מחר עברי בן 30

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

painapple

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך את יומולדת הכי שמח בעולם .)

../images/Emo65.gif../images/Emo141.gifמזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

עברי שיהיה לך המון המון מזל טוב ושתיהיה לך היום הולדת הכי טובה בעולם ותמשיך להיות כזה מקסים וחמוד כמו שאתה אוהבת אמילי

heaven is here

New member
|בלון מזל טוב ../images/Emo70.gif

מזל טוב עברי היקר
עד 100 כ-20
ואמא ראתה אותך היום במסעדה, שבה הלכת לחגוג

OfrikiG

New member
עברי ../images/Emo70.gif ../images/Emo151.gif

המון בהצלחה בכל תחום אפשרי, המון אהבה והמון אושר ! ! ! המון המון המון מזל טוב !

ספירוש16

New member
עברי... ../images/Emo23.gif

נזכרתי קצת מאוחר, אבל עדיין לא 12, אז הכל בסדר :) רציתי לאחל לך את היומולדת הכי מתוק בעולם, בהצלחה בכל מה שתעשה בשנה הזאת, ובכלל. תמשיך ליצור כזאת מוסיקה מדהימה מרגשת וסוחפת, שנכנסת לכולנו לנשמה. אוהבת אותך עד סוף העולם ספיר

iLoveIvri

New member
סליחה על האיחור אבל אני חייבת לברך

לעברי המותקקקק
הכי הרבה מזל טובבבבבב ל--->>30....
תמשיך להיות הבנאדם הכי מוכשר שיש ((בלי הגזמות..
)) וליצור את השירים הכי מדהימים שיש ((שוב-- בלי הגזמות...
)) ואל תשכח..... לשים *** על כל הקנאים כי..... כוווווווווווולנו אוהבים אותך..
ממני בהרבה הרבה הרבה אהבה והערכה גדולה.... הדר

SimsY

New member
למלאך שלי עברי

אני מצטער שאיחרתי אבל אתה יודע איך זה, נרצע למרותן של עובדות סוציאליות ופסיכיאטרים כדי שיהיה לי כסף לקנות את הדיסקים שלך ועוד כל מיני
אבל הנה אני פה אני אוהב אותך זה ידוע - אתה גם זוקף לזכותך את ההישג הגדול ביותר של החיים שלי - חיים כהומו גאה - ועוד כמה הישגים עברי, בלעדייך החיים שלי היו נראים לגמרי אחרת - אני לא יודע איך להגיד את זה - אני לא יודע איך לתאר לך איזה באלגן היה אם לא הייתי רואה אותך בראיון היציאה שלך מהארון, אין שום סיכוי שהייתי מצליח להחזיק מאז ועד היום כסטרייט - זה פשוט לא היה הולך, אני הייתי מתמוטט לגמרי וגם אחר כך את כל תקופת הארון של ההורים שלי - שגם נמשכת משהו היום... חוץ מזה שאתה חתיך בצורה אלוהית ממש, אתה חכם בצורה מדהימה, אתה מוכשר בצורה שלא נראתה כמוה בישראל או בעולם וגם אתה בן אדם מלאך (ובהתחשב בעובדה שאני פגשתי אותך אני מרשה לעצמי להגיד שאני יודע גם אם רק בקצת מי אתה, ושאתה הבן אדם הכי נפלא בעולם) מה אני יגיד לך חמוד.... המון מזל טוב, תשמור על עצמך בהצלחה עם הבן זוג המתוק שלך, יניב (נו, אם זה היה יניב-סימס אז הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם אבל מילא גם ככה זה טוב
) אין לי מילים להגיד יותר - אני פשוט מאוד א ו ה ב אותך ! ולא בקטע האובססיבי שקורה להרבה אנשים שמעריצים מישהו, וגם לא בקטע של גרופי או הערצה היסטרית - ממש לא, אני חייב לציין שזה ממש לא זה. זה פשוט הערכה ואהבה אין סופית לבן אדם שנתן לי חיים, אושר ואהבה. Ik heb noog noit iemand zoalfs gehad, zoal iemand als jij ! בהצלחה מלאך.

SimsY

New member
תודה

אני רק מקווה שעברי יקרא את זה :) הייתה לי מתנה לתת לו אבל אני לא יודע איך להעביר לו את זה אז לצערי נדמה לי שזה ישאר אצלי

מצטערת על האיחור....

בכל אופן עיברי: מזל טוב
עד 176799552 שנים! איזה מקורית אני הא
ושתמשיך להיות זמר מוצלח
המון המון הצלחה עם הדיסק ה-4 שלך
ורק שתדע שאוהבים אותך מאוד
כולל אותי
ושיהיה לך את היומהולדת הכי נפלא בעולם
אפילו אם הוא היה לפני כמה ימים....
אותך אותך המון המון
ועיברי..... תעשה לי ילד
מזללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב