מחר יום הולדת

• פותח הנושא eve10
  • פורסם בתאריך

eve10

New member
מחר יום הולדת

מחר יום ההולדת של לירון הבת הקטנה שלי הבייבי שלי, מחר ימלאו לה 20 רק כאילו אתמול נולדה עדיין נזכרת בריח גופה המתוק בחיוך הראשון שנתיים וחצי ינקה משדי - לא מאמינה ! איזה נוסטלגיה (מכל רגע נהנתי) ילדה משגעת נערה מקסימה שהיום נהנת אני מקולה-- וכולה (היא זמרת אופרה ) אז זהו אני כבר לא כל כך צעירה היא בת 20 - מחר איך שהזמן טס

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב וטונות של אושר..

ולך, הרבה נחת מהילדה המקסימה והמוכשרת שלך. גיל עשרים מסמל בגרות - פרידה מגיל העשרה המתוק... והזמן טס....זה נכון.. כאילו רק אתמוך ינקה - והיום - אישה אישה!

גל-עמית

New member
מזל טוב אמא´לה.....

הרבה בריאות ונחת מה"בינימינית".....ומאחיותיה גם.....

zahavashanny

New member
מזל טוב והרבה הרבה הצלחה../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באופרה ואין כמו אמא שנהנית מגידול ילדיה ומקבלת את הנחת כבר מגיל צעיר מילדיה. כן ירבו השמחות בביתכם , ממני פה בנירובי

סימנטוב ומזלטוב! ה"שור" ../images/Emo80.gif מסמל

את המוזיקה יותר מכל המזלות האחרים! ה"שור" ממזלות ה"אדמה" מסמל גם את היופי (הפיזי) ואת הרגלים על הקרקע - היציבות, הרכושנות והעקשנות הידועה ו..את המוזיקה!!
מזל טוב לאם ולבת

mika2

New member
יווו כמה מדהים

מאיפה האינפורמציה הזו ? על הקשר בין שור למוסיקה ? אני מזל שור (עוד שבוע), וכן - המוסיקה היא הלב של המהות של הבפנוכו. זו פעם ראשונה שומעת על הקשר הזה. אשמח לקרוא עוד.

מיקה, ראשית מז"ט מראש ובעוד שבוע../images/Emo41.gif

ומי שנתנה תשובה מצחיקה לאללה בנוגע למזלות -זו מגי (המנהלת)! בעניין של איזו שואלת שהתבלבלה בין כאן נוסטלגיה ל-אסטרולוגיה -שם! יחד עם זאת, מכיון שמדברים כאן על הכל אבל על ה-כ-ל! (לא-לא הגעת ל´פורום´ סקס גם אני לרגע חשבתי שהתבלבלתי, במיוחד בימים האחרונים!) אז הנה, קצת על מזלות ומי שלא רוצה-שלא, או שיצחק ולמי שקצת יקשיב: ראשית, אקדים בכך שאספר שגדלתי במקום שממש לא מקדם מיסטיקה כזו או אחרת לרבות הורי, הנעים בין ציניות לחסר עניין בעניין!! (היו יכולים לתת את תשובתה של מגי שבאמת הצחיקה אותי אז ועדיין!). מה שחיזק בימים ההם את חוסר ה"אמונה" שלי (או איך לקרא לזה) בדבר היה למשל, העובדה ש-שניים מתוך אחי שייכים לאותו המזל -וכה שונים הם.. כך גם אימי ואני "אנחנו שתינו מאותו מזל.." (לא אותה קומה ולא אותו דבר!) עד שיום אחד, קיבלתי ספר מעמיק יחסית בנושא והחילותי בתהיות וניסויים משלי.. כמובן, ראשית על עצמי ובמקביל על אחי ולאט לאט -וממש לא באונס התאוריה על המציאות- הדברים הלכו והתבהרו.. הנה: המזלות, 12 המזלות אותן אנו מכירים -מסמלים כל אחד ואחד מהם תכונות כאלו ואחרות.. כמו כן ישנה חלוקה שלהם ל-4 קבוצות סמליות (3 מזלות בכל קבוצה) מזלות האדמה, האויר, המים והאש.. כששואלים אותך: "מה המזל שלך?" ואת עונה "שור" (ויש כאלו שעונים "מזל חר..") אז למעשה את מציינת את "מזל השמש" שלך כש-בעצם, רב האנשים אינם יודעים שהם מורכבים ממזלות של כוכבים נוספים! עכשיו, מזל השמש הוא בהחלט דומיננטי (כזכור, אצלך "שור") ברם, גם ל"מזל העולה" או כפי שהוא מוכר "האופק" -יש משקל רב! והוא, האופק/העולה נקבע על-פי שעת הלידה.. אחותי לה חגגנו בשבת =מזל שור(שמש) ו"עולה" ב-דגים ועוד... והאחים הנ"ל -בני אותו המזל (כשהכוונה כמובן ל"שמש") האחד "עולה" ב-אריה , השני "עולה" ב-קשת! בנוסף, יש למצא, בכל אחד מאיתנו, את "מזל הירח" "מזל כוכב הנגה" ו"מזל כוכב החמה" (ה"חמה", במקרה אסטרולוגיה, לא מקביל ל=השמש) והנה כבר קיבלנו פסיפס אנושי ומורכבות! (וישנם גם הכוכבים החדשים שהם יותר כללים אבל לא אבלבל..) בכל אופן, מה ש"מצאתי" הוא שכל מזל מסמל תכונות כאלו או אחרות ישנם מזלות כאלו או אחרים הנחשבים ל- דומיננטים יותר בכוכב מסויים או לחסרי השפעה בכוכב אחר.. בספר ישנם לוחות המאפשרים למצא את המזלות שלך.. (רשמי לי את תאריך הלידה ושעת הלידה המדויק ואנסה..) ובכן, כל מזל מסמל תכונות מסויימות -מהם אנו מורכבים, לא כל המזלות שאנו מורכבים מהם -דומיננטים בהרכב המסויים הזה מה שמוסיף לשוני ביננו.. עד כאן? וכל מה שכתבתי עד כאן מתייחס לתכונות ולאופי מולד זה בלי להביא בחשבון את בית גידולינו - הסביבה והמשפחה ולטעמי, הלא פנאטי הלא יש לחלק האחרון הזה (סביבה) משקל רב באישיותנו!! ואין אני יודעת להסביר שוני בין תאומים למשל אשר נולדו באותו הרכב כוכבים - באמת אנסה לברר.. ועוד, מכיון שהמזלות מציינים-מסמלים תכונות מסויימות בהיותי כאן ב´פורום´ חדשה הרהבתי עוז לנחש על-פי התכונות של המשתתפים שבצבצו מבין הכמה שורות שלהם וכך למשל ניסיתי לחשוב ש"אורניהו" מזל דגים מדוע? ה"דגים" ממזלות המים מסמל את שיא הרגישות (ארניהו כותב ברגישות לזולתו) את האמנות -במיוחד הציור והצבע (כנראה הודות לרגישותו) ומסתבר שבכלל אורניהו (ממש ´על פניו´) "קשת" ממזלות האש המסמל את הרצון לחופש, דרור וטיולים טיולים טיולים.. ה"טלה" ממזלות האש -מסמל את הלהט האמביציה והתחרותיות היכולה גם להוביל למרפקנות כדי לעלות למעלה הטלה כשהוא אוהב זה מאד חזק - כך אומרים! ה"גדי" חוש הומור מיוחד מרובע-משהו קפדנות ושאפתנות "עקרב" המזל הכי ייצרי אוהב - אוהב! שונא - שונא! ומסמל את המיניות כמו כן את הסוד והמופנמות.. (משום מה יש אנשים המציינים שאינם אוהבים את "המזל" הזה בעיני דוקא מוצא-חן!?) "מאזניים" שזה ה-מזל האהוב עלי (שוב, מה שהוא מסמל) המזל של ההרמוניה אנשיו אוהבי שלום ושקט ושונאי ריב ומדון מסמל אמנות (הרמוניה) ציור, צילום, מוסיקה וריקוד (אגב השור שהוא הסמל מוסיקה גם אמנות הפיסול...) מה שמאפיין את המאזניים הם המאזניים ז"א צדק וקבלת החלטות ולמאזניים בעיקר קשה להחליט (מה שמעצבן אנשים מסביב) אבל גם למזלות ה,כפולים, הנוספים כלומר "דגים" ו"תאומים" - יש בעיה להחליט.. אז בינתיים על שור דגים קשת טלה גדי עקרב ו-מאזניים נשאר לנו: תאומים סרטן בתולה אריה דלי אם תרצי... ולא רשמתי על מזלות מנוגדים וכן ארשום שאני לא מאמינה בניבוי ועתיד הכוכבים הנבואה ניתנה לשוטים (אולי אם נעפיל על גבעות..) אלא רק במתן קוי האופי.. (ידוע שכשהירח מלא אז הירח -אותו ירח הגורם במשיכתו לגאות ושפל- גורם לנו לרגשות אהבה חזקים יותר, למשל.. -כן אנו והכוכבים..) מיקה, יצא מ´זה ארוך ועדיין על קצה המזלג מקוה שמצאת מענה מסויים!

mika2

New member
הי הי - תודה

לא התכוונתי לגנוב לך את כל הפסקת הצהריים !! מה שבמיוחד עניין אותי זה מראה מקום לקשר בין שור למוסיקה. מאד ספציפי... בכל אופן המון הערכה ותודה על ההרצאה המקיפה.

מיק´מו! ´וול-קאם´! אנסה בהזדמנות

למצא ולהביא ביתר הדגש - להתעניינותך!! ולא הפסקת צהרים (ואם כן, אז גם בסדר!) פשוט חזרתי הבייתה מוקדם מוקדם מהרגיל! וחוץ.. היש כייף מלחלוק עם אחרים כמעט בכל נושא? (אני רושמת "כמעט" כי יש דבר אחד שאני קנאית לו אתמל שוחחתי עליו עם אורניהו -מתכוונת לשכיות חמדת ארצנו כיון שלשיתוף האחרים עלולה להיות משמעות פוגעת.. טוב, באמת נושא בפני עצמו!) צהרים טובים לך, מיקה!

רוח בואי קצת לכיוון הדלי.....

31/01 .. חוץ מספונג´ה, פנלים וארונות לדלי יש עוד תכונות טובות\רעות?

חונה, הדלי../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif(אין סמל ל-מים)

ה"דלי" מסמל יותר מכל את המקוריות (בין גדולי הממציאים..) העצמאות והאידוידואליזם! ומסמל גם רוח-´רחפנות´ (ראש בעניינים של מעלה) נחשב (אם כי לא בכל בן דלי נראה) חברותי ועם זאת שומר מרחק (ז"א מפגין חום מסויים מ-חד ו´קר´ מאידך..) רודף צדק חברתי ב,דלי" יותר מכל המזלות האחרים קשה למצא שניים דומים בגלל מקוריותם-שונותם.. מה את אומרת חונה? מכירה? לגבי מי שאלת? ותזכירי לי -מה מזלך? (שכן איזה מזל טוב ונעים את מביאה אני יודעת!!

יש חור בדלי ......

אני דלי
ומה שאמרת נכון. יש לי נטיה למיסטיקה ובכל זאת קשה לי להתחבר לאסטרולוגיה. זה לא אומר שהדבר הראשון שאני מחפשת בעתון הוא מדור האסטרולוגיה.. רק ש... כל הזמן מדברים במזל שלי עסל החלפת דירה, ואני לא רוצה לעבור דירה! טוב לי באוהל שלי!

חונה. לקרא ת´ הורוסקופ בעיתון

זה כמו למלא לוטו-טוטו יומיומיים להשתעשע ולשכוח עד לשבוע הבא.. ועוד לגבי הדלי מי שלא לוחם לצדק חברתי הוא בצד של דורשי השקט והשלום (כמו המאזניים) ועוד משהו כתבתי שתזכירי לי מזלך.. אז לא זכרתי-כי לא אמרת! וגם את, אם תרצי לדעת "אופק" מסרי לי תאריך ושעה מדוייקת (בדיוק של עד רבע-חצי שעה) ואחפש.. )

גל´מית, ובכ´ין לבקשתך...

בהמשך למה שכבר רשמתי ה"קשת" = חופש מרחב וטיולים !!! קלסטרופוביים... וגם: רוחב אפקים וצמא תמידי לידע! גישה פתוחה לדברים לא סובל: קטנוניות צרות אפקים (ראה "רוחב אפקים") ורכושנות - לא קשת!! כן מאופיין ב ישירות תפיסה קלה של דברים חוסר סבלנות לפרטי-פרטים (אתה עדיין איתי?) וחוסר שקט מסויים.. (בילדות אפילו פזיזות!!) ובקשרים בינאישיים: זקוק למרחב לחופש ביטוי באשר הוא ולבנזוג סבלני הקשת מצידו מפגין שמחת חיים כלפי בן-זוג לצערי, אינני מכירה במודע - בן מזל זה (מלבד אחי שה"אופק שלו) זה נראה לי אחלה מזל המציין תכונות כלבבי וכעת תורך - נו? מה נכון או לא??!

גל´מית: נ.ב. - לא רשום בשום מקום

שהוא דובר אידיש (לגל´עמית ו-ארניהו!!)

גל-עמית

New member
ראשית, מצטער על התגובה המאוחרת..

אז ככה. נראה לי שהכל די נכון, פרט לאזכור של הקלסטרופוביה. לשמחתי - העניין הזה אינו קיים אצלי כלל ואין לי בעיות של קלסטרופוביה אבל, בכל זאת יש אולי משהו קרוב ושאולי לא מאופיין אצל קשתים. אני שונא! לעמוד בתור באופן כללי ובתור לכל מה שקשור למזון בפרט. אני שונא דוחק והדחקות של אנשים. כשיש מקומות ציבוריים "מפוצצים" - אני נלחץ. עד כאן ו...תודה, רוח...

למעלה