרות שאתה מוזמן להתפתות לאהוב אותנו. וכמובן, בהצלחה עם העבודה על הדיסק החדש. מזל טוב :) אורעד.

black eyelash

New member
אנשים אין תמונות ממועדון התיאטרון ב

בשום מקום?... אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לאיזה מאגר תמונות שקים אי שם בנט... תודה מראש ליאור

בגלריות של הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלריות יש גלריה לתמונות מההופעה במועדון התאטרון ושוב אני פונה לאנשים אם יש לכם תמונות אנא העלו אותם לשם

black eyelash

New member
כן....

בהתחלה חיפשתי שם אבל יש לא יותר מחמש תמונות לדעתי... לא הגיוני שאין בשום מקום? אתם פנאטים...בטוח תמצאו איפשהו.. ליאור

תודה אחי

תמיד עושה לי טוב לשמוע שאני פנאט עכשיו עשית לי חשק עז אני מיד לוקח את כל התמונות שיש לי ומעלה לגלריות... יש מלא תמונות לחברי הפורום אבל אם אתה מצפה מאנשים שיעשו בשבילך משהו לפחות תתייחס בכבוד הראוי

black eyelash

New member
אחותי...

הדבר האחרון שהתכוונתי לעשתו הוא לא להתיחס בכבוד לחברי פורום עברי לידר.. אני פשוט חושבת שלעצם חברות בפורום מסוג שכזה יש השלכות כאלה וכאלה... אבל אותי תמיד אפשר לתקן ולשכנע.. לא התכוונתי להעליב.. פשוט חשבתי שזה המקום הנכון לבוא ולגשש אולי לעזור לי בלראות תמונות. ההופעה במועדון התיאטרון הייתה ההופעה הטובה ביות שראיתי בשנה האחרונה, ואחרי סיור בגלריות שישנן כאן אני אפילו נזכרת כי ראיתי כמה מכם.. אז אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור... שוב מתנצלת, הייתי חריפה מידי, מודה. ליאור

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק טוב בחיים ושתהיה לך שנה מדהימה ושלעולם לא יגמר לך הכישרון הזה

../images/Emo65.gifעבריייי(ליישן:p)../images/Emo24.gif

אני גרועה בברכות אז.. מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל טוב:] חיחי:]

למעלה