מחר עברי בן 30

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך
לאהבה שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך המוווווווווווווווווון מזל טובבבבבבבב!!!! את הברכה ממני תקבל פרטי...
הדר

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיאאא

מקווה שהוא יראה את זה... בכל מקרה, המון המון מזל טוב עברי
אתה מדהים מדהים מדהים, בהצלחה בהכלללל, ובאמת בהכל! אתה מחזיק אותי שפויה בכל יום, ועל זה מגיעה לך גם תודה
ענקית! אוהבת המונים.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifעבריייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוווווווב
30 בהחלט כבר לא נראה לך רחוק, אה
שיהיה לך בהצלחה בכל מעשייך
מחכה בקוצר רוח לדיסק הבא

lollapalooza

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

העברי, המון מזלטוב
והמון אושר
בכל. הדס.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo187.gif

עברי המון מזל טוב להחלפת הקידומת תהנה מכל רגע ותפיק ממנו את הכי טוב שיש

oooooOFIR

New member
עבריייי../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב שתהיה לך שנת 30 מעולה, מלאה בדברים חדשים ונחמדים. שהדיסק החדש יצליח, וגם הסיבוב שאחריו... הרבה אושר שימחה ואהבה (אני מתחיל לדבר כמו המדריכת יוגה)... אופיר

עברי היקר

אני לא חושב שאני אי פעם אוכל לתאר לך את השינוי שאתה (במישרין - ע"י שירך ובעקיפין - ע"י הפורום הזה למשל) השפעת על חיי. אז מה אני רוצה לאחל לך מעבר לכל הברכות הרגילות מזל טוב יום הולדת שמח ועוד... אני חושב שראוי לאחל יותר אז אני מאחל לך שתדע להיות מאושר (תסתכל עמוק האושר הוא בפנים) תדע לשמוח בכל מה שיש לך שתדע תמיד לשאוף לעוד אני מאחל לך שטבות השנה החולפת יראו כרעות בהשוואה לשנה שתבוא בהצלחה עם הדיסק החדש בהצלחה עם הסינגלים שתוציא שתפיק את המירב מהשנה הזו מהיומולדת הזו ומהגיל שלך - 29 השני
ואם לפעמים תרגיש לבד או לא אהוב, אני מזמין אותך לפה לראות את כל החום והאהבה שאנחנו רוכשים לך.. תשאר נהדר כפי שתמיד היית תומר

עברי!!!

למרות שכבר אמרתי לך בבוקר בהודעה, אני מנצלת את ההזזדמנות לכתוב זאת שוב: שלושים זה אחלה גיל- צעיר אבל בעל ניסיון... שתהיה לך את השנה הכי מושלמת שיכולה להיות, ותהנה מהחיים ומהכשרון שלך- כי מי כמונו יודע- שהוא קיים ובגדול!!!
אוהבת זהר נ.ב. המחשב שלי מת לתקופה הקרובה ככה שאני לא פה כל כך... אוווף! לא נורא תמיד יש חברות!!

../images/Emo49.gif

עברי יקירי, המוני מזל טובים!! בהצלחה בדיסק החדש ושיחזרו ההופעות כמה שיותר מהר

מזל טוב עבריייייייי!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

עברי המון המון מזל טוב!!! אתה הזמר הכי טוב בעולם!!!! (אני לא מגזימה!) וזהו תהנה מהיומולדת שלך!

מיטקין

New member
../images/Emo12.gif לעברי יש יומולדתתת?????

חחחח הופ הופ טרללה גדלת בשנהההההההההההההההההההה טוב אני לא טוב בברכות כמו כל המוכשרים כאן... אבל אני יכול לומר לך סתם מזל טוף אז.... סתם מזל-טוף

gozi17

New member
מזל טוב לעברי

מזל טוב עברי בן 30 כבר מתחיל להתרחק ממך.... בהצלחה בכל מעשי ידך (וכל מה שאומרים בימי הולדת שפשוט אין מה להגיד) בקיצר תוציא כבר דיסק חדש באלי לקנות עוד דיסק... ובקיצר בהצלחה :) חמוד אני לכתוב ככה אללה ביי

מומולדת לעברו'ש...../images/Emo65.gif

הי אנשושים..אני חדשה פה..
קודם כל רציתי להגיד שבהופעת סיום הדיסק ה-3 היה ממש מעולה.. ומרגש ,מעולם לא נהנתי ככה באף הופעה של עברי כמו בהופעה הזאת.. עברי ביצע את שיריו ממש מדהים ,וריגש אותי..ואוחחח אני יאכל אותו הוא כזה סקסי.. אגב זרקתי לו שתי בובות חחח.. אני מחכה מאוד לדיסק החדש.. קיצור למי שיש תמונות מההופעה (שכחתי להביא מצלמה) אני מאוד אשמח אם תשלחו לי.. ועברי המון המון מזל טוב אהוב יקר..
מומולדת שמח
,המון הצלחה ואושר עם יניב המקסים.. עושר בריאות ושתצליחבכל מעשייך כמו עד עכשיו.. אוהבת המון..לירז

עברי

כתבתי עם כל כך הרבה מדגישים ועטים זוהרים על היומן שלי-"יומולדת לעברי" ככה שלא יכלתי לשכוח. ולמרות שאני לא בבית אני נכנסת לפה כדי לאחל לך יומולדת שמח. כמו כולם פה-השפעת על חיי במצורה קיצונית ועל זה אני מודה לך. אתה בן 30! זה מרגש!! מחר אתה כבר סבא (או שלא) אז עברי- המון מזל טוב לך, ומגיע לך את כל הטוב בעולם. כי מה שגרמת לי לעשות ולהרגיש אף אחד לא יכול,ולכן אתה הכי מיוחד בעולם. אני רק רוצה שלא תשתנה. תישאר ככה ואולי רק להתפכח...וגם זה לא יותר מידי. אני כל כך רוצה להגיד לך עוד כברים אבל זה יישמע כל כך מפגר וגם...אני לא מצליחה להתבטא. כמות האהבה שלי אליך היא אין סופית, וכשאני אומרת אין סופית-היא באמת כזאת! בגלל שאהבה שלי אלייך כל הזמן מתעצמת עוד ועוד ומי יודע מתי היא תיפסק?! אתה הכי בעולם! רציני...אתה מיוחד... אני כל כך אוהבת אותך!!! מזל טוב,שיהיה לך את כל הטוב בעולם. נועה.

omerikooo

New member
עברי מזל טובבבבבב!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

תמשיך בדרך שסללת לעצמך... כי זו הדרך הנכונה והטובה - גם לך, גם לנו
עד 247 תהיה בריא

ר ו ת ל ה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifמזל טוב לעבר'וש

מזל טוב המון חיבוקים ונשיקות עד 120000 באהבה ענקית

Rain Star

New member
אני רואה שעברי לא מגיב אז אמסור