מחר יום הולדת

• פותח הנושא eve10
  • פורסם בתאריך

טרה10

New member
והשחורים בארה"ב הם היו עבדים..

והיום הם אלופי העולם בכדוסל..ושר החוץ שלהם..והיועצת..ורק כאן השאיפות הלאומיות..המזויינות שלהם ושלנו..!

אני והאסטרולוגיה../images/Emo110.gif

כש "יצאתי" לחופשי, אחרי 21 שנות נישואין, התחלתי לתהות על משמעות השינויים, שחלו במנהגי החיזור והנסיונות להגיע להתאמה זוגית. להשכילכם, אין מנהגי החיזור בשנות העשרים, זהים או דומים, למי שמנסה להתאים לעצמו פרק ב´. בשנות הארבעים. שלא בטובתי, נחשפתי לנושא האסטרולוגיה. נשים, משכילות, עם כמה תארים אקדמאיים. עוסקות בתורה הזאת, כאילו משם תבוא גאולתן. השתתפתי, באירוע, לפו"פ. ערב ריקודי שנות ה(ק)שישים. כל משתתף קיבל פתק מצוייר,עם ציון המזל האסטרולוגי. הוצמד לדש בגדו. על הבמה עמדה מנחה, דירבנה את המשתתפים, לבחור בני זוג. - אתה שמה ! צעקה אלי, אל תרקוד עם מזל טלה ! אתה סרטן ! - אז מה? עניתי , היא מוצאת חן בעיני ! - מתאימה לך עקרבית, הנה שמה, בסוף האולם. בהההה, לא מצאה חן בעיני העקרבית. שאלתי אותה בהפסקה, מה האובססיה הזו ? אתה לא מבין ? הסבירה לי. אנשים בעלי מזל אסטרולוגי זהה, זהים בתכונות האופי. זו מעין היכרות מוקדמת. אתה יודע למה לצפות. ניחא. לפחות במקרה אחד, מויינתי בשיחת טלפון, מיד בפתיחה. - איזה מזל אתה? שאלה. - סרטן, עניתי. - ואני אריה, ענתה וטרקה את הטלפון. פאשלה שלי.

הי בן, אדיר! וויוויווי-כמה שחקתי..!

-אם נשארה בך סבלנות לקרא ת´הסבר הארוך הנ"ל תבין שלא אני שמבינה כמה מורכב כל אחד מאיתנו עד שאין כללים ובמיוחד לא חיזויים לא אני - אסלק מדרכי מזלות.. אבל בהתייחס למה שהמזל מייצג וכסרטן, האם מצאת עצמך מכיר את ה אב-טיפוס שרשמתי?

אורניהו

New member
דגים,הגידול הזול והרווח הגדול...

והמזון שלהם פסולת מחומרים שונים כדי שיגדלו ויתפחו למשקל.ועובדה היא שבשנים האחרונות כל דגי האמנון מלאים בסוגי חיידקים שונים ומשונים,שאנשים נחתכים מהסנפירים הדוקרים הם נדבקים בזה ,וזה גורם אפילו למוות.פעם לא שמענו מהעניין הזה של חיידקים בדגים.

כדי לא לשחוק

סיפור, שאני עומד לספר בנושא. אומר כך: בגדול ? דומה. אבל, לגבי האבחנה, שעשית, לזהבוש, סרטנית אף היא. יש לי יתרון בולט עליה. טוב, נעזוב את זה.

בן,מה היתרון ?-דוקא לזכר יש ת´שקע

בבטן מה-זה למה? -כמו לצב! מאותה סיבה!

שקדי

New member
ציחצחתי וצוצחתי..............

כתבה מפורטת כתבתי לחבר אורניהו וגם נאלמתי דום לנוכח אורזי המזודות כל מילה נראתה לי מגומדת באותו ערב........... חסרתם לי גם.........והנה אנחנו שוב יחד........וירטולית

למעלה