מחררר OMG~ *מוות מוחי*

CibiHeart92

New member
דבק חם ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קיצר לי את העבודה D: נשאר לי רק לשים טיקטקים במעיל של רוסיה D: פאה לא הגיעה אבל השאלתי את של ניקול, כמו כן קרן כנראה תביא את שלה אז אשתמש במתאימה יותר.. רק שתדעו כי אין לי כוחצ לענות ל"אוי אז היא הגיעה בסוף!" מחר קרן את נראית מעולה D: שני- ;_______________________; לכי לנוח!

StarsRequiem

New member
נורא, פשוט נורא

תחבקו את קרן (אוטנה) בשמי ותהרסו לה את הכותפות שהיא כה התגאתה בהם (בכל זאת, לא בכל יום כותפות צבאיות זוכות לקבל יחס אוהב). אני בכל אופן, לא אטרח להגיע, שכן הקוספליי שלי עדיין בחזקת נעדר. הפכתי כבר את כל הבית בחיפוש אחר הוסט הארור. >__>

מחרמחרמחרמחרמחרמחר3>

יאיייאיייאיי!! יצאתי היום מהעבודה מרחפת על ענן לבן!! מאושר!! *__* כולי כזה "האהאהא. אני בחופש מחר. בהאהאהא!!" *אושרגדול* יהיה כיף. יאפאפ 3:"

Ayelet chan

New member
~חוזרת מתה מהעבודה~

נתראה מחר! ~נופלת מתה~ X_X תראו אותי ב10 ומשהו בבוקר תופרת תגים על הכפפות... תודה לעדי שקנתה לי כפפות בברוריה... ;;

innocence

New member
יהיה בפורים, אל דאגה:)

כבר תפרתי 98%, ככה אני אזרוק את זה לפח? XD

Mana Sama

New member
בשעה טובה,סיימתי הכל XD

לפני איזה חצי שעה ._." יצא דווקא ממש אחלה,אולי חוץ מהכפפות שיצאו קצת מצ'וקמקות,אבל זה באשמת הלייקרה~ (ואמא,קצת) עשיתי היום את התסרוקת,אני ממש מרוצה D: בסופו של דבר אני כן אמכור את הכובעים שלי בדוכן,מה שמצריך אותי להגיע יותר מוקדם משחשבתי..בע ._. צריכה עוד למצוא מדבקות כדי להדביק עליהם את המחירים זהו בערך..לישוןןן~~ T___T (וסליחה אם נשלח פעמיים,תפוז היה גיי)

Kienai Negai

New member
עדכון 5 בבוקר!!

סיימתי את הקוספלייייייי!!! הורייייי!!!!!!! במשימה (בלתי) אפשרית של תפירה מאסיבית, תפרתי קוספליי שלם ביומיים. אני מרוצה כל כך מהתוצאה הסופית! עכשיו.. אני אזוז לי לתחנה.

למעלה