מחר מומולדת...לערן....!!!

מזל טובבבבבבבבבבב לינור.....

לינור המון מזל טוב הרבה אושר בריאות הצלחה..... מוואההההההההההההההההההה

../images/Emo23.gifנ../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gifמ../images/Emo23.gifה../images/Emo23.gif

ש
ל
י
ע
ר
נ
ו
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך בבריאות,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה נפלאה,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
אז... לפני שנה... הייתי די אלמוני בעבורך והאמת היא שלא הכרנו במיוחד - אך היום, לאחר שנה, אני גאה שיש לי את הזכות, העונג והכבוד להכירך!!!!
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

ערנוששששששש../images/Emo23.gif

וואייייי יש לך מומולדתתתתתתתת
ואני רוצה לאחל לך כמה דברים וגם להגיד לך כמה.... כמה אני אוהבת אותך >>>המונים עד אין סוף
כמה אתה מיוחד בשבילי >>>הרבה מיוחד
כמה פעמים ריגשת אותי>>>היו הרבה ריגושים
כמה פעמים הצחקת אותי כשהייתי עצובה>>>הרבה פעמים
ערנוש עברנו תקופה ביחד עשינו שטויות רקדנו הודית אפילו שלא היה לנו עץ
(אין הודית קבל יפנית למרות שזה לא קשור) אתה חבר שלי ואתה אפילו לא מבקש על זה תשלום חודשי
חולה,שרופה,מטורפת,מאושפזת פשוט אוהבת אותך
תישאר בדיוק כמו שאתה כי אתה כי ככה אוהבים אותך
הרבה הרבה מזל טוב
יום הולדת שמח
בריאות
אהבה (שתימשך עם לינורי אתם זוג מהמם) עושר (תתחלק איתי אם זכית בטוטו אני איחלתי לך
)
אושר
וכמובן הכי חשובבבבבבבבבבבבבבב הרבהההההההההה הרבההההההההההההההההההה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חברים כמוני
נ.ב מחר בערב אני ואתה רוקדים על השולחנות

לינורייייייייייייייי../images/Emo25.gif

לינורררררררררררררר גם לך יש מומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת
מאמי שליייייייי
שיהיה לך המון המון מזל טוב
מחר אנחנו חוגגות ואני אלמד אותך להיות ברברית
עכשיו אני אנצל את ההזדמנות להגיד לך כמה את מקסימה וחייכנית
את וערן זכיתם אחד בשני ואני מאחלת לשניכם המון הצלחה (ערן עכשיו עוף מפה זאת הברכה של לינור) חולה עליך מאמי שיהיה לך יום הולדת שמח ואני אישית אדאג מחר לעשות שמח אני לא מדברת היום שומרת מיתרי קול למחר
שתמשיכי לחייך ולהיות מאושרת עד 120
עם הרבה חיבוקים ונשיקה גדולה מזל טובבבבבבבבבבב

כפרה על הראש שלך

אח שלי שיהיה לך המון המון מזל טוב נשמה הרבה אושר בריאות והצלחה בכל אשר תפנה אוהב אותך נשמה ומקוה לחגוג איתך בע"ה

מי אמר שהבלוגים זה דבר חרא ?!

אז הוא צודק ! סתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה אנשים אוהב אותכם .. אין עליכם .. שמרו על עצמכם אתם 10 תודההההההההההה לינורי לאב יו

לינור ערן כנסו

יומולדת זה יום נפלא לחגוג באיחוד אם זה זוג ולשניהם יש באותו תאריך אז ככה אני מאחלת לכם שכל מה שתרצו לו יהי לילד בחדר הכתום אני מאחלת שישאר כמו שהוא לפעמים מרגיז אבל מצחיק בטירוף חיחי לינורוש תמשיכי להיות נשמאמי תודה על הכל (את יודעת מה אני מתכוונת) שיהיה לכם את כל מה שאני מאחלת לעצמי ויותר אמן אמן אמן רק מזל טוב עד 100 כ20 נועה

לינורררררררררררררררר מזל טוב כפרה

לינור הרבה מזל טוב אושר ואושר עד מאה כ20 שיתגשנו כל מישאלותייך... מוואהההההההההההההההה

DjXtrem

New member
יוווווווווו מזל טוב

אח שלי חולה עליך יא מלך עד 120 שתזכה רק להצלחה בכל מה שתעשה מת עליך אחי

ערןןןןןןן מזל טובבבבבבבב../images/Emo24.gif

ערןןןן יפיוף חולה עליך שיהיה לך ים מזל טוב!!!! אני לא אאחל לך כלום מלבד- אושר!!!!!!!!!!!!! שתיהיה מ=א=ו=ש=ר!!!! חולה עליך- המון חיבוקים ונישוקים (ועוד כמה דברים בדרך...) שני... :)

../images/Emo24.gifכנסי לינורי מאמי..

הדגש|וואו עשיתי את הפאדיחה שלי חחחחח לא ידעת שיש גם לך יום הולדת יחד עם ערן אני מצטערת מתוקה .. אבל היום זהו יום הולדתכם אז מאמי שלי.. יום הולדת, מסיבה קטנה זאת סיבה למסיבה
יושבת אני וכותבת ברכה, שלך מוקדשת ילדה מקסימה! ברכות ואיחולים מהלב
לך שלוחים הלוואי שתדעי רק ימים מאושרים! הרבה הצלחה ואין סוף שמחה, תחייכי תמיד בכל שנייה!
תמשיכי לקוות ואל תאבדי אמונות, שאש האהבה לא תכבה אצלך לעולמי עולמות! תחלמי תמיד ותגשימי את שאיפותייך, הלוואי שלא תדעי אכזבה בחייך! תזכרי שלא משנה מה או איך, אני פה גם ברגע קשה כדי לתת כתף של חבר אוהב! את לי תמיד תהי בלב עמוק, כי את אחת מיוחדת מאוד! אז מזל טוב ענקי מלא בשפע של איחולים אוהבת אותך תמיד לינורי לנצח נצחים! הלוואי שלא תדעי אכזבה בחייך! תזכרי שלא משנה מה או איך, אני פה גם ברגע קשה כדי לתת כתף של חבר אוהב! את לי תמיד תהי בלב עמוק, כי את אחת מיוחדת מאוד! אז מזל טוב ענקי מלא בשפע של איחולים אוהבת אותך תמיד לינורוש לנצח נצחים! אז ערנוש ולינורוש כל מה שאני מאחלת לעצמי אמןן ואמן לכם. והלוואי ותחגגו ביחד כל שנה ואולי זה רעיון טוב בעצם.. לתאריך לחתונה
תמשיכו להיות כאלה מדהימים ומקסימים כמו שאתם
אוהבת אותך ברמות מטורפות.. נויה

EXPRESS4U

New member
../images/Emo151.gifהופ הופ טרללה גדלנו בשנה../images/Emo6.gif

חעחעחעחעח
איזה כיייייייף מומולדתתתתתת !!!
אחמממ. .. אחממממ.... טוב נתחיל ...
הקיצר לא בא לי לחפור רק רציתי לאחל יומולדת שמח לערנוש ולינורי
אתה יודע שאני מת עלייך אז אני צריך להגיד שוב חעחע גם לך לינורוש ...
שרק תצליחו יחד תרוו המון נחת שיהיה לכם רק טוב המון אהבה שפע פרנסה
ים נישוקיםםםם ואלף חיבוקים ...
אוהב הרבה הרבה הרבה שלכם לירן .

Bid

New member
מזל טוב לערן ולינור 7 ../images/Emo65.gif

יפים שלי אוהב אתכם המון,אני אראה אתכם בערב ואאחל מקרוב. אז המון המון מזל טוב,הצלחה בזוגיות ובכלל בחיים המון אושר ועושר וגם תשמרו על כושר (ערן תעשה לה מה לימדתי אותך,חחחח) טוב בערב תקבלו חיבוקים ונשקות לבלבות
זוג יפה רביד

למעלה