מחר מומולדת...לערן....!!!

אח שלילילילילילי ../images/Emo23.gif

מת עלייך תודה אח שלי גיבור אוהב אותך נשיקות

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifידעתי.. ידעתי...

ידעתי שאני מפספס פה משהו קריטי!!!!
ע
ר
נ
ו
ש
ו
ל
י
נ
ו
ר
ו
ש
מ
ק
ס
י
מ
י
ם
ש
ל
י
!!!! עכשיו אני מבין הכל.... (לגבי זה כמובן חחח)
מאחל ו
מ
ב
ר
ך
לכם ש
א
ה
ב
ת
כ
ם
תגבר וכן תתעצם - שתגיע למקומות שטרם נראו ב
א
ה
ב
ה
ושתהיה
א
ה
ב
ת
כ
ם
בריאה וארוכת ימים, כמה שיותר, ככל הניתן - בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
- תמיד!!!!
בברכת
ל
א
ה
ו
ב
ולנצח - לעד, שלכם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

../images/Emo23.gifנ../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gifמ../images/Emo23.gifה../images/Emo23.gif

ש
ל
י
ל
י
נ
ו
ר
ו
ש
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך בבריאות,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה נפלאה,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

דדייייייייי!!!!!

נשבע לך שאתה כותב אני מנסה לקרוא הכי מהר שאפשר לפני שיצוצו האייקונים תהיה בריא אתה וכל האייקונים שלך אני לא רוצה לתאר לעצמי איך נראה החדר שלך

תודה נשמות טהורות שלי ../images/Emo24.gif

תודה לכולם , באמת מכל הלב , אמן שכולנו נתחלק באושר ובמזל ובהכל ... שלא יהיה למישהו אחר פחות .. אמן אז ים תודה ... ערן & לינורי ! סופ"ש אדיר לכולנוווו

ערן אחי מזל טובבב

שיהיה לך המון המון מזל טוב אח יקר בהצלחה בזוגיות המקסימה שיש לך שתצליח בכל מקום בוא תהיה אוהב אותך אחי

ערנוססססססססססס../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אח שלי ,איש יקר סורי על האיחור הקל ,פשוט רק חזרתי היום הביתה :p אז ערנוס מזל טוב ענק אח שלי מאחל לך רק אושר ,כושר ,בריאות ,עושר ,שמחת חיים והמון המון הצלחה בחיים אח יקר שתמשיך להיות כמו שאתה ,ושמור על עצמך שתלך בדרכי הישר ,ובדרכי התורה תאמין לי אתה איש נהדר ואמן שלא תשנה לעולם אחי מאחל לך את כל מה שאי פעם איחלו לי אחי כי תאמין לי שמגיע לך אז שוב מזל טוב ענק אחי שה' ישמור עלייך לכל ימי חייך ואתה מוזמן לסביח של עובד על חשובני <על תנסו להבין :p
ערן
אח שלי
מזל טוב
שכל משאלותייך יתגשמו ,אמן אמן ואמן ובפעם הכי אחרונה מזל טוב ממני חן מהמרוס

תודה נשמות יפות ../images/Emo23.gif

אוהב אותכם ומודה לכם ... שתיהיה לנו שבת שלום תהנו תשמרו על עצמכם ... ואל תשכחו ש"אם שותים אז עד הסוף" :p בה ביי

bar22bar

New member
ע...ר...ן...

מאחלת לך את היכולת להגשים כל מאווייך, תשוקותיך ורצונותיך... מי ייתן ותשכיל לבחור ב"שבילים" הנכונים לדרך האושר הנכספת... המון מזל טוב! אוהבת, עינבר ;)

טוב אז ככה.. ערן כנס כנס !!

אני כבר לא כותב בפורום בקושי נכנס לבלוגים נעלמתי מפה קצת אבל אז קרה משהו יחיד אח מיוחד.. ערן גדל בשנה איזו תעלומה אז שיהיה לך אח שלי המון עושר וברכה בהצלחה בחיים עד 120 ומת עלייך והמון מזל טוב מאחיך חחחחח איזה חרוז מעפן חחחחחחחחח עזוב בקיצור שכח מכל מה שכתבתי מזל טוב אח שלי !! מת עליייייייייייייייייייייייייך מאחד והיחיד... לירן

זה ממכר

New member
ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

המון המון מזלט איש עד מאה עשרים המון אושר הצלחה ושמחת חיים :)

למעלה