למלאך שלי עברי
אני מצטער שאיחרתי אבל אתה יודע איך זה, נרצע למרותן של עובדות סוציאליות ופסיכיאטרים כדי שיהיה לי כסף לקנות את הדיסקים שלך ועוד כל מיני
אבל הנה אני פה אני אוהב אותך זה ידוע - אתה גם זוקף לזכותך את ההישג הגדול ביותר של החיים שלי - חיים כהומו גאה - ועוד כמה הישגים עברי, בלעדייך החיים שלי היו נראים לגמרי אחרת - אני לא יודע איך להגיד את זה - אני לא יודע איך לתאר לך איזה באלגן היה אם לא הייתי רואה אותך בראיון היציאה שלך מהארון, אין שום סיכוי שהייתי מצליח להחזיק מאז ועד היום כסטרייט - זה פשוט לא היה הולך, אני הייתי מתמוטט לגמרי וגם אחר כך את כל תקופת הארון של ההורים שלי - שגם נמשכת משהו היום... חוץ מזה שאתה חתיך בצורה אלוהית ממש, אתה חכם בצורה מדהימה, אתה מוכשר בצורה שלא נראתה כמוה בישראל או בעולם וגם אתה בן אדם מלאך (ובהתחשב בעובדה שאני פגשתי אותך אני מרשה לעצמי להגיד שאני יודע גם אם רק בקצת מי אתה, ושאתה הבן אדם הכי נפלא בעולם) מה אני יגיד לך חמוד.... המון מזל טוב, תשמור על עצמך בהצלחה עם הבן זוג המתוק שלך, יניב (נו, אם זה היה יניב-סימס אז הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם אבל מילא גם ככה זה טוב
) אין לי מילים להגיד יותר - אני פשוט מאוד א ו ה ב אותך ! ולא בקטע האובססיבי שקורה להרבה אנשים שמעריצים מישהו, וגם לא בקטע של גרופי או הערצה היסטרית - ממש לא, אני חייב לציין שזה ממש לא זה. זה פשוט הערכה ואהבה אין סופית לבן אדם שנתן לי חיים, אושר ואהבה. Ik heb noog noit iemand zoalfs gehad, zoal iemand als jij ! בהצלחה מלאך.