מחר מומולדת...לערן....!!!

אמא'ההההההה../images/Emo12.gif מה זאת התמונה הזאת?

טוב נו סינוש בובינה אחת אני מתה עליך אז בגלל שזאת את אז סבבה. סינוי ממי אין עליך תודה על הברכה ואני מתה עליך

לינור כנסי

הצלם של BIN תובע אותנו על זה שנישפרה לו המצלמה בגלל שתי מכוערים שבתמונה :) מת עלייכם

מוצמוצה

New member
ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מזל טוב מאמי!!!!!!!!!מצטרפת לכול הברכות פה ויותרמואהההההההההההההההההההההההההההההההההההמוש

../images/Emo140.gifערנוששששששששששששש../images/Emo9.gif

המון המון מזל טוב נשמה שיהיה לך רק טוב בחיים ובהצלחה בכל התחומים !!!!! החלפת קידומת גדלת בשנה היום אתה בן 24........ מה אפשר לאחל לך? המון אושר ועושר,סקס טוב, והצלחה בחיים כמובן........ ובהצלחה עם החברה!!!!!!!(אם יש) מאלינור

וואי וואי וואייייייייייייייי

למי יש יומולדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתת אני מתההההההההההה חחח אז ככה: אין לי מושג למה ישבת אצלי במסן אלף שנה סתם ככה..."ליופי"...אבל שהכרתי אותך,הבנתי כמה הפסדתי.(בזה שלא הכרתי אותך לפניי). ערן אתה אחד האנשים שאני הכי מעריכה פה ובכלל. אתה בנאדם כלכך מיוחד... אז מה אני יכולה לאחל לבנאדם כזה?אם לא את כל הטוב שיש,וימים מאושרים עד סוף העולם.. הצלחה בהכל...ואני יודעת שכל מה שאתה רוצה אתה משיג. רק בריאותתתת וחיים מלאי חיוכיםםםםםם... שכל חלומותייך ומשאלות ליבך יתגשמו ויתממשו... אני מאחלת לך פשוט כל מה שאני מאחלת לעצמי!(וזה הרבההההה תאמין לייי חחחח) ורוצה להודות לך בהזדמנות על מי שאתה ועל הכל בכלל. אז תודה. מטורפת עליך!
happy birthday baby:) נ.ב. וואי כמה החמאתי לך...תעשה טובה אל תחוש חחחחח

מזל טוב איש המוזיקה

אין מילים שאפשר לתאר כמה היית אח והיו ימים שרק אתה הובלת אותי בדרך שהלכתי תודה לך מאמי הרבה מזל טוב אני מטורפת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שמור על עצמך..

ערנוש חיים שלי../images/Emo24.gif

יפה שלי המון המון המון
(ואיי איזה קטע זה שיש לנו יום הולדת באותו יום עדיין לא נתפס
) את מה שיש לי להגיד לך אני יגיד לך ב4 עיינים ולא על גבי דף בפורום אבל אני רוצה שתדע שאני אוהבת אותך המונים
, שאתה בנאדם כזה מקסים ואין עליך בעולם! אני מאחלת לך שיהיה לך תמיד הכי טוב שבעולם ושלא תפסיק לחייך לרגע.
לינורי

ע ר " ן

עזרה ראשונה נפשית??? ההיתכן??? חחחחחחחחחחחחחחח כפרה עלייך הרבה מזל טוב איש הרבה שנים של אושר עושר והרבה הרבה כושר.. חולה עלייך תמיד כפרה... מואה...

המון המון המון מזל טוב ערןןן../images/Emo65.gif

עד 100 כ-20 שנה
המון אושר ועושר
שתיהיה לך שנה מדהימה מלאה בהצלחות והגשמה עצמית
שנה מלאה באהבה נשיקות
וחיבוקים
שפשוט שהשנה הזו תיהיה שלך...
אוהבת מכל ה -
אלינור

לערן וללינור היקרים

שיהיה לכם הרבה במזל טוב אושר עושר בריאות והכי חשוב שאהבה בינכם תמשיך לפרוח חולה על שניכם צורי מקווה שאני יצליח לעשות את זה בחצות בדיוק:p

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לינור וערן|בלון

מזללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבב עד 120 לכל אחד מכם אוהבת אותכםםםםםםםםםםם המון
ערן ולינורר כפרה עליכםםםםםםםם מאחלת לכם המון אושר ועושר שתחוו אותו ביחד לתמידדדדדדדד שזו רק תהיה ההתחלה לאהבה אמיתית שפעעעעעעעע של טוב והתגשמות כל החלמות שלכם ביחד ולחוד חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםם ערן אני מקווה שלא תשכח לשיר לה: תודהההההההההה ליפה שלי לנסיכההההההההההה שלי למהממתתתתתתתתתתת..... ממני נאניG3

ערנוש(ערן 7 e r a n)מזל טוב נשמה|נר

ערנוש היום בו נולדת ,הוא היום בו החליט אלוהים שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך. יומולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה.כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה.ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך ולא רק השנה מאחלת לך יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנים

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifמזל טוב

לערן ולינוררר המון המון מזל טוב ליום הולדתכם שיתגשמו כל משאלות ליבכם ומאחל לכם כל מה שאתם מאחלים לעצמכם ואפילו יותר תמשיכו להיות מקסימים מיוחדים כמו שאתם ושיהיה לכם רק מזל כל הזמן חולה על שניכם לערן...גיליתי שאתה אחד מהאנשים שהם אחלה ושמח להכיר אותך אוהב אותך לינור...אומנם אותך אני לא מכיר מספיק זמן אבל בזמן הזה שהכרתי אני מגלה שאת פשוט מקסימה ואם ערן לא היה תופס אותך אני הייתי תופס
ושוב המון מזל טוב לזוג השווה אוהב אתכם!!! ערן אם הייתה לי תמונה איתך אייתי שם

ללינור ולערן../images/Emo140.gif

שיהיה לכם המון המון מזל טוב עד 120 שנה ושכל משאלות ליבכם יתגשמו(אמן). אתם נראים מקסימים יחד, שתצליחו כמובן גם בזוגיות היפה שלכם ושירבו כמוכם ושוב המון

למעלה